Kihlajaismatkalla

Saavuin kotiin Dubaista varhain aamusta rättiväsyneenä. Tässä olisi nyt yksi yö aikaa palautua univajeesta ennen seuraavaa matkalaukun pakkaamista. Aikamoista menoa! Tosin nyt kyseessä olisi yllätysmatka Danille, jota olin yrittänyt kovasti pitää salassa. Halusin järjestää jotakin kiitokseksi menneestä kisakaudesta ja toki myös nostaa vihdoin sen maljan viime kesän kihlautumiselle. Lipsautin tosin vahingossa pari viikkoa sitten kohteemme sijaitsevan Ruotsissa. Onneksi kaikki muut herran arvailut menivät mönkään ja yllätys säilyi viime metreille saakka. Kentällä selvisi vasta todellinen kohteemme. Se ollut perinteinen Tukholma, vaan Göteborg. Sekään ei tosin  ollut lopullinen määränpäämme…Minifitness_kihlatMinifitness_kihlajaismatka Minifitness_lentokentällä_finnair loungeMinifitness_lentokentällä_loma

Koneessa Dan sen tajusi. Menemmekö Jönköpingiin Nannan ja Jeren luokse? Sinne tosiaan matkasimme. Olin viimeksi Jönköpingissä päivänä, jolloin Nanna teki positiivisen raskaustestin. Olimme silloin bootcampilla valmistutumassa syksyn SM-kisoihin. En ollut ehtinyt nähdä Nannaa tämän jälkeen, vaikka whatsappi olikin laulanut tiuhaan.

Löysimme Nannan kanssa yhteisen sävelen viime Fitnesspäiväkirjat-kauden päätyttyä ja uskon meidän löytäneen toisistamme loppuelämän ystävyyssuhteen. Meidän oli äärimmäisen helppoa jutella ihan kaikesta ensi tapaamiselta lähtien ja huomasimme olevamme kovin samanlaisia. Nanna ja Jere ovat ihania, syvällisiä ja lämpimiä ihmisiä, joiden luokse tulo tuntuu aina siltä kuin tulisi toiseen kotiin. Rentoa yhdessä oloa ja nauttimista riittäisi seuraavaksi neljäksi päiväksi. Parasta seuraa unohtamatta<3

Jönköping on niin sympaattinen pieni kylä. Täällä voi rauhassa fiilistellä joulukadulla ja tuijotella näyteikkunoihin. Täällä jos jossakin pystyy rauhoittumaan ja viettämään laatuaikaa läheisten kanssa. 

Pure love -E

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

4 vastausta artikkeliin “Kihlajaismatkalla”

    • Oli ihan loistava reissu Tuija! Aluksi ajattelin että neljä päivää on paljon, mutta se aika menikin ihan hujauksessa. Paljon jäi vielä ensi kertaan <3 -E

  1. Eevi. En haluaisi pilata postaustasi ikävällä kommentilla mutta en oikein tiedä mitä muutakaan tekisin. Sinullahan oli BED-syömishäiriö, right? Olen melko varma, että olen sairastunut kyseiseen syömishäiriöön. Ahmin useita kertoja viikossa erittäin suuria määriä ruokaa. Eilen meni mm. 12 riisikakkua maapähkinävoilla ja banaanilla, 6 pullaa, 5 leipää kertaistumalta… Lähden välillä kesken koulupäivän kotiin ahmimaan. Tuntuu, etten osaa kontrolloida omaa syömistäni. Häpeän ahmimimistani ja teen sen salassa. Joka ilta lupaan aloittaa paranemisen, mutta joka päivä sorrun uudelleen ahmimaan. Tätä on kestänyt noin puoli vuotta. Ihme kyllä painoni ei ole noussut 2kiloa enempää. En oikein enää tiedä mitä tekisin. Netti kertoo BED:in olevan vain lihavien häiriö. En minä ole lihava. Olen täysin normaalipainoinen. Lääkäri kertoi, että kun syön säännöllisesti niin paranen. No en ole parantunut. Miten ihmeessä sinä teit sen? Miten parannuit? Ymmärrän siis jos et halua jakaa kokemuksiasi, olethan nykyään ammattilainen. Olen kuitenkin epätoivoinen ja ostaisinkin mielelläni sinulta neuvoja, jos niitä vain on.

    • Moikka H,
      Ensinnäkin tosiaan ruokailurytmin ylläpito ja riittävän monipuolinen ravinto on kaiken a ja o. En myöskään suosittele totaalista kieltäytymistä mistään. Suosittelisin myös hakemaan apua jos tuntuu ettei yksin asian kanssa enää yksinkertaisesti pärjää. Supersiskot nettisivustolla pystyy hakemaan jutteluseuraa ja he varmasti osaavat ohjata myös ammattiauttajan puheille. Ystävien kanssa oleminen ja avoin puhuminen asiasta auttoi minua paljon. Kovasti tsemppiä ja toivottavasti saat apua pulmaasi <3 Tiedän kuinka rankkaa se saattaa olla, mutta vain itse sen voi katkaista. BED:stä kärsivät ovat usein normaalipainoisia ja ongelma löytyykin usein ihan muualta. Yksinäisyydestä, stressistä tai muusta isosti kuormittavasta seikasta. Jos näitä asioita ei käsittele, on parantuminenkin hankalaa. Kannattaa pohtia mikä sinut ajaa ahmimiseen; onko se tilanne vai tunne? Kuinka tämän voisi välttää tai millä toisella tavoin tässä tilanteessa voisit toimia? Korvaava toimintatapa saattaa usein auttaa 🙂 -E

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta