Ihan Zonessa

Minifitness_kihlasormusJos talvi ei tule meidän luo me mennään sen luo. Tänään suuntaamme nenän kohti Helsinki-Vantaan lentokenttää ja Kuusamoa. Kentältä jatkamme autoillen Rukan lumiseen maailmaan, ihanaa! Tämä on minulle ensimmäinen kerta, kun menen mökillemme lentäen. Jotenkin olen kasvanut autoiluun ja matkustamiseen. Loma alkaa siitä kun sen pepun laskee penkkiin. Nyt sitä peppua ei tosin tarvitse puuduttaa kymmentä tuntia vaan olemme keskellä talvea tunnissa. En pistä pahitteeksi.

Danilla on hirveällä hillolla vielä keikka tänään yöllä Rukalla Zonessa, jonne ehdimme juuri sopivasti mestoille. Muuten vietämme todellakin ihan vaan lomaa vanhempieni kanssa mökillä. Nautimme lumesta ja olemisesta! Gymitetään, hiihdetään ja lautaillaan. Saunotaan, syödään, nautitaan takkatulen lämmöstä ja ollaan vaan. Aivan täydellistä.Minifitness_ruka2

Tässä on nyt kaksi joulun tankkauspäivää takana ja tuntuu aika superilta päästä kuluttamaan tankkeja tyhjäksi. Käytiin vetäisemässä kunnon jalkatreenit tänään ja huomasi taas kuinka eilinen lepo teki tehtävänsä. Me möllötettiin koko päivä sohvalla ja välissä pelattiin Aliasta. Kumpikaan meistä ei pystynyt muistamaan koska meillä olisi ollut viimeksi tuollainen löhöpäivä. Joulun parhaat herkut olivat raakana nautittu piparkakkutaikina, gluteeniton suklaakakku, bataattisiivut ja poron sisäfile! Mielettömiä herkkuja napa täynnä on hyvä palata takaisin ruotuun – ainakin siihen uuteen vuoteen asti;)

Palailen vielä myöhemmin omaan palautumiseeni ja miltä oma keho tuntuu näin puolitoista kuukautta MM-kisojen jälkeen. Pakko sanoa sen verran, että elämä maistuu todella hyvältä juuri nyt<3Minifitness_loma

-E

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

11 vastausta artikkeliin “Ihan Zonessa”

  1. Kuulostaa hauskalta, meillä sama suunta! 🙂 Tosin kokoonpanolla kaksi aikuista ja yksi 2-vuotias, joten aktiviteetit ovat hiukan toiset 😉

    • Oi ihanaa Alisa – pulkkamäki siihen ainakin kuuluu? 😉 -E

    • haha ei – tässä tapauksessa hillo ei tarkoittanut rahaa vaan tuuria 🙂 -E

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta