TREENAA KANSSANI – FITNESS WARRIOR -HAASTE

fitnesswarrior_web_851x600_MASTER

SE ON TÄÄLLÄ! Ensimmäinen FITNESS WARRIOR -haasteeni, jonka tulen järjestämään yhdessä TFW Helsingin kanssa. Ohjatuissa treeneissä pääset osaksi energistä ryhmää, jonka kanssa kuljemme yhdessä kahdeksan viikon ajan. Kurssi tulee inspiroimaan ja ennen kaikkea auttamaan sinua kohti omaa henkilökohtaista tavoitettasi liikkujana, oli se sitten elämäntaparemontti tai rantakunto. 

Oletko sinä ensimmäinen Fitness Warrior? Haasteessa tulet oppimaan paljon ravinnosta, liikkumisesta ja kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Kurssilla tulet saamaan 8 viikon ajalle valmiin treenikalenterin, johon sisältyy 3 ohjattua ryhmätreeniä/viikko, sekä omatoimiset treenisuositukset. Koska tämä ei ole mikä tahansa haaste vaan Fitness Warrior, aloitamme vuoden isommin kuin koskaan! Haaste aloitetaan ultimaattisen taistelijan tavoin kaiken kattavalla fitnesspäivällä, joka takaa sinulle pysäyttämättömän motivaatioboostin koko kurssin ajaksi; se mitä tämä sisältää, kannattaa käydä lukemassa täältä.

Ota tilanne haltuun, lähde mukaan ja aloita uusi vuosi energisemmin kuin koskaan minun kanssani! Kurssi on tarkoitettu vain naisille ja se soveltuu kaikentasoisille liikkujille. Mukaan mahtuu ensimmäiset 24 warrioria, joten olethan nopea. Fitness Warrior -haaste alkaa maanantaina 1.2.2016 klo 19:00 TFW Helsingin tiloissa. Lisää infoa ja ilmoittautuminen kurssille löytyy täältä

Minifitness_Fitnesswarrior
Kuvat Sami Siilin

Oletko sinä ensimmäinen? -E <3

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

18 vastausta artikkeliin “TREENAA KANSSANI – FITNESS WARRIOR -HAASTE”

 1. Mulla aukesi, vähänkö muuten lähtisin mukaan jos ois mahdollista reissata noin paljon Jkl-Hki väliä, tai laittaa työt telakalle pariksi kuukaudeksi ja muuttaa siskon nurkkiin loisimaan 😊

  • Harmillista että asut sen verran kauempana Minttu – olisit tykännyt! 🙂 -E

  • No varmasti, varsinkin nyt kun on taas motivaatio ihan huipussa ton syksyisen 5 viikon tauon jälkeen, ja lisäboostina vielä sain ton sielunsiskoni mukaan treenaa mun kanssa 😊

  • Oi jes, se on muuten ihan parasta! Tuntuu että tää oma flunssan sohvalle kaato on saanut jo nyt mun motivaatiot nousemaan ihan hulluiksi, niin voin kuvitella mitä 5 viikkoa tekee 😀 Treenikaveri on muuten ihan parasta – ei tuu skipattua treenejä huonoina päivinä nimittäin 😉 -E

 2. voi että, kiroan tätä opiskelijan köyhyyttä taas kerran! Kutakuinkin tonnin maksava kurssi on aivan liian kallis minun minibudjetille, muuten lähtisin ehdottomasti ja intoa piukeana mukaan messiin! Noh, ehkä sitten joskus.. Hyvää alkanutta vuotta sinulle Eevi! En malta odottaa, että Fitnesspäiväkirja alkaa taas!!

  • Moikka,
   Hei tuon kurssin pystyy kyllä maksamaan myös osissa, ettei se siitä jää kiinni 🙂 Toivottavasti pääsisit mukaan, olisi huippua <3
   Samoin sinne ja huhtikuustahan tuo taas starttailee 😉 -E

 3. Onko jutussa ja ilmossa treenien osoite ja linkki TFW Helsinki -salin sivuille? Luulen, että ne kiinnostaisi monia, enkä heti löytäny. Hieno kurssi varmasti!

 4. Voi vitsi kun ois ollu ihan täydellinen juttu, kun häätkin on kesällä!!
  Just eilen mietin että jokuhan tässä on palkattava meikäläisen ja jääkaapin väliin pitämään jääkaapin puolia!
  Valitettavasti edellämainitty juhlapäivä vaan imee lompakon sen verran kuiviin, ettei mitenkään tällaiseen ole varaa 🙁 Voi harmi! 🙁 🙁
  Hyvää uutta vuotta Eevi!

  • Harmi juttu Ellu – mutta tosiaan kurssin voi myös maksaa osissa jos se helpottaisi asiaa hieman? 🙂
   Ihanaa Uutta vuotta myös sinne <3 Toivottavasti päästään laittamaan sut hääkuntoon! -E

 5. Hei, mukaan olen kovasti lähdössä, ou jeah!
  Pieni kysymys vain ennen sitä, tai kaksi;
  A. Jos maksaa osissa, pitääkö ensin ottaa yhteyttä siihen sivuilla olevaan sähköpostiin vai ilmoittautua ensin ja sitten voi järjestellä maksut?
  B. Jos pari kertaa jää reissun takia väliin, onko se este osallistua?

  Kiitti 🙂

  • Moikka Ani,
   Mahtavaa! <3
   a. Laita infoon vaan ensin viestiä ja sovi sitä kautta maksujärjestelyistä
   b. ehdottomasti ei ole esteenä
   MUKAAN VAAN! BOOM -E

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta