PERFECT GIFT FOR HIM?

*Kaupallinen yhteistyö; BraunMinifitness_joulu

Olenko ainut, joka suuntaa vasta tänään ostamaan viimeisiä lahjoja? Olen jättänyt sen tärkeimmän viimeiseksi, hänet. Rakastan antaa lahjoja ja tärkeintähän niissä on se ajatus. Olet miettinyt toista aidosti.

Vaikka mielestäni lahjaideani ovat älyttömän hyviä aina, annoin Danin listata teille mitä hän aidosti miehenä toivoisi naiseltaan saavan. Ehkä voimme molemmat poimia tästä vinkkejä sinne viimeisille lahjaostoksille…

Jokainen mies tarvitsee kaverikseen luotettavan parranajokoneen. Sen tulee olla laadukas, eikä siitä pitäisi pihistää. Olen tätä ennakkolahjaani ehtinyt jo testailemaan ja Braun Series 7-parranajokone on ainakin varma lahjaidea. Se jättää ihon pehmeäksi ja siistii parran vaivattomasti. Hyvä parranajokone on varmaan vähän sama kun teille naisille se suoristusrauta. Sen pitää jättää sileä jälki nopeasti ja hellävaraisesti.Minifitness_Braun series7

Minifitness_joululahjaideat miehelleMieti mitä miehesi tekee vapaa-aikanaan? Jos kyseessä on sporttinen tyyppi, toimii lahjana aina treenivaatteet tai salikortin ennakkomaksu. Myös yhteiset aktiviteettipäivät on kivoja lahjaideoita. Jos tyyppi tykkää lukea, on lahjakortti kirjakauppaan hyvä vaihtoehto. Hyvä kirja on aina tosi yksilöllinen lahja, mutta silloin pitää tuntea toisen kirjamaku aika hyvin.

Eevi tykkää antaa käytännöllisiä lahjoja, mutta ne on usein sellaisia joita ei itse osaa oikein ostaa. Uuden sähköhammasharjan (tai sen harjaspään), sekä hius- ja ihonhoitotuotteita taidan saada joka vuosi – en ostaisi niitä itse. Myös tuoksut ovat kivoja lahjoja, koska silloin tietää että tuoksuvalinta miellyttää varmasti myös puolisoa. Uuden kaulahuivin ja hanskat se ostaa joka joulu – olen ehtinyt aina hävittämään siihen mennessä ne edelliset…

Eniten pidän lahjoista, joissa on takana ajatus. Se on saattanut kuulla kun olen maininnut jostain jutusta ja sitten ostanut sen ihan  yllätyksenä. Siitä tulee hyvä fiilis ja tuntuu että toinen on painanut mieleen asioita. Tykkään myös yhteisestä ajasta, oli se sitten mökkiviikonloppu-kutsu kahdelle tai lemppari illalliseni kotona kynttilänvalossa.

Itsetehdyt lahjakortit on myös kivoja. Sain kisakauden jälkeen pullalahjakortin. Olin nimmittäin himoinnut Eevin leipomaa tuoretta pullaa jo pitkään. Kortin väliin oli leikattu lehdistä muutamia erilaisia pullareseptejä. Hierontalahjakorttejakin olen muuten joskus saanut, niitä voisin ottaa lisää!Minifitness_giftforhim

<3

[Debug tracking pixel: http://eas3.emediate.se/eas?camp=252390;cre=img;EASTblogiyhteistyo=Braun-minifitness-2;EASTpostID=13594]

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

8 vastausta artikkeliin “PERFECT GIFT FOR HIM?”

 1. Moi! Ei liity aiheeseen, mutta kysyn kuitenkin: Olisko sulla jotain hyviä
  vinkkejä lomamatkan ja treenaamisen suhteen. (Mitä kautta löydät salit, hyvät paikat ruokailla jne.? Mitkä on hyviä eväitän koneeseen pitkälle lennolle? Miten pitää yllä riittävää motivaatiota treenaamiseen matkalla?) Toivottavasti jaksat ja ehdit vastailla:)

  • Moikka Pinsku,
   Aina ennen lomaa otan selvää netistä ja kunkin paikan salitarjonnasta 🙂 Mun postauksista löytyy tosi paljon vinkkejä lentomatkustamiseen ja eväisiin! Haku-kenttää kannattaa hyödyntää. -E

 2. Ikiaikainen ongelma, puolison joululahja… Me ollaan oltu 11 vuotta yhdessä, eikä se ole yhtään helpottanut. Käytännössä mä ostan aina uusia sukkia, koska niitä nyt vaan hajoaa jatkuvasti 😄 kaikki muut vaatteet, treenivaatteetkin, on niin hankalia, jää aina käyttämättä, samoin kaikki muut käytännön lahjat. Tosin pätee kyllä toisinkin päin, ja oonkin sanonut että ei kiitos mitään tavaroita tai vaatteita. Mä oon tosi tarkka vaatteiden materiaaleista, toi mies ei kiinnitä mihinkään sellaiseen huomiota – joten ne alus- treeni -whatever vaatteet on karmeita käyttää (ja kun se ostaa ne itselleen niin ne on mun silmään ihan hirveän rumia 😂) hajuvedet: No, ilmeisesti tolla miehellä ei ole edes hajuaistia. Pesuaineita se on sentään jo oppinut olemaan ostamatta, viimeksi se vähän loukkaantui kun mä oikeesti repesin sen shampoo-hoitoaine -lahjalle. Oli ostanut afrohiukselle tarkoitettuja tuotteita, ja mullahan tosiaan on supisuomalaisen vaalea ja suora hius 😂

  Käytännössä me ostetaan vaan jos oikeasti tarvitaan jotain, lapsille sitten liiotellaan. Ja mä liiottelen mun parhaan ystäväni kanssa, jolle oon ostanut keikkalippuja, leffalippuja, marmeladia, kaikkea mahdollista muuta villasukista treeniohjelmaan lokakuun puolivälistä alkaen, kun on tullut vastaan sellasta mitä haluan hänelle antaa 😂

  • Haha apua Minttu 😀 Oot huippu! Kiitos näistä nauruista. Me ollaan muuten ihan samanlaisia, mäkin ostin Lindalle vähän kaikkea koska sille on niin helppo keksiä ja kaikki tuntuu osuvan. Ihan hauska juttuhan se tosin vaan on <3 Ihanaa joulua sinne -E

  • Mä en edes tiedä miten se onnistui löytämään afro-tuotteita, annoin ne nimittäin yhdelle kaverille jolla on afrohiukset ja hän sanoi ettei niitä yleensä kaupoista täältä Jyväskylästä löydä 😂 mä oon ekaa kertaa tänä vuonna ottanut joulun ihan löysästi, vältellyt kaikkea siihen liittyvää ja keskittynyt vain siihen että mun kissalla on synttärit jouluyönä ja me juhlitaan niitä – anoppi ja lapset on sit hössöttäneet sitä joulua. Mä luulen, että tänä vuonna pääsen joulusta yli ilman yhtään hyperventilaatiokohtausta, eli siitä voi tullakin ihana 😁

  • Hahaha ihan loistavaa Minttu! 🙂 Toivottavasti joulu sujui stressittömästi? <3 -E

 3. Moi Eevi!
  Tosi kiva idea antaa Danin kertoa lahjavinkeistä miehelle! Jotenkin se puolison lahja tuppaa aina olemaan kauhean mietiskelyn ja pohdinnan takana, tästä sai hyviä vinkkejä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta