Ikinuoret

*kaupallinen yhteistyö; BraunMinifitness_parisuhde

Saat käsiisi kuvan itsestäsi muutama vuosi takaperin. Tuijotat sitä, etkä voi käsittää kuinka oma ulkonäkö on voinut muuttua niin paljon vuosien saatossa. Tästä on muodostunut meillä kotona ikuinen vitsi ja yhteinen naurunaihe. Olemme molemmat Danin kanssa aikamoisia kameleontteja lookin suhteen. Totesimme että oikeaan suuntaan ollaan menossa, sillä aikamoisia karseuksia sitä on tullut kokeiltua. Apua kuinka hukassa sitä onkaan voinut olla oman tyylin kanssa, haha. Danin lökäpöksyajoilta löytyy astetta rajumpaa lookkia. Onneksi noita doo rag-liinojakaan ei enää käytetä…

Olemme kyllä molemmat löytäneet koko ajan vanhemmin oman tyylimme ja lookin. En voi vieläkään olla nauramatta omalle ajokorttikuvalleni. Mustat hiukset, jotka on sidottu nutturalle päälaelle. Adidaksen verkkatakki, jonka vetoketju on vedetty aivan ylös leukaan saakka kiinni. Hivenen mustat silmänaluset ja lapsen pyöreys kasvoillani. Ei kauaakaan tästä tapasin Danin. Sillä ei ollut päälaella yhtään hiuksia ja iho oli vauvamaisen pehmeä. Ikää oli hyvin vaikea arvuutella edes. En uskonut tyypin olevan kolmekymppinen! Tosin en itsekään vetänyt kovin pitkää tikkua tuolla sumopainijaa muistuttavalla ajokorttikuvallani. Onneksi itseironiaa löytyy molemmilta.Minifitness_muodonmuutos

Miten naamani on voinut olla noin pyöreä? Voiko ruokavalio ja terveelliset elämäntavat näkyä noin vahvasti kasvoilla. Ihan älytön juttu. Joissakin kuvissa se ei näytä edes omalta päältäni. Meidän naisten ulkonäkö tuntuu muuttuvan eniten hiusten ja kasvojen mallin myötä. Onneksi vuosia on koluttu ja luulen ettei näitä suuria muutoksia ei ole enää näkökentällä. Meikatessakaan ei tule kokeiltua mitään villejä kortteja ja vaatevalinnatkin ovat aika varmoja. Ikä tosiaan tuo varmuutta. Vuosien vieriessä löydämme sen todellisen lookin. Sen omalta tuntuvan jutun. Vanheneminen on luonnollista, joten ryppyjä toki tulee, mutta ne ovat vain merkkejä elämisestä. Ikä on hyvä juttu!

Danin päässä kasvaa hiuksia ja kasvot ovat jotenkin miehekkäämmät. Ehdotin aikoinani myös tuota parran kasvattamista ihan testimielessä. Siihen se sitten lopulta jäikin ja se tuo kieltämättä miehekästä särmää ja muutaman vuoden lisää ikäplakkariin. Hassua että olen ollut aikaisemmin hyvin partavastainen ja nyt fanitan sen olemassa oloa täysillä! Ollaan me molemmat kyllä sellaisia ikinuoria, että henkkareita saa näyttää varmaan vielä nelikymppisenä. Olemme tälläinen minitiimi. Onneksi kikkoja aikuisempaan tyyliin löytyy.Minifitness_uniikki

Pääsimme tosiaan tässä muutama viikko takaperin Danin kanssa mukaan Braunin kuvauksiin, jonka teema istui meille kuin nenä päähän. Todellinen tyylihaaste! Päähenkilönä ei ollut muuten kumpikaan meistä, vaan tuo miehekkään lookin luonut parta. Nämä olivat itseasiassa ensimmäiset yhteiset kuvauksemme, jotka osoittautuivat ihan super hauskoiksi! Teimme kuvausten ohessa pienen haastattelunkin siitä, kuinka laittaudumme ulos lähtiessämme. Nyt nämä kuvat ja haastis on ulkona ja sen voi käydä kurkkaamassa täältä.

Braunin Series 7 partakone onkin ehdottomasti yksi tämän joulun luksuslahjoista, oikeastaan ihan meille molemmille. Meillä kotona vietetään joulun lisäksi Hanukaa, joka kestää yhteensä kahdeksan päivää. Hanukan aikana annetaan joka päivä yksi lahja. Meillä juhlinta ja lahjojen antaminen onkin siis jo aloitettu tällä viikolla. Olen aina ollut hyvä keksimään lahjoja Danille. Käytännönläheiset lahjat ovat aina varma valinta!Minifitness_lahjaidea_miehelle

Meillä juhlitaankin tänään Christmakahaa (joulu+hanuka) ystävien kesken. Olemme kerran aikaisemminkin järjestäneet vastaavanlaisen dinnerin, mutta tänä vuonna saamme ahdettua jopa kaikki saman pöydän ääreen. Ihan parasta!

Mukavaa viikonloppua kaikille <3 -E

[Debug tracking pixel: http://eas3.emediate.se/eas?camp=252390;cre=img;EASTblogiyhteistyo=Braun-minifitness-1;EASTpostID=13434]

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

9 vastausta artikkeliin “Ikinuoret”

 1. Ikä on ehdottomasti hyvä juttu, vaikka mä oon edelleenkin samaa mieltä kun olin 10 vuotta sitten – tää ikä tuo varmuutta -lausahdus on vaan tällästen rupsahtaneiden akkojen yritys lohduttaa itseään siitä että elämä on muuten ihan skeidaa 😂 tosin silloin 10v sitten mun mielestä kaikki oli skeidaa, nykyään mä suurin piirtein edes tykkään elämästäni. Enkä vaan jaksa enää välittää ja pingottaa niin paljon kun tulee väkisin niitäkin päiviä että eniten v*tuttaa kaikki.

  Mulle on selvästi iskenyt joku kumma ikäkriisi tai jotain, koska oon kaivannut esiin kaikki vanhat valokuvat ja mietin kauhuissani sitä miten pari vuotta sitten muuttaessa meinasin ne kaikki jo heittää pois. Nyt varmaan itkettäis jos olisin heittänyt… Kattelin niitä ja hämmästyin itekin, miten saman näköinen (vähän enemmän ryppyinen vaan) oon edelleen kuin esim. rippikuvissani. Mulla on jopa yhdet farkut sieltä 15 vuoden takaa edelleen olemassa, ja kaikkein hulluinta että ne edelleen mahtuu mulle. Mä oon myös selvästi löytänyt oman tyylini jo hyvin varhaisessa vaiheessa, koska edelleen käytän aivan samaa perusvaatetta, hiustyyli on ollut sama lukuunottamatta ihan muutamaa värikokeilua ja värikartastokin on suht samaa. Nykyään en vaan mieti niin paljon että miltä mä näytän just siinä tai tossa vaatteessa, koska tiiän jo ettei kukaan kerkee edes kattoa, kaikki vaan plärää älypuhelimiaan 😁

  Tosta sun ajokorttikuvasta tuli mieleen mun passikuva, joka yhä edelleen nököttää mun passissani, ja on itse asiassa ihan samanlainen kuin se edellinenkin kuva oli. Siitä harmaasta taustasta erottuu hyvin haaleasti jonkin sortin ihmishahmo, ja keskellä kuvaa on kaksi silmää. Puolassa tullimies virnuili että some kind of ghost but beautiful blue eyes 😂

  • Voi pitää paikkansa, mene ja tiedä 😀 Oot ihanan suora! Aina vaan ei mee putkeen piste. Kuulostaa muuten tutulta toi ihme olotila, jossa voisi heittää kaikki kuvat roskiin. Myöhemmin sitä aina kiittelee itseään ettei tehnyt sitä! Niille on hauska nauraa 😉
   Musta tuntuu että voisit napata mun blogini vieraskynän näillä hauskoilla jutuillasi, sulle sattuu ja tapahtuu 😀 Kiva että se passimies oli noin suora hahaha. Mullakin oli aivan järkyttävä passikuva, joka ei näyttänyt taaskaan multa. En meinannut joskus päästä maahan sillä! Onneksi se on nyt vaihdettu ja tmä uusi versio on ehdottomasti parempi ja tunnistettavissakin jopa 😀 -E

  • Tarpeeks vanhaks kun elää niin kerkiää sattua kaikenlaista 😉

 2. Tai no, sen verran pitää myöntää että kerran yritin vaihtaa vähän tätä hiustyyliä, ja olin ihan tyytyväinen siihen kaksi tuntia. Sitten totesin että ei oo yhtään mun näkönen, ja koska mulla nyt on taipumusta pienimuotoiseen impulsiivisuuteen, marssin kylppäriin ja nappasin miehen kotiparturointi-laitteen ja silvoin koko tukan pois päästä 😁😂 en ehkä kokeile toiste.

  • hahahah Minttu nää sun jutut 😀 Ihan loistava – Kaksi tuntia!! Aikamoinen ennätys. Kun itse aikoinaan leikkasin tukkani, pidin siitä sentään yhden kuukauden. Lyhyt tukka oli ärsyttävä treenatessa ja olenkin päättänyt (ainakin toistaiseksi) että pitkää en vaihda.
   Kiitos maanantain piristyksestä <3 -E

 3. Tosi suloinen toi sinun ylioppilaslakkikuva, just tommoinen teini :)) Omiakin vanhoja kuvia kun katon niin olihan jäätävät meikit ja vaatetus 😀

  • hehe sanoppa muuta Anna 😀 Joo tuo meikin määrä on aika jäätävä!! Mikähän siinä on, että iän myötä jotenkin ”luonnollistuu”. Kai se on sitä kun nuorena on pakko keilla ihan kaikkea -E

 4. Kirjoitit kivasti henkkareiden näytöstä :). Ens viikolla tulee mittariin 38-v ja edelleen ajoittaa saan näyttää henkkareita ruokakaupassa miehelle parii saunakaljaa ostaessani . Meidän s-marketin seinällä komeilee Danin mainoskuva (lukeekos siinä, arvaa minkä ikäinen tai jotain siihen liittyvää.) ja olen useaan otteeseen hymyillyt kuvalla ja todennut et hänelle on varmasti tosi tuttua vilautella henkkareita. Mutta olen asiasta enemmänkin otettu, ku närkästynyt :). Se on vaan hienoa, ku on ”säilynyt” niin nuoren näköisenä :).

  • haha aivan ihanaa! Ei tunnu tai näy ikä missään 😉 Ja totta puhut, ollaan molemmat aika nuoren näköisiä 😀 Hyvällähän tuo pitääkin ottaa! -E

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta