Under the sun

Minifitness_loma_DubaiUnta takana rapsakat kolme tuntia. Kello soi, olinko minä siis lomalla? Yölento ei ollut ehkä kovin sujuvin vaihtoehto, vaikka se lensikin kätevästi kuudessa tunnissa tämän lömpöaallon puolelle. Kuitenkin siitä sitten heräili kun muisti mikä ulkona odottaisi. Aurinko ja valo, sitä on kaivattu! Suunnistimme suoraan hotellimme aamiaiselle ja minä kohdistin nenäni munapisteelle – siihen josta saa valita omanlaisensa munakkaan. Niin täydellistä. Aamiaisrakkauteni pääsi jälleen kukoistamaan kiikuttaessani viherjuomiani ja chiapuurojani kohti aamiaispöytää.

Täällä käy aikamoinen kuhina kaikkialla. Täällä Dubaissa vietetään nimittäin itsenäisyyspäivää, joka on ilmeisen suuri juhla täällä. Kadut ovat täynnä juhlijoita ja tätä massaa pääsee pakoon oikeastaan ainoastaan joko a. hotellihuoneeseen tai b. salille. Molemmat ovat kyllä varsin loistavia vaihtoehtoja, sillä toinen tarjoaa rentoutumista ja toinen endorfiiniryöpyn. Tänään on lähinnä pyöritty ympäriinsä ja koitettu saada käsitystä uudesta lokaatiosta ja sen tarjoamista puitteista. Hotellimme Jumeirah Mina a’Salam on valtava kompleksi, josta löytyy oikeastaan ihan kaikki mitä ihminen vain voi lomaltaan kaivata. Täydellinen keidas fittilomaan jossa on mukana sopivasti löhöilyäkin! Olemme Julian kanssa jopa hieman pyörällä päästämme kaikkien näiden mahdollisuuksien keskellä. Aktiviteeteista ja rannoista ei ole pulaa.Minifitness_Dubai_TheWalkMinifitness_Dubai_salaatti Minifitness_saladicious_DubaiMinifitness_Dubai_sky

Kuvailujen ohessa suunnistimme jo viime Dubain reissulla hyväksi todettuun Saladicious-kahvilaan, josta saa aivan ihania salaatteja. Muistini ei hyvän ruoan osalta ainakaan ole minua pettänyt. Raikasta, hyvää ja simppeliä. Menulta löytyy salaattien ohessa erilaisia risottoja, pastaa ja riisiannoksiakin. Olemme Julian kanssa molemmat kyllä sellaisia salaattifiilistelijöitä, että päädyimme yhteistuumin pläräämään salaattimenua ilman neuvotteluja. Minä menin lihaisalla salaatilla, joka oli maustettu balsamicolla. Julia maisteli brietä, mansikoita ja paahdettuja pähkinöitä. Luulen että tuonne mennään vielä aika monena päivänä lounaalle…

Huomenna on varmasti hieman enemmän jo kerrottavaa, kun tämä aivosumu on saatu taltutettua kunnon yöunilla. Ai että, ihanaa on muuten se kun joku muu petaa sängyn. Ihanaa on myös se että lakanat on joka ilta yhtä sileät. Ihanaa olla lomalla!

<3 -E

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

11 vastausta artikkeliin “Under the sun”

 1. Hei!
  Matkustaminen on ihanaa! Ja tuo Dubai, todella hyvä matkakohde. Aurinkoa ja lämpöä riittää. Sekä niitä aktiviteettejä. Myös lapsenmielisyys nousee aikuisillakin esiin kun suuntaa vesipuistoihinkin. Wild Wadi Waterpark oli kyllä yksi suosikkini. Varsinkin se vesiliukumäki, joka menee ylöspäin. (Vaikkakin ikää oli jo tuolloin liki 30…) Tässä kyllä ihan matkakuume nousee kun ajatteleekin Dubain reissuamme. Mukavaa lomaa teille!

  http://liikunnaniloa1.blogspot.fi/

  • Moikka,

   Varmaa aurinkoa tosiaan <3 Meiltä löytyi hotellilta vesipuisto, mutta omat traumat vesiliukumäistä vei voiton. Viimeksi aikuisena kun tuollaista putkea alas tulin, paloi peppu ja uikkarit aivan puhki ja punaiseksi 😀 Se siitä sitten, haha! -E

 2. Hei! upeita kuvia! ollaan suunniteltu ensi vuoden puolella dubain reissua. voisitko kertoa jotain hintatasosta? itse en missää kovin suuripalkkaisessa työssä ole, mutta jotain suuntaa olisi kiva kuulla

  • Moikka Minna,
   Dubaita ei voi kyllä sanoa mitenkään edulliseksi kohteeksi. Rahaa siellä palaa aika kovaa vauhtia ja myös hotellit kustantavat aika paljon.
   Toki jos haluaa tehdä selvää säästöä, kannattaa vuokrata asunto airbnb:stä, jolloin ruokia voi valmistaa myös itse. Turistialueet ovat hintavia, joten niitä kannattaa välttää. Mutta myös kauppakeskuksissa joissa myös paikalliset käyvät on aika korkea hintataso. En shoppaillut Dubaista mitään heikon kurssin takia, mutta kyllä ruokakin oli aika kallista niin kaupassa kuin ravintolassakin. -E

 3. ooh! Myös niin kateellinen! 😀 innolla odotan lisää matkastasi koska kohde kiinnostaa minuakin erittäin paljon ja on ollut nykin lisäksi unelmien lomakohteena kauemmin kuin muistan!

  • pakko vissiin tehdä vielä yksi koostepostaus sulle Tuija 😉 -E

 4. Innolla odotan lisää matkakertomuksia, reissu varattu Ras al Khaimahiin helmikuulle ja toki Dubaissakin tytyy samalla käydä!

  • Oi ihan loistavaa Katja! Tulee varmasti loistava reissu <3 -E

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta