Matkahuumaa

Minifitness_matkahuumaa_LeviLaplandToin näköjään Levin sään mukanani tänne Helsinkiin. Tämä lumimyräkkä on vetänyt koko kaupungin aivan sekaisin! Ihanaa kuitenkin että tuo lumi vihdoin valkaisi tämän synkän maanpinnan, sillä se tuo ihanasti valoa. 

Olen kuitenkin karkaamassa. Vaikka pidän talvesta, houkuttelee minua nyt lämpö ja aurinko. Saatoittekin muistaa, että vietämme kesälomaa aina alkuvuodesta. Nyt se on jälleen käsillä! Tämä pääsi yllättämään minut pahemmin kuin koskaan ja tuntuukin, etten ole ehtinyt tätä loma-ajatusta vielä ihan ymmärtämään. Luulen kuitenkin että tämän lumessa rämmityn päivän jälkeen auringon lämpö iholla on ihan tervetullutta. Se minne suuntaamme, selviää myöhemmin. Nyt matkassa on myös ihania ystäviä, joten luvassa on aivan huippureissu<3Minifiness_levi Minifitness_hellyHansen_winter

-E 

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

8 vastausta artikkeliin “Matkahuumaa”

  1. Hmmm Julia on lähdössä pian ilmeisesti Etelä-Afrikkaan jälleen… 😉 Hahaa hauskaa tämä arvoittelu! Tosi kauniita kuvia muuten!

  2. Hahhaa, sun miehes paljasti jo jossain haastattelussa että lähette Etelä-Afrikkaan. 🙂 Se on ihana paikka, nauttikaa!

  3. Hei voisitko tehdä postauksen sun tulevista kisasuunnitelmista ja -kuvioista? 🙂

  4. Hei eevi! Puhut paljon oman kehon kuuntelemisesta ja sen antamien merkkien huomioimisesta. Olen koittanut ajatella tätä ja kuunnella, mutta sen antamat merkit tai olotilat ovat minulle vielä todella epäselvät.. olisi tosi nice jos tekisit postauksen aiheesta, esim antaisit vinkkejä ja kertoisit miten oman kropan ja olotilan kuuntelu tosiaan ilmenee 🙂

  5. Moikka! Mitä eri proteiininlähteitä itse käytät? Ja mitä erilaisia protskulähteitä ylipäänsä on (maitorahkan, raejuuston, kanan, kalan, kalkkunaleikkeleiden ja proteiinijauheen lisäksi)? Olisi todella huippua jos voisit tehdä aiheesta erillisen postauksen. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta