Jääkaapin löydöt – Härkäsalaattia + maidoton salaattikastike

Hirveä nälkä. Avaat jääkaapin oven ja edessäsi on lähinnä puoliksi syötyjä hillopurkkeja ja rutistuneita sinappitötsiä. Kuitenkin jos hetken aikaa skannailet, huomaat ylähyllyllä lymyilevän leikkelepaketin ja avatun soijajugurttipurkin. Katseen skannaillessa alaspäin, rekisteröit salaatinlehtiä, puolikkaan sitruunan ja muutaman jämä tomaatin. Jääkaappimetsästyksen jälkeen olet saanut loistokkaasti kerättyä saaliiksesi vähän kaikkea. Olen aika mestari jämien keräämisessä, koska en nälässä olemisen lisäksi pidä lainkaan ruoan heittämisestä roskikseen. Jämäruoka vaatii sopivasti luovuutta ja sitä haluaisin esitellä teille näin sopivasti ennen joulua, haha!Minifitness_kylmäsavuhärkäsalaatti

Maidoton salaattikastike

Alpro maustamatonta soijajugurttia

Ruohosipulia

Puolikkaan sitruunan mehu

Suolaa

Pippurimix

BBQ & Grill mesquite-maustesosta

+ muita haluamiasi mausteita

Leikkaa ruohosipuli pieneksi. Sekoita ohjeen ainekset keskenään ja nauti! Kastike säilyy jääkaapissa muutaman päivän ja sen voi siirtää muoviseen kastikepulloon (myydään mm. Clas Ohlsonilla)Minifitness_soijakastike Minifitness_alpro_salaattikastike

Härkäsalaatti

100 g Kylmäsavuhärkää

Salaattimix

Kirsikkatomaatteja

Silmusalaattia

Herneenversoja

Granaattiomenaa

Siemensekoitusta

Suolaa

Pilko ainekset ja sekoita keskenään. Lisää päälle kastike ja hieman suolaa, nauti! Minifitness_resepti_salaatti Minifitness_helppo salaatti

Ihanaa viikkoa <3 -E

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

4 vastausta artikkeliin “Jääkaapin löydöt – Härkäsalaattia + maidoton salaattikastike”

  1. Arvaa koukutuinko noihin härkäsiivuihin meijän Dubai-reissulla jo lentokoneessa! Sen jälkeen on ollu kaappi täynnä 😀 Pakko kokeilla tätä salaattia!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta