MINI GET AWAY

Minifitness_aamuOlemme aikataulun uhreja. Kalenterit esiin ja raivaamaan tilaa yhdelle yhteiselle tunnille. Kuulostaako hirveältä? Tuntuu että sitä tämä arki usein on. Pysähtymiseen vaaditaan yhä enemmän. Koska arjen pyörittäminen on hektistä, pyhitämme aitoa aikaa parisuhteelle pienillä loma loikkauksilla säännöllisin väliajoin. Kihlajaislahjaksi Daniltä saamani Långvikin mini get away tuli täydelliseen saumaan. Hieman lillumista porealtaassa, hyvää ruokaa ja vain olemista. Parhaita lahjoja ovat ehdottomasti se yhteinen aika ja uudet ihanat kokemukset yhdessä! 

Totaalinen hyppäys arjesta saattaa löytyä niinkin läheltä kuin 25 minuutin ajomatkan päästä. Kyllä voi yksi yö tehdä ihmeitä jaksamiselle – ja parisuhteelle. Infrapunasauna, ihana illallinen ja kunnon treenit molempina päivinä latasivat meidän molempien akut täysin. Aina ei tarvitse lähteä kauas, vaan arjesta voi hypätä yllättävän helposti hetkeksi pois hotelliyöllä tai kylpylöinnillä. Oli muuten ihan täydellistä lähteä parisuhdelomalle keskellä viikkoa, sillä Långvikissa sai olla todella lähes kaksistaan! Aikaisemmin olemme tyttöjen kanssa olleet täällä aina viikonloppuisin, jolloin hälinää on ollut enemmän. Nyt saimme vallata poreammeet ja infrapunasaunat ihan keskenämme. Onneksi saunan seinä oli sen verran ohut, että saatoimme katsoa molemmat omissa saunoissamme samaa ohjelmaa ja kommentoida tätä samalla toisillemme. Mitäs muutakaan ohjelmaa, kuin Suurinta pudottajaa! haha.Minifitness_Dinner_Långvik Minifitness_sienisalaatti

Kuntosali oli yllättävän monipuolinen ja siellä sai tehtyä ihan kunnon treenitkin purkkiin! Menua oli muutettu viime visiitistä ja mielestäni tämä illallinen oli todella maistuva ja toimiva. Valitsimme kuhaa, kasviksia, kvinoaa ja sienisalaattia. Salaatti oli niin hyvää, että sitä oli tilattava tuplat. Gluteeniton leipä oli muuten ihan mielettömän hyvää ja sitä tuotiin pöytään runsaasti. Kaikki meni. Olin kyllä hyvin positiivisesti yllättynyt gluteenittomasta ja maidottomasta vaihtoehdosta niin illallisella kuin aamiaisellakin. Kaiken sai omaan ruokavalioon sopivana, kunhan vain uskalsi kysyä. Tämänkaltainen vaihtoehtojen määrä tuntuu olevan hyvin poikkeuksellista Suomessa monesti. Usein hotellien aamiaiselle saa kiikuttaa omia eväitä lähes poikkeuksetta.

Tästä tuli todella hyvä mieli ja jäi kyllä olo, että on tervetullut uudestaankin. Jos joululahjaideat loppuvat kesken, voi tässä olla yksi hyvä vaihtoehto sinne pukinkonttiin <3 Sieltähän voi varata myös erilaisia hoitoja jos kaipaa lisähemmottelua.Minifitness_aamiainen_Långvik2Minifitness_aamiainen_gluteeniton

Minusta on tärkeää panostaa yhteiseen aikaan ja siihen toiseen. Pienet huomionosoitukset arjessa ja tämänkaltaiset retket vahvistavat parisuhdetta ja raikastavat ilmapiiriä. Kummankaan ei tarvitse huolehtia siitä pannun tiskaamisesta tai pyykkäämisestä. 

Ihanaa viikonloppua kaikille! 

Love, E

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

10 vastausta artikkeliin “MINI GET AWAY”

  1. Arvaappa mitä, meillä käyttämättä lahjakortti samaiseen paikkaa, jonka saimme auton oston yhteydessä 🙂 … pitääkin varata pikapuoliin yhteinen yö, kuulosti niin ihanalle . Ja tuo ruoka, nam. Ja jos gluteeniton tarjonta toimii 😉 . Sitä saa aina jännittää uusissa paikoissa.
    Oisko aamupuuroakin gluteenittomalle puurohullulle 😉 ???

    • Oi miten loistavaa Ulla! Ehdottomasti varatkaa, tuutte nauttimaan 🙂 Yksi yö riittää yllättävkin hyvin nollaamiseen <3 Mä pyysin erikseen kaurapuuroa, kun oli tarjolla vaan riisipuuroa joulun henkeen. Täysin gluteeniton se tuskin oli, eli jos gluteenitonta puuroa tarvii, sen saa kantaa kyllä varmaan kaikkialle 🙂 -E

  2. Samaa mieltä! Aina ei tartte lähtee kauas tai johonkin eksoottiseen paikkaan. Mini loma hotellissa voi olla antoisaa ja paras fiilis on mennä valmiiseen aamupala pöytään :’)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta