TREENIBOOST-video

Suomi on harmaa ja sateinen, eikä lunta näy täällä etelässä vieläkään. Ajattelinkin tulla piristämään ja piikittämään pientä motivaatioboostia teihin kaikkiin videon muodossa! Israelin kuvausreissulla teimme Ilarin kanssa viimeisenä päivänä treenipätkän, josta voitte poimia itsellenne pieniä treenivinkkejä olitte sitten salilla, kotona, lenkkipolulla tai ehkä kenties rannalla?;) Hyvä treeni ei kysy aikaa eikä paikkaa, vaan ainoastaan sen hyvän olon ja fiiliksen! Hikoilun ja kunnon treenin jälkeen kehossa virtaa mieletön energia ja hymy irtoaa herkemmin. Treeniä ei siis kannata koskaan jättää välistä, vai mitä? Jokainen treenihetki on sinua varten ja osa omaa hyvinvointiasi.

Treenaamisessa parasta on itsensä haastamisen ohessa erityisesti tekemisen tuoma ilo ja hyvä fiilis! Treenin jälkeistä oloa ei voita mikään – se on ihan itse ansaittu olotila. Sitä ei saa mistään muualta kuin itseltään – ei edes joulupukilta. Meikäläisellä on ihan mielettömän hyvä treenipöhinä päällä ja tulen varmasti tartuttamaan sitä teihin pitkin ”talvea”.

Nyt siis treenikengät jalkaan tyypit! ÄN YY TEE NYT -E

Ohjaus/kuvaus/leikkaus MVP74 

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

27 vastausta artikkeliin “TREENIBOOST-video”

  • Hei kiitos kovasti Myy <3 Omastakin mielestä ihan mielettömän hyvää duunia Ilarilta! Näitä ehdottomasti lisää! -E

  • Woop!! Oli kyllä ihan täydellinen kuvauslokaatio <3 Valo teki ihmeitä 🙂 Muuten Israelissa satoikin koko tuon viikon. Hyvä tuuri! -E

  • Ihana kuulla Tuija <3 Parasta jos se fiilis aidosti välittyi sinne! Ihan mahtava reissu -E

  • Moikka Hannele,
   Kiitos kaunis! Tykkään ihan hulluna 🙂 Olen kyllä samaa mieltä, Ilari on kyllä kovan luokan tekijä näiden videoiden suhteen.
   Kiitos tsempeistä <3 -E

 1. Wau! Just tässä mietin, mistä johtuu se, että motivaationi treenaamiseen tulee aalloittain… Välillä on aikoja jolloin voisin viettää vaikka koko päivän salilla ja se on maailman siistein juttu ja sitten taas on hetkiä kun tekis mieli vaan hakea kilon karkkipussi kaupasta ja mättää se yhdeltä istumalta. Ja juuri nyt eletään tota jälkimmäistä hetkeä eli motivaatio treenaamiseen on täysin kadoksissa ja mikään muu kuin sohvalla löhöäminen ja lihominen ei huvita. Mutta sitten tulin blogiisi ja ei voisi parempaa aikaa ja paikkaa tälle videolle olla. Juuri tätä mä nyt kaipasin! Eevi sä sait (taas) syttymään sen mun kadoksissa olleen motivaation! KIITOS! Tää on se syy miksi mä jatkuvasti luen sun blogia, sä oot inspiraatio niin monille ja tänä iltana etenkin mulle. Kiitos Eevi, KIITOS! Ja P.S. näytät todella upealta ja hyvinvoivalta tässä videolla, ja olet kyllä terve esikuva kaikille, myös tämän äsköisen kisadieettisi aikana! Sulla on ajatukset niin järkevästi kasassa ja osaat tuoda ne esille niin fiksusti. Olet upea sisältä ja ulkoa <3

  • Uskon että tuo sama fiilis koskettaa ihan meitä kaikkia ajoittain 😀 Parasta on se kun saa kuitenkin lopulta motivoiduttua ja lähdettyä sinne treenille – se voittaja fiilis sen sohvan selättämisestä on loistava!! <3 Mutta ihana kuulla, jos tämä treenipiikki tosiaan osui ja upposi 😉 Kiitos ihanista sanoista, näillä jaksaa taas painaa! -E

 2. Moikka! Löytyykö mistään tätä kyseistä versiota kappaleesta? Yritin etsiä youtubesta dj sweedy avulla, mutta en löytänyt:( (parhainta olisi, jos löytyisi spotifysta) Olisi ihan huippu kappale salille!

 3. Aivan loistava video, näytät niin upeelta (niinku aina)! Sain kyl ihan törkeesti lisää intoa taas sulta treeniin! 🙂 Kiitos! 🙂

 4. Aivan törkeen hyvä video ja näytät niin makeelta!!!
  Nouseepahan rauta taas itselläkin tänään paremmin:)

 5. Wou! Olet upeassa kunnossa!!! Ihanan motivoiva video! Ja kaunis ja urheilullinen Eevi. Yksi lemppariblogeja on.<3

 6. Kyllä nää niin piristää.. Tosi hauska idea ja videota oli kiva katsella.. Tuli ihan fiilis että tonne ulos rannalle jumppaamaan.. Mutta ei ehkä Suomessa:/

  • Vaikka rannalle ei ehkä nyt täällä Suomessa paljon kiinnosta mennä jumppailemaan, onhan meillä paljon muitakin vaihtoehtoja 🙂 Hymyä huuleen hei! -E

 7. Aurinkoa kaivattaisiin kyllä vähän tännekin! Mistä sun videolla päällä olevat treenivaatteet on? Toi toppi on todella magee!!

  • Moikka Niina,
   shortsit on Niken ja toppi löytyy Livanfit.comista! 🙂 -E

 8. Heips! Aivan sairaan makee video! Tuosta sai niin paljon motivaatiota.. Oot ihan älyttömän kaunis ja sun kroppa on niin super. En oikeestaan ees tiedä mitä sanoisin 🙂 pidä yllä tota positiivista asennetta ja hyvää työtä! Ite rakastan syödä terveellisesti ja urheilu kuuluu joka viikkoon väh 5 kertaa muuten ei vaan suju. Nyt on ahdistavasti ollut kaamea väsy viimesen kuukauden ajan ja treenit takkuillut ja nyt vielä puskee flunssaa. Harmittaa aivan tajuttomasti ja sitten vielä koulu stressi ja työt päälle. Ja mulla turvotus näkyy heti vatsassa. Se on se mun ongelma alue. Inhottavaa. Täytyt vaan yrittää tehä töitä 🙂 tsemppiä sinne ja ihanaa joulun odotusta !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta