BELOW ZERO

*Yhteistyössä ZeropointMinifitness_ZP_kompressio

Joulun jälkeen parasta on alennusmyynnit! Usein kuitenkin löydän itseni siitä samasta tilanteesta – kauppareissulta ei ole tarttunut käteen yhtikäs mitään. Nettishoppailu on ainakin meikäläisellä paljon tuloksellisempaa ja usein ostankin sellaista, jota aidosti haluan ja tarvitsen. Meille treenihirmuille kelpaa aina uudet treenivaatteet. Oiva potku persuksille startata uusi treenikausi!

Minulta kysyttiin tässä taannoin kuinka saada itsensä taas pyhien jälkeen liikkelle sieltä kotoa? Omalla kohdallani en malttanut maata kuin yhden päivän (olin jopa hieman yllättynyt), mutta ymmärrän hyvin kuinka usein sitä motivaatiota saa hakea uudelleen alkuvuodesta. Kannattaa muistaa niiden uusien treenivaatteiden tuoman motivaation lisäksi hyödyntää sitä ajatusta, että lopulta mitään treeniä ei kadu koskaan – se tuo aina jotakin hyvää!  Se ensimmäinen kerta on aina vaikein ja liikuntaan jää usein koukkuun jälleen tuon ensimmäisen tahmean tuntuisen startin jälkeen. Laji kannattaa valita sen mukaan mistä tulee paras fiilis!Minifitness_Zeropoint_kompressioMinifitness_talvi_skitime

Sain pukilta Zeropointin uuden karheat kompressiotuotteet, joita olen päässyt tehokkaasti jo kuluttamaankin. Uutta vaatemallistoa ei ole hypetetty turhaan, sillä uusi malli on lunastanut paikkansa sataprosenttisesti niin käytännön toiminnassa, kuin esteettisyydenkin puolesta. Muotoilua, leikkausta ja toimivuutta on paranneltu huomattavasti aikaisemmasta mallista ja vaatteista löytyy nyt yksityiskohtien lisäksi materiaalien parempaa miksausta. Paras muutos on mielestäni housujen uusi vyötärömalli ja kiristysnauhat. Vaatteet toimivat aikaisempaa paremmin ja istuvat kovassakin menossa! 

Jos kompressiosukkia tai vaatteita on vailla pukin vierailusta huolimatta, pääsee sinne alennusmyynneille nyt mukavalla tarjouksella; Koodilla zpminifitness saat koko Zeropointin valikoimasta  20% alennusta 31.12.2015 saakka! ZP:n uudet nettisivut toimivat shoppailijoille nyt entistä mutkattomammin ja toimitukset saa kotiin jo muutamassa päivässä.

Meikäläinen suuntaa tonne mäen puolelle <3 -E

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

13 vastausta artikkeliin “BELOW ZERO”

 1. Voi kunpa saataisiin tänne eteläänkin lunta! Jälleen kerran sait hymyn huulilleni positiivisella asenteellasi, KIITOS❤️! Olisiko sinulla (tai muilla) vinkkejä mistä urheilijalle farkkuja. Ainainen päänvaiva kun reidet ja vyötäry eivät kohtaa😂

  • Nyt se on täällä Nea <3 Niin ihanasti valoa tuo kyllä tuo lumipeite! BikBokilta löytyy venyviä, jotka istuu tosi hyvin! Löytyy kaikkia värejäkin. Ostan aina samat 😀 -E

 2. Olipa muuten kivan näköiset uudet paita ja housut, kun kävin katsomassa! 🙂 Way to go, ZP!

  • Siis ihan samaa mieltä Alisa 🙂 Hyvää tuotekehitystä -E

  • No eikö! Ihanaa että ei aina sitä perus mustaa 🙂 Kiitos ihana <3 -E

 3. Heippa Eevi ja jes ja kiitos jo nyt alekoodista! 🙂 Mitä kokoa kompressiopaidasta, sekä -housuista sulla on käytössä?
  Kivaa uutta vuotta 🙂 Hei ja btw, saanko udella kihlasormustasi – merkkiä/mallia? Ihailin sitä kovin jo kihlauksestanne kerrottuasi, mutten nyt löytänyt mistään ”tietoa” siitä 🙂

  • Moikka Jossu,
   Mulla on koot S molemmissa 🙂 Kivaa uutta vuotta myös sulle <3
   Se on tosiaan teetätetty, muuta en itse tiedä 😉 Se on kyllä aivan ihana! -E

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta