2 VIIKON OHJELMA – Sporttiset

*Kaupallinen yhteistyö;AlproMinfiitness_alpro_2viikon ohjelma

Takaisin ihanien arkihaasteiden pariin! Lähdimme liikkeelle smoothie-teemalla ja nyt jatkamme matkaa eteenpäin. Olen nimittäin laatinut Alpron sivuille täysin ilmaiseksi ladattavan 2 viikon ohjelman, johon kuuluu valmiit ruokavaliohaasteet, reseptit, sekä päivittäiset treenihaasteet!

Resepteistä löytyy lukuisia aamiaisia ja välipaloja, joista löydätte varmasti inspiraatiota ja ideoita itsellenne. Innokkaimmat voivat lähteä mukaan tälle kahden viikon matkalle ja toteuttaa sitä suoraan tämän Alpro H.A.P.P.Y Sporttiset-ohjelman mukana. Ideana tehdä pienillä, terveellisemmillä valinnoilla arjesta terveellisempi ja ennen kaikkea maistuvampi! Lähde mukaan ja energisoidu, tämä ohjelmani on suunniteltu teille sporttisille.

Inspiroidu tällä viikolla; Kokeile jotain itsellesi uutta hedelmää tai marjaa. Olen itse aivan hullaantunut passionhedelmään ja hyödynnän sitä aamiaisella lähes päivittäin. Sen voi kaataa jugurtin sekaan tai hurauttaa täydellisen silkkisen smoothien sekaan, joka vie sinut mukanaan eksoottiselle makumatkalle.

Passionhedelmästä löytyy toki myös loistavia terveyshyötyjä vähäkalorisuuden lisäksi. A- ja C-vitamiinilla, sekä kuidulla kyllästetty munamainen yllätys, jonka hedelmälihan voi helposti lusikoida vaikka suoraan suuhun. Poreileva, kirpsakan makea maku vie mennessään sinne lämpöön saakka!Minifitness_alpro_sporttiset-ohjelma

Minifitness_smoothiekisa_alproMakumatka Brasiliaan-smoothie 

(2 annosta)

2 dl jäisiä mangon paloja

2 dl Alpro Koookosjuomaa

2-3 dl Alpro Natural manteleilla-jugurttia

1,5 dl herajauhetta

2 passionhedelmää

Hurauta ainekset sekaisin blenderissä ja nauti ihanan pirskahtelevasta ja makeahkosta herkusta!

Haluankin haastaa sinut mukaan Smoothie-kilpailuun! Sinun tehtävänäsi on postata Instagramiin kuva omasta Smoothie-hetkestäsi käyttämällä häshtägejä #minifitness #alpro ja #2weeksprogram. Jaossa on tottakai upeita palkintoja, sillä eniten tykkäyksiä kuvalleen saanut henkilö saa omakseen Philipsin tehokkaan blenderin ja Alpron tuotepaketin. Tämän lisäksi tulen jakamaan mielestäni inspiroivimman kuvan postannneelle samaisen setin! 

minifitness_alpro_smoothiehaaste

Etkö tiedä miten koostaa hyvänmakuinen smoothie tai minkä kanssa porkkana toimii parhaiten? Tuleeko vihersmoothiestasi aina ihan kamalaa? Kokeile Alpron smoothiekonetta, joka kokoaa smoothien ainekset puolestasi juuri siten kuin itse toivot. Foodpairing on tutkittu menetelmä, joka tunnistaa raaka-aineiden aromit ja mahdollistaa löytämään sopivimmat ainekset 100% herkulliseen smoothieen. Et voi siis epäonnistua enää!

Tämä tammikuu on täynnä arjen ihanuuksia. Uusi arkihaaste tippuu jälleen ensi maanantaina! Oikein upeaa uutta viikkoa tyypit<3

Otatko kahden viikon haasteen vastaan? -E

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

9 vastausta artikkeliin “2 VIIKON OHJELMA – Sporttiset”

  1. Kiva kun saa jotain ihan ilmaiseksi tässä maailmassa ☺☺☺ Tehosekoittimeni hajos ja uutta oottelen postista. Alkaa taas meikäläisen smoothietehdas pörrätä ♥

  2. Eevi Heippa!

    Vinkkaisitko herajauheen maun tai merkin? Olen itse maidoton ja gluteeniton ja huomaan, kuinka esim. Leaderin soijapohjaiset jauhot ovat välillä niin vaikea saada alas kurkusta. Ohje kuulostaa myös mahtavalta, menee kyllä kokeiluun :).

  3. No nyt on haaste – itsellesi uusi hedelmä tai marja, ei nimittäin tällee äkkiseltään tuu edes mieleen mikä sellanen mahtaisi olla 😊 pitääpä katella sillä silmällä hyllyjä seuraavalla kauppareissulla, vaikka veikkaan kyllä että tässä hedelmätaloudessa on testattu joka ainoa laji mitä Suomenmaasta vaan kaupoista on saatavilla. Mä hihittelen vieläkin aina kun jossain yhteydessä tulee sitä ”puoli kiloa kasviksia ja hedelmiä päivässä”, koska meidän taloudessa se tarkottaa 2,5+1 kg päivässä (tää +1 on määrä jonka hoitolapset syö). Menee ihan heittämällä lähemmäs 5kg/vrk, kesällä varsinkin enemmänkin 😄 mä askartelin meille hedelmäkorinkin itse, kun en kaupoista löytänyt tarpeeksi isoa 😁

  4. Itse kokeilin vasta granaattiomenaa ja rakastuin täysin(vaikka vihaan sitä kun ne on niin pieniä ja vaikeita saada irti pois siitä hedelmästä, siis ne siemenet) 😉 toinen ruoka jota kokeilin vasta leirillä oli bataatti ja nyt toin kotiin muutaman bataatin:) vielä kun tietäisi miten tai mitä siitä voisi tehdä 😀

    • Granaattiomena on ihan lemppari 😍 bataattia voi ihan hyvin käyttää perunan tapaan, lisätä sitä vaikka perunamuusiin tai tehdä muusin pelkästään siitä, pilkkoa paloiksi/lohkoiksi ja uuniin tai keittää. Kypsyy perunaa nopeammin ja on älyttömän paljon paremman makuista 😊

  5. Kiva saada tollainen uusi haaste kehiin. Itse saan vinkkejä esim. hyvään smoothieen😊 Sain kyllä joululahjaksi smoothiekirjan, joten siitäkin saa hyviä vinkkejä😉 Hyvä postaus!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta