ALIVE AGAIN

Minifitness_FitnesslifestyleTuntuupas hyvältä! Pääsin jo aikaisemmin tiistaina hehkuttamaan parempaa oloani, mutta se kääntyi kuitenkin todella huonoksi samaisen illan aikana. Olemme olleet reissussa nyt viikon ja kuusi päivää siitä minua on piinannut vatsaongelmat tai kuume.

Eilen päädyin sitten lääkärin penkille ja sain kaksi piikkiä pakaraan – villiä, tiedän. Olo oli niin huono että sain pussillisen purnukoita mukaani ja nukuin 20 tuntia. Kunnon pöhnähän siitä tuli ja varmasti hyvä niin, sillä tänään heräsin vihdoin parempana. Olo on tosin aika heikko, koska pelkän nesteen alas saaminen tuotti suuria vaikeuksia koko eilisen. Sain kuulemma todella huonolla tuurilla paikallisen kesäflunssan! En suosittele kokeilemaan.

Nyt aion kuitenkin fiilistellä tämän loppuajan täysillä ja ottaa kiinni kaiken mistä olen jäänyt näiden päivien aikana paitsi! Ajattelin aloittaa kuitenkin hyvin iisisti omalta altaalta. Aktiviteettien pariin lähdetään vasta huomenna voimien palattua tähän neitiin.Minifitness_bikini_nelly2 Minifitness_bikini_nelly

Ohjelmalistani venyi aikamoiseksi, joten täytyy hieman miettiä mitä kaikkea siitä ehtii oikeasti tekemään ilman turhaa hössötystä. Tänään kaiken tuon kivun ja lakanoissa pyörimisen jälkeen on pakko käydä jalkahipelöinnissä, eli pedikyyrissä. Kynnet on nimittäin aika karseat, sillä niissä ”komeilee” edelleen nuo vihreät kisavärit. En tiedä miten saatoin selvitä niiden kanssa näin pitkälle.

Elokuvissakaan ei tarvitsisi paljon jaksaa. Täällä on Vip-teatteri, jossa on makuupenkit ja omat pöydät – todella laiskaa eikö? Houkuttelisi jotenkin aika paljon. Vipistä pystyy tilamaan ruokaa ja juomaa. Huomasin heillä olevan myös mahdollisuus 4d-elämykseen, jossa penkki elää elokuvan mukana – vetääköhän se vatsan ihan sekaisin?! En tiedä uskallanko heiluvaan penkkiin, vai valitsenko supermukavan nojatuolin kuitenkin? 

Bikinit – Nelly.com*

Tänään on ihan pakko malttaa vielä, mutta huomenna varmasti pääsee tehotätikin jo liikenteeseen <3 -E

*sisältää mainoslinkin

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

9 vastausta artikkeliin “ALIVE AGAIN”

 1. Hei Eevi toivottavasti olosi on parempaan päin ja jaksaisit jatkaa ihanaa lomaasi! Kauniit punaiset bikinit sopivat sinulle tosi hyvin 🙂 voisin itsekkin suosia värikkäämpiä bikinejä enemmän. Sinulla on mahtava blogi ja asenne aina kaikkeen. Luen mielelläni blogiasi ja hyvin otetut kuvat värittävät sitä! Mukavaa loppu lomaa! 🙂

 2. tosi harmi että loman pilasi sairastuminen. miten sairaana ollessa pysyt syömään, meneekö mitään alas/muuttuuko ruokavalio? treeniä tuskin teet ainakin toivon niin. mieli korkealla ja positiivista asennetta!

 3. Paikallinen kesäflunssa kuulostaa ihan influenssalta, en suosittele kokeilemaan sitäkään (hyi, kylmät inhonväreet tulee jo muistelusta vaikka sen sairastamisesta on jo neljä vuotta…) 😐 toivottavasti loppuloma menee niinkuin pitääkin eikä enempää sairasteluja osuisi matkalle.

  • Huhhuh! Menin katsomaan Nellyn sivuilta noita bikineitä ja voin sanoa, että sun päällä ne näyttää miljoona kertaa paremmilta😉 Oot kyllä upea ilmestys!😊

  • <3 Ihana olet Katariina, kiitos vain kovasti kauniista kommentista -E

  • Joo juurikin se Minttu :/ Ihan järkky, mutta huonoa tuuria! En ollut tosin ainut meidän jengistä joka sen sai. -E

 4. Oletko huomannut, että sairastelet todella paljon? Immuniteettisi ei ole kunnossa, tsekkaappa ruokavaliosi kuntoon ja vahvat maitohapot käyttöön.

  • Moikka Minni,
   Täällä kaikki hyvin 🙂 Keho on tottakai herkempi kisadieetin jälkeen. Itseasiassa olen selvinnyt aika vähällä loppujen lopuksi. Onneksi suunta tästä on ylöspäin! -E

 5. Heippa! Oletko koko ikäsi pitänyt huolta kehostasi? Siis syönyt hyvin ja liikkunut paljon, vai missä vaiheessa todellinen kiinnostus tähän låhti? 🙂 kuinka pitkään olet treenannut tavoitteellisesti kuntosalilla ja milloin sinusta tuli personal treiner? 🙂 haluan tietää montako vuotta kestää saavuttaa tuollainen kroppa kun sinulla! 😀 ja ditten vielä pakko kysyä että, ovatko hampaasi lunnostaan olleet aina noin täydellisen tasaiset? 😀 käytkö valkaisemassa hampaitasi? Minäkin haluan tuollaisen hymyn!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta