BIG YEAR

Minifitness_happynewyearTämä vuosi on ollut elämässäni varmasti tähän astisista isoin ja merkityksellisin! Ainakin näin aikuisiällä. Tähän vuoteen on mahtunut paljon asioita ja hetkiä, jotka tulen muistamaan varmasti aina. Olen haastanut itseni kovemmalla kädellä kuin koskaan, mutta kaikki on ehdottomasti ollut sen arvoista! Tämä vuosi on ollut ilon vuosi.

Ensimmäinen IFBB-vuoteni ja Bikini Fitneksen SM-voitto – ylitin itseni ja omat rajani. Tämän jälkeen pystyn ihan mihin tahansa, eikä mikään tavoite ei ole mahdoton jos löytyy intohimoa ja aitoa iloa tekemiseen!

Mieleenpainuva kosinta Ratina-stadionilla tuhatpäisen yleisön (ja koko Suomen) edessä. Kylmätväreet ja kyyneleet nousevat silmiini aina kun palaan tähän pysäyttävään hetkeen, joka sai perhoset sinkoilemaan vatsassani onnesta ja jalat yllätyksestä veltoksi.Minifitness_haglofs Minifitness_timberland

Vuosi 2015 oli myös minulle ensimmäinen vuoteni yrittäjänä! Opettavainen vuosi, joka vaikean alun jälkeen sai ansaitsemansa vauhdin ja päätöksen. Kova vuosi kertakaikkiaan myös työrintamalla, joka on ehdottomasti antanut enemmän kuin ottanut. Tämä päätös irtautua palkkatyöstä oli ehdottomasti oikea ja toivon ensi vuoden tuovan uusia haasteita ja kokemuksia entistäkin enemmän. Olen valmis!

Henkinen kasvu on ollut välttämätön edellytys kaikelle tälle. Olen joutunut kyseenalaistamaan paljon asioita elämässäni ja itsessäni. Olen joutunut tekemään vaikeitakin päätöksiä ystävyyssuhteissa ja laittamaan arvomaailmaani uuteen järjestykseen yhä uudelleen – lopputuloksena tasapainoisempi minä. Minifitness_winter_HellyHansenMinifitness_lapland

Sitten tämä blogi. Isoin ja painavin kiitos kuuluu teille lukijoilleni, jotka olette tukeneet ja tsempanneet minua ihan tolkuttomalla voimalla ja energialla! Saan olla älyttömän kiitollinen ja nöyrä kaikesta. Olemme kasvaneet tänä vuonna yhdessä, toivottavasti sinä koet asian samoin kuin minä. Toivon vilpittömästi että olet nauttinut kanssani tästä vuodesta, blogista, kirjoituksista ja hetkistä Minifitneksen parissa. Toivon että ensi vuosi tuo jälleen mahtavia inspiraationhetkiä meille kaikille! Kiitos että olet olemassa <3

KIITOS VUODESTA 2015

Love, E

Takki Helly Hansen /Neule Haglöfs/ Kengät Timeberland / Säärystimet Stockmann / Trikoot Brazil Sul/ Gazoz

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

31 vastausta artikkeliin “BIG YEAR”

 1. Oot niin ihana, valoisa ja positiivisuutta huokuva etten voi kuin kiittää siitä miten jaksat kannustaa muita eteenpäin ja olla omana itsenäsi esikuva. Kiitos ja oikein ihanaa uutta vuotta! Jatketaan yhdessä itsemme ylittämistä ja nautitaan jokaisesta hetkestä mikä saadaan elää.

  • Ihana kommentti Annukka, kiitos siitä <3 Sinäpä sen sanoit, näin ME tehdään! -E

 2. Kiitos sinulle blogistasi ja kaikesta <3 kohta itse menen kokeilemaan vuoden viimeistä salitreeniä 🙂 !
  Iloista ja ihanaa uutta vuotta sinulle Eevi!

  • Kiitos Tiina <3 Mahtavaa tulevaa vuotta ja energiahalaus! -E

  • Lappi on mieletön <3 Hyvää Uutta vuotta Veera myös sulle -E

 3. Kiitos itsellesi Eevi! Olet aina niin aito, energinen ja iloinen, joten postauksista saa niin hitokseen paljon voimaa ja virtaa itseensä ja omaan tekemiseensä! Minifitness on ehdottomasti lemppariblogi, voisin vaikka maksaa tämän lukemisesta… 😀 Ihanaa iltaa tänään, hyvää uutta vuotta ja onnea vuodelle 2016! <3

  • Aino <3 Ootte mielettömiä, kiitos ja kaikkea upeutta+energiaa tuleviin koitoksiin! -E

 4. Kiitos Eevi ja hyvää uutta vuotta! Oon ollut aina liikunnallinen, mutta viime talvena innoistuin salitreenistä ja sinä oot fitnesspäiväkirjojen alkamisesta asti tuonu inspiraatiota ja motivaatiota omaan salitreeniini. Jatka blogin kirjottelua <3

  • Super <3 Kiitos kauniista sanoista Elma ja upeaa Uutta vuotta! -E

  • Kiitos teille lukijoille <3 Hyvää Uutta vuotta myös sulle Tinja! -E

 5. Ihana Eevi. Kiitos kaikkista inspiratiosta ja onnea 2016 <3 2015 savutiin treenitavoiteni. <3

  • Kiitos ihana Katja <3 Mieletön juttu, ihan loistava uutinen! Nyt vaan kohti seuraavaa vuotta entistäkin vahvempana, BOOM -E

 6. Ai kauheeta mikä startti tähän vuoteen, meinasin saada slaagin ku aattelin aktivoitua ja lukasta mitä Eevi on kirjoitellut, ja nettiyhteys ilmoitti erroria 😭 onneksi se oli vaan väliaikainen tilanne, eikä toivottavasti ennakoi tätä vuotta, vaikka voi olla että mä oon vähän errorissa tässä kohta kun pitää ruveta laskeskelemaan ennakkoveroja tälle vuodelle…

  On ollut huikea seurata Minifitneksen vuotta, sekä tän blogin että somen kautta. Mä tykkään lukea monenlaisia tekstejä eikä mulle oo ollut tyypillistä varsinaisesti seurata tiettyjä blogeja, vaan lukea satunnaisesti vanhoja tuttuja ja etsiä uusia sen mukaan mikä kiinnostaa just sinä päivänä, ja vielä vuosi taaksepäin en todellakaan lukenut näitä treenaamiseen liittyviä kuin hyvin hyvin satunnaisesti. Hauska huomata, miten tässä kohtaa onkin kääntynyt näin päin, että ekana luetaan Minifitness ja sitten vasta muita, jos vielä sattuu olemaan aikaa tai huvittaa lukea jotain 😄 ja jotenkin kummallisesti huomaan saaneeni hirveästi motivaatiota sekä treeneihin että elämään ylipäänsä varsinkin tällä viimeisellä puoliskolla tätä vuotta, ja on pakko erikseen vielä mainita se Sportyfeel-haaste käsillä seisonnasta. Muistan nimittäin varmaan ikuisesti kaksi hetkeä siihen liittyen: ensimmäinen oli se, kun luin sun postauksen siitä haasteesta, ja toinen se, kun ekan kerran seisoin käsilläni, vaikka se hetki kestikin tasan kymmenen sadasosasekuntia. Mä nimittäin oikeesti lähdin koko haasteeseen vain siksi, etten uskonut että opin seisomaan käsilläni ja halusin todistaa että se ei vaan ole mahdollista, ja sit jouduinkin katsomaan peiliin ja myöntämään että oho, olinkin väärässä 😂

  Joten kiitos menneestä vuodesta ja tsemppiä tähän uuteen 😃

  • haha Minttu! 😀 Kuule mulla sama edessä, aika ahdistavaa hommaa etten sanoisi. No ehkä me siitä selvitään 😉
   Kiitos ihan mielettömästä palautteesta <3 Ja aika mieletöntä kuulla, että nää haasteet joita oon teille täällä heitellyt on otettu ja oikeasti toteutettu! Ihan huippua! Go girl 🙂
   Jatketaan tästä ja tehdään tästä vuodesta taas vähän parempi. Kiitos kaikesta kuuluu kyllä teille lukijoille ja aktiivisille kommentoijille – ilman kiitosta ei kukaan jaksaisi! -E

  • Pakkohan se on ne ennakkoverotkin vaan laskea, vaikka oon tässä tehokkaasti kyllä keksinyt kaikkea muuta tosi tarpeellista tekemistä sen sijaan… Kuten vaikka fleecepeittojen pyykkäilyä, ja koska mulla on niitä 14 (oikeesti, miks?!) niin hyvinhän tässä aika on hurahtanut 😂 vähän lisää antimotivaatiota tuli kun muutamalta tutulta saman alan yrittäjältä kyselin aiheesta, ja yksi kertoi saaneensa yhdet ohjeet verotoimistolta, toinen taas toisenlaiset ja kolmannelle oli puhelimeen vastannut virkailija todennut, että ”ihan hyvä kysymys, oisko sulla joku toinen johon mä osaisin vastatakin” 😆 helppo ala tää perhepäivähoitaja-yrittäjyys, kun verottajakaan ei tiedä miten nää meidän verotukset pitäisi laskea… Ihan näin hienosti ohi aiheesta 😄

  • kuulostaa jotenkin tosi tutulta Minttu 😀 Noi viltit on kyllä toinen ikuinen kysymysmerkki! (miksi niitä on niin monta?)
   Eikä ne oikein tunnu ikinä osaavan vastata mihinkään verotukseen liittyvään kysymykseen, tai sitten senkin vastauksen voi päätellä itse 😀
   Aina sama sotku, haha! -E

 7. ihanaa luettavaa täällä, vaikka uusi lukija vielä olenkin! Oot aivan huipputyyppi 🙂 en oo varma oletko aiheesta aikaisemmin kirjotellut, mut olisi kiva lukea minkälaisia lisäravinteita käytät!

  • Moikka Saara,
   Oi miten kiva kuulla <3 Tervetuloa, toivottavasti tulet viihtymään. Kokeile ihmeessä Haku-kenttää, niistä olen aikaisemmin kirjoitellut 🙂 -E

 8. Sun blogi ja sina itse olette niiiiiin inspiroivia,et vuosi sitten aloin kayda itsekin salilla ja kohta valmistun personal traineriksi!

 9. Olin Blokeilla tollon kans yleisössä, ja kyllä tuli tippa linssiin täälläkin!:D Arvasin heti kun Dani pyys sua lavalle, et nyt tulee kosinta, ja sehän sieltä tuli! Oli ikimuistonen hetki kyllä. 🙂
  Kiitokset ihanasta blogista, oot inspiroiva ja aito! Oli mahtava seurata fitness-päiväkirjoja, ja sarja inspiroi mut aloittamaan salitreenaamisen ja fitness-elämäntyylin oikein kunnolla. Nyt treenaan kuus kertaa viikossa ja syön terveellisesti. Oon ymmärtänyt sokerin turhuuden (vanhana sokerihiirenä) ja alkanut nauttia elämästä vielä enemmän kuin ennen! Yks syy tähän on fitness-päiväkirjaohjelma!:) Kiitokset siis sulle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta