Levi Bootcamp

Minifitness_levi_wellness_weekendNyt ollaan vuorostaan Levin lumisissa maisemissa viettämässä Levi Wellnesss Weekendiä, jonka teemana on tottakai treeni ja hyvinvointi! Voitte siis kuvitella, mistä tällainen koostuu – ruokaa tarjoillaan muutaman tunnin välein ja treenata saa pari kertaa päivässä. Tottakai siihen kuuluu myös rentoutumista ja latautumistakin. Aika täydellistä omaan korvaani.

Vähän harmittelin pääsenkö tänne ylipäätänsä lähtemään koko viikon kestäneen flunssan vuoksi, mutta onneksi olo kohentui juuri sopivasti perjantaille. Nekku vuotaa edelleen, mutta onneksi kunto on jo muutoin hyvä. Eilinen päivä starttasi kunnon ulkoreenillä Lapin henkeen heittelemällä puukalikkaa, jota kutsutaan täällä päin pölliksi.

Sonnustauduin vermeisiin, jotka saivat minut näyttmään noh, hyvin salaperäiseltä ainakin. Roolinani oli lähinnä toimia muille ihmispainona ja maalitolppana. Tuntui että siinäkin hommassa sai hengästyä riittävästi. Treeni ei todella näyttänyt helpolta, vaan tyypeistä kyllä näki että kaikki oli annettu – kiitos valmentajamme Laura Peipon. Tämä neiti ei ääntä, sanoja tai hikeä säästele. Fanitan tätä Lapin omaa likkaa! Nostatin ilmapiiriä lähinnä tällä huvittavalla ulkonäölläni ja huudoillani. Minifitness_LeviWellnessweekend Minifitness_ArcticFilmCrew_Levi Minifitness_ulkotreeni_levi Minifitness_Bootcamp Minifitness_Bootcamp_setoinenlevi Minifitness_Levi_weekend

Eilen illalla pääsimme nauttimaan saunajoogasta Mielen Valkeaan. Saunajooga on ihanan virkistävää ja saa lihakset rentoutumaan ja mielen tyhjentymään kaikesta turhasta sälästä. Tiesittekö, että kyseinen laji on keksitty Suomessa? Saunan lempeä lämpö (40-60 astetta) sai hien kevyesti virtaamaan. Olo tuntui jopa hieman paranevan tästä ja jatkoimme illallistamaan Levin sympaattiseen kylään – lautaselle päätyi mitäpä muutakaan kuin lempiruokaani sushia. Täydellinen päivä, ihanassa seurassa! Nauroin varmasti varastoon.

Täällä Lapissa mieli rentoutuu jotenkin aina välittömästi. Myös keho tuntuu saavan uutta virtaa. Lapin taikaa ehkäpä.

Ajellessamme ympäri Leviä kuulin tarinan purosta, joka virtaa väärään suuntaan – kuinka tämä voi olla edes mahdollista? Kuulin myös, että Levillä näkee usein poikkeuksellisen villejä unia. Odotin ensimmäistä yötä siis varsin innolla, mutta unisaldoni jäi kovin laihaksi. Ehkä vain unohdin ne jännittävät hetket kokonaan? Ehkä ensi yönä paremmalla tuurilla. Jokatapauksessa, tämä on poikkeuksellinen paikka.Minifitness_saunajooga Minifitness_Levilla

Ihanaa viikonloppua kaikille -E <3

Kuvat Arctic Film Crew

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

14 vastausta artikkeliin “Levi Bootcamp”

 1. Toi sun ”meikä nauttii täysillä” -kuva on niin helmi, nauroin sille jo eilen instassa ihan kippurassa – koska musta on joskus otettu samalla ilmeellä kuva, joskin jossain juhlissa/ravintolassa. En muista enää mikä se tilaisuus oli, mutta ruokapöydän ääressä oltiin ja viitaten tohon edellisessä postauksessa kertomaani (että kun mä istun pöytään niin mä tulin syömään), kuvan ottanut henkilö naureskeli jälkikäteen miten siinä tiivistyy mun ruokapöytäkäytös. Jos joku erehtyy puhumaan mulle, ilme kyllä kertoo että ei ehkä kannata leikkiä hengellään 😂

  • hahaha eikö ookkin Minttu 😀 Mä en tiedä mikä siinä oli, että mun jokainen kuva oli jollakin tavalla huvittava! Yhtäkään
   normaalia kuvaa ei onnistuttu taltioimaan – syytän ninja-asua! -E

 2. Kuulostaa kyllä niin ihanalta! 🙂 Ja kyllä tuolla Lapissa jotain taikaa on kun itsekin oon huomannut tuon samaisen fiiliksen. Upea paikka <3 Nauti! Ja ehdottomasti lisää näitä ihania kuvia!!

 3. Vau, näyttää älyttömän kivalta!! Toivottavasti nautit flunssasta huolimatta. Ihanat kuvat, toivon itsekin pääseväni tuollaiselle viikonlopulle 🙂

 4. Oi näyttääpä ihanalta! :)<3 haluaisin udella kun sinä varmasti tiedät, että onko biancaneven kisakengissä normaali mitoitus? 🙂

  • Moikka V,
   on normaali, mutta kannattaa muistaa että kisoissa jaloista on kaikki nesteet pois, joten yksi koko pienempi on yleensä oikea 🙂 Mulla normisti koko 36, mutta kisakenkä 35. Oli aika tiukka ennen kisoja 😀 -E

 5. Kuulostaa aivan mielettömän ihanalta ! Lappiin pääsee ehkä kerran vuodessa ja silloin kun sinne menee niin kyllä sielu lepää ❤️
  Hyvää, reipasta ja rentouttavaa loppu lomaa teille sinne ! 😊

  • Helly Hansenin mallistosta ja ihan heittäällä lämpimin takki mitä oon omistanut 🙂 -E

 6. ”Meikä nauttii täysillä” Hahahaa vähä hyvä eevi, niin symppis! Kertoo kaiken suomen talvesta tällä hetkellä 😀

  • Vitsit että nauroin kippurassa noille kuville 😀 Kunnon edustus! -E

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta