ARKIHAASTE 2016

*Kaupallinen yhteistyö; VoimaruokaMinifitness_uuden vuoden tervysstartti

Näin uuden vuoden tullen meistä moni on lupaillut itselleen yhtä sun toista – saattoi olla että kupliva kädessä tuli lupailtua enemmän kuin ehkä pitikään…

Mutta Jos tämän päiväistä salitungosta on uskominen, moni on luvannut itselleen lisää terveyttä ja hyvää oloa. Se on aina hieno juttu, mutta moni meistä unohtaa sen kuinka muutos vaatii aina aikaa…

ARKIHAASTE Nro 1

Päätös sen sijaan voi tapahtua välittömästi ja siihen päätökseen pystyt sinä vaikuttamaan jokainen päivä. Sinulla on vaihtoehto valita ja päättää kuinka haluat elämäsi viettää ja kuinka haluat voida. Hyvinvointi lähtee meistä sisältä ja se näkyy ulospäin monella eri tavoin. Iholla, kasvoilla, energioissa, hymyssä, naurussa, ajatuksissa…Se mikä vaikuttaa meihin mielestäni eniten on ruoka.

Hyvälaatuinen, monipuolinen, riittävä ja terveellinen ravinto ovat lähtökohtana kokonaisvaltaiselle hyvälle ololle. Niimpä haastankin sinut lisäämään yhden hyvän asian arkeesi joka viikko – ne askeleet vievät meidät lopulta sen paremmin voivan kehomme luo. Tässä on arkihaasteesi numero yksi!

Lisää yksi hyvä asia joka viikko osaksi arkeasi – VIIKKO 1, SMOOTHIE

Ensimmäisellä viikolla arkihaasteena on lisätä ruokavalioon smoothie. Mutta miksi juuri smoothie? Koska tämä smoothie tulee kääntämään ruokaympyräsi 360 astetta ympäri – se sisältää nimittäin kaikki mitä kehomme tarvitsee. Proteiinit, rasvat, hiilihydraatit, kuidut ja mineraalit kaikki muutaman kulauksen päässä. Niin ja sen tervyshyödyn lisäksi tämän smoothieni maku on vastustamaton. Smoothie imeytyy nopeasti ja antaa myös lepoa ruoansulatukselle näin juhlapyhien jälkeen.Minifitness_Voimaruoka_smoothie

360 asteen smoothiessa on käytetty Voimaruoan loistavaa 360 Wholefood proteiini – ja superfoodsekoitusta, jonka voi hyödyntää smoothiessa, puurossa, sheikkerissä tai vaikka leivonnassa! Valmiiseen jauheeseen ei ole lisätty säilöntäaineita, vaan kaikki aineet ovat suoraan luonnosta. Jauhe on äärimmäisen helppo hyödyntää ja käyttää, joka on myös oma avaimensa onnistumiseen – tekosyitä ei tosiaan ole, sillä terveellinen vuoden startti ei voisi olla enää helpompaa saatikka maistuvampaa! Annospusseja löytyy suklaan, kookoksen ja vanilijan makuisina.

360 asteen Smoothie

3 dl makeuttamatonta mantelimaitoa

1 pussi Voimaruoan Wholefood 360-jauhepussia (vanilija)

4 taatelia

Puolikas banaani

Ripaus suolaa

Sekoita ainekset blenderissä ja nauti kylmänä! 

Yhdessä annospussissa on 237 kcal, josta rasvaa 12,4 g, Hiilihydraattia 6,3  ja proteiinia huikeat 23,4 g. Kuitua annoksesta löytyy 4,3 g. Mineraaleja kuten kaliumia, kalsiumia ja magnesiumia löytyy annoksesta jo runsaasti. Jauhe on valmista nautittavaksi, mutta voit myös lisätä smoothieesi haluamiasi kasviksia, hedelmiä tai marjoja, jotka täydentävät kokonaisuutta juuri tarvitsemallasi tavalla. Tämä sopii loistavasti koko perheelle! Ruokaympyräsi on katettu.Minifitness_Wholefood_smoothie Minifitness_360smoothie_resepti

Aloitetaan vuosi sillä ensimmäisellä paremmalla askeleella – helpolla arjen paremmalla valinnalla, smoothiella. Edes kiire ei ole enää tekosyynä, koska tämä vie aikaa vain muutaman hassun minuutin.

Ps. Jos sitä minuuttiakaan ei ole, voi kätevän annospussin sujauttaa laukkuun mukaan ja sekoittaa sheikkeriin liikennevaloissa istuskellessa. Erityisesti kiireisen tyypin arjen parempi valinta!

Loistavaa vuotta kaikille, voikaa hyvin <3 Arkihaasteita tulee tässä tammikuun aikana lisää! -E

*Tuotteita myydään monissa ruokakaupoissa, sekä luontaistuotemyymälöissä

 

 

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

11 vastausta artikkeliin “ARKIHAASTE 2016”

 1. Olen allerginen mantelille. Millä suosittelet korvaamaan mantelimaidon?:)

 2. Viimeinen lause tuli kuin tilauksesta 😂 Tekstiä lukiessani, mietin juurikin kokoahan, että toimisiko tämä hyvin välipalana työpäivässä. Eli veteen oyssin sisältö ja ravistelu sheikkerissä riittää? Kaipaako kylkeen muuta, esim pähkinöitä ja/tai hedelmän?
  Hyvää Uutta Vuotta 😊
  -Sanna

  • Hei Sanna!

   annoksen (50g) riittävyys veteen / valitsemaan maitoon sekoitettuna on ainakin allekirjoittaneella naisihmisellä hyvinkin riittävä välipalana 🙂 Kannattaa testata myös suklaan makua maustamattomaan jugurttiin jos vatsa sitä sietää. Lopputulos on kuin suklaataikinalla herkuttelisi!

   Lounaaksi pyöräyttäisin blenderissä mukaan vielä esim. pakastemarjoja ja banaanin tuomaan kylläisyyttä. Tarkat ravintoarvot löydät kullekin tuotteen maulle täältä http://www.suomenvoimaruoka.fi/360

   Terkuin,
   Hanna / Voimaruoka

  • Joo just näin Sanna 🙂 Se on aika monipuolinen eväs kaikenkaikkiaan, koska toimii niin moneen. Puuroon ja jugurttiinkin kannattaa kokeilla!
   Menee pelkällään, mutta banaanilla saa ihanasti makeutta ja paksuutta koostumukseen kyllä lisää. -E

 3. Äh, kuulostikin liian hyvältä ollakseen totta 🙁 sisältää heraa tietenkin. Kunpa ei olisi maitoa aina ja kaikessa. :/

  • Hei Nuisku!

   360 Wholefoodin vanilja- ja suklaamaku sisältävät laadukasta heraa, mutta sinun ja muiden maitoa välttävien iloksi tuotteesta on juuri ilmestynyt myös kasviproteiiniversio kookoksen makuisena 🙂

   T: Hanna / Voimaruoka

  • Moikka Nuisku,
   itse en käytä maitotuotteita, mutta heraa kyllä 🙂 Sen oma vatsani kestää, mutta pitää kyllä olla laadukasta. Kookosversio sen sijaan on kasvipohjainen, joten kannattaa kokeilla sitä jos masu ei heraakaan kestä? -E

 4. Heippa!
  Kiitoksia hyvästä ohjeesta! Rakastan tuota suklaan makuista!
  Ihan huippua, kun siinä ei ole makeutusaineita! Vatsani ei kestä niitä..

  Mites nuo taatelit, ovatko kuivattuja vai tuoreita? Ja mistä kaupasta?
  Viimeksi ostin sen verran ihmeellisen makuisia…

  • Taatelit ostin tuoreena K-Supermarketista, mutta toki pussitetutkin käyvät 🙂 Tykkään vaan ite noista tuoreista niin paljon enemmän!
   Kokeile sellaista sinertävää boksia, ne on mun mielestä ollu aina tosi hyviä, eikä oo löytynyt hometta tms. -E

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta