2 Weeks Challenge – Wrap up

*kaupallinen yhteistyö; AlproMinifitness_sporttiset_alpro

Kuinka moni otti 2 viikon Sporttiset-haasteen vastaan? Ainakin Instagramiin tuli teiltä ihania smoothie-hetkiä ja kävin sieltä kurkkaamassa oman suosikkini juuri. Blenderin ja Alpron tuotepaketin itselleen voitti @annikabettina varsin visuaalisesti kauniilla otoksellaan! Onnea ja kiitos vielä kaikille inspiroivia kuvia jakaneille tästä haasteesta. Muut palkinnot tullaan valitsemaan yhdessä muiden bloggareiden kanssa ja näille voittajille tullaan ilmoittamaan henkilökohtaisesti.

Täällä aurigon alla ollaan oltu aika smoothiepäissämme. Asumme täällä vuorilla sijaitsevassa talossa hieman syrjempänä kaupungin sykkeestä. Täällä on täydelliset puitteet kokkailuun ja rauhalliseen ruokailemiseen ulkoterassilla. Kaupasta saa todella edullisesti tuoreita raaka-aineita ja olen hyödyntänyt niitä paljon aamiaispöydässä. Viilentävänä ystävänäni on ollut mangosmoothie, joka toimii tosi kivasti nimenomaan heti aamusta. Se on sopivan kirpsakka potku, josta löytyy runsaasti myös proteiinia!

Tämä resepti on  myös täysin maidoton ja gluteeniton. Kannattaa lisätä tämä vaikka heti jo huomenna aamiaispöytään! Oletteko te huomanneet kuinka paljon kevyemmän olon hyvin imeytyvä, terveellinen ruoka saa aikaan? Toivon että tunnet sen olossasi tämän kahden viikon haasteen aikana.Minifitness_smoothie_maidoton

Morning Glory Smoothie

Puolikas Mango

Limen mehua

Sitruunan mehua

1 Kiivi

Kourallinen minttua

3 valkuaista

1 muna

1 mitta Puhdas plus C-vitamiinijauhetta

Jääpaloja

2 dl Alpro makeuttamatonta mantelimaitoa tai vettä

Ripaus suolaa

Hurauta ainekset blenderissä ja nauti!<3
Minifitness_aamiaissmoothie

Sporttiset-ohjelman kuntopiirien ja intervallitreenien lisäksi olen treenaillut jonkin verran salilla, mutta omaksi lomasuosikikseni nousi kuitenkin jooga. Kannattaa lisätä tämä omaan viikko-ohjelmaan jo heti tällä viikolla! Kotijoogaa voi helpoiten harrastaa erilaisten jooga-palveluiden kautta, joissa virtuaalinen ohjaaja opastaa sinut tunnin läpi. Online-joogaa löytyy mm.Yogoben kautta, jossa voi valita haluamansa joogan ja ohjaus on suomeksi. Englanninkielistä ohjausta tarjoaa palvelu nimeltään YogaGlo, josta olen myös kuullut paljon hyvää. Online-jooga on myös edullisempaa kuin tunnilla ravaaminen, plussana myös ajankäytön tehokkuus – sitä voi tehdä kun itselleen parhaiten sopii. Mutta jos jooga ei ole kovin tuttua, kannattaa mielestäni alkuun käydä ohjatuilla tunneilla.

Täällä Kapkaupungissa päätimme kuitenkin paikallisen ystävämme Saaran suosituksesta tilata asunnollemme oman joogaopettajan. Kotiopetus on täällä aika yleistä ja Saara kehui tätä meille paljon. Opettaja tulee sovittuun aikaan kotiisi ja vetää tunnin treenit – aika täydellistä eikö?  Täällä tunnin setti kustansi 6 henkilöltä 50 euroa.Minifitness_yogaMinifitness_homeyoga

Tietääkö kukaan pystyykö Suomessa tilaamaan vastaavanlaisia yksityistunteja ja paljonko sellainen kustantaisi? Tämä kokemus oli meille kaikille (jopa pojille) todella miellyttävä. Taso oli sovitettu kaikille sopivaksi ja meditaatiota oli juuri sopivasti. Tunnin jooga toi uutta energiaa kehoon. Muistin jälleen miksi joogaaminen kannattaa. Tätä kaikkea tulee kyllä niin ikävä!

-E <3

Toppi – Livandfit / Trikoot – Brasul Sul

 

 

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

13 vastausta artikkeliin “2 Weeks Challenge – Wrap up”

 1. Kannattaa varmaan kysellä joogayhdistyksiltä, olisiko niillä intoa tai mahdollisuutta järjestää koti/-pienryhmäjoogaa. Vois myös lähteä jollain kohtuuhinnalla sellaisen kautta. Ja sit tietysti joogasalien opettajat lähtee varmasti jos hinnasta sovitaan – googlaa Moksha jooga (tai joku sinnepäin 😂), sen vetäjä Marta opetti ennen täällä Jyväskylässä mutta ymmärtääkseni vaikuttaa nykyään pk-seudulla. On ihan huippujoogi, mä kaipaan häntä edelleen ❤

  • Kiitos ihana Minttu vinkistä <3 Täytyy ehdottomasti ottaa selvää tuosta! -E

 2. Mahtavia kuvia reissusta, kiitos! Voi kun saisikin jonkun ohjaamaan joogaa kotiin tilauksesta..
  Ja ilo nähdä kroppasi taas terveemmän näköisenä, riutunut kisalookki alkaa olla muisto vaan – näytät taas super-sporttiselta, energiseltä ja inspiroivalta, UPEALTA itseltäsi =)
  Loistavaa loppulomaa koko poppoolle!

  • Ihana Oona, kiitos <3 Toi jooga oli niin luksusta, ai että! -E

 3. Hei, olemme tulossa Kapkaupunkiin lomalle parin viikon päästä ja meitä kiinnostaisi myös joogatunnit ”kotona”, joten voitko kertoa mitä kautta löysitte joogaopettajan ja ehkä antaa hänen yhteystietonsa? Kiitos 🙂

  • Yoogaia tarjoaa hyvässä nettiportaalissa hyvin laajan kattauksen joogaa. Live-tunneilla tai tallebteiden muodossa. Viikon saa heillä kokeilla maksutta palvelua. Itse käytän heidän play-kaupan sovellusta, kun käytän lähinnä puhelinta. On myös tyystin suomalainen, joten voin todella lämpimästi suositella 🙂 – Yoogaian vanha tyytyväinen asiakas

  • Moikka Minna,

   Tämä meidän oli nimeltään Justine Barnes ja löytyy Hot Dog Yoga-salilta 🙂 Hän oli ihan tosi mukava ja osasi hyvin ottaa eritasoiset liikkujat huomioon. -E

  • Gazozilta pystyy tilaamaan 🙂 Ihan lemmpari materiaaliani ja istuu tosi hyvin -E

  • Moikka janski,
   En juuri nyt 🙂 Sinoat valmennukset joita teen nyt on Fitness Warrior – Tuuhan sinne mukaan? 😉 -E

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta