Perfect morning

Minifitness_smoothie_selleriTäydellinen aamu alkaa valmiilla aamiaisella. Olen joka ikinen päivä juoksemassa lempikahvilaani, Nü-taivaaseen. Sieltä saa terveysherkkuja, joita pelkästään katsomalla kuola pääsee valumaan suun pielistä. Kunnon aamiainen kustantaa kutakuinkin 7 euroa, joten täällä on tullut hieman ravailtua. Smoothielista on kohta käyty kokonaan läpi ja lounassalaatit ja wrapitkin on jo aika hyvin maisteltu. Onneksi listan voi aloittaa aina uudestaan alusta!Minifitness_aamiainen_avocadoleipa

Sellerin makuun yritän täällä vielä tottua – olen opetellut sen käyttöä jälleen viimeaikoina. Sitä tuntuu löytyvän täällä melkein kaikesta. Varmasti sen lukuisien terveyshyötyjen vuoksi, eikä niinkään sen maun? Sellerin sanotaan usein puhdistavan elimistöä ja ehkäisevän turvotusta. Siksi sitä varmasti hehkutetaan paljon erityisesti painonpudottajien keskuudessa.

Viherjuomaan se toimii hyvin, sillä sen kuuluukin maistua vahvalta vihreältä. Raakana nautittuna sen maku on aika raju, mutta dipattuna toimii. Smoothieen sopivasti laitettuna se tuo mukavasti lisäpotkua, mutta maku ei pamahda liian voimakkaana. Ehkä tämä sellerikokeiluni tästä vielä etenee…Minifitness_proteinflapjack

Aamiaisen protein flapjack on edelleen varsin toimiva, mutta avocadolla höystetty munatoast (gluteeniton) vei kyllä silti tänään voiton. Ehkä tästä voi saada inspiraatiota viikonlopun aamiaiskattaukseen? Saisiko olla sellerimehua vai proteiinipannaria?

Ihanaa viikonloppua kaikille <3 -E

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

6 vastausta artikkeliin “Perfect morning”

  1. Oii! Näyttää niin hyvältä ja on vielä terveellistä. Pitää alkaa itselleenkin tekemään arkiaamuisin tuollaisia safkoja, niin johan lähtee päivät hyvin käyntiin. Nyt mennään vain ihan perinteisellä kaurapuurolla ja mustikoilla. ;D Ihanaa reissua sinne<3

    http://www.beautyboxblog.com/

    • Kiitos Sanna <3 Siis päivät lähtee käyntiin sillä täydellisellä aamiaisella 😉 -E

  2. selleri on kyllä oikeesti aika raskasta tavaraa, kerran söin sitä raakana ja meinas kyllä oksennus tulla kun olin kuvitellut että se on jotenkin hyvää 😀

    • hahah apua Tuijaaa 😀 Aika hirveä ensikohtaaminen etten sanoisi! -E

  3. Selleri on hyvää ku laittaa mehulingosta läpi, ei maistu niin voimakkaalta siinä. Porkkana-selleri-vihreä omena-sitruuna combo toimii 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta