IKÄKRIISI

Minifitness_jumpsuit_nelly.comIkäkriisi part en tiedä edes monesko…

Muistatteko kun koulun diskoon meno jännitti koko viikon. Se huikea odotus aloitettiin jo heti maanantaina ja kun perjantai koitti, mietittiin tarkkaan krepataanko tukka ja minkä värinen napapaita toimisi parhaiten. Oikeastaan tämä kaikki oli päätetty tyttöjen kanssa jo hyvissä ajoin, mutta viimeiseen asti oli silti spekutettava asiaa. Se nostatti fiilistä. Suurta keskustelua aiheutti myös se ketä hankisi tanssimaan ja osaisiko lopulta askeleita koska koko naama helottaisi kuitenkin aivan punaisena ihastuksesta ja hirvityksestä. Ympyrää pyöriminen voi kuitenkin olla joskus hankalaa.

Poikabakteereja. Kuinka tähän ikinä muka tottuisi? Näin aika paljon vanhempana (ja kateellisena) toivoisin kokevani noita järisyttäviä fiiliksiä edes vielä kerran. Tässä iässä mikään ei tunnu enää miltään. Ei karkkipäivä, ei tälläytyminen, eikä varsinkaan ne diskot.

Kuvitelkaa että silloin oltiin vielä ihan selvinpäin! Nyt jos meinaa jaksaa pysyä hereillä yli kymmenneen, vaatii se valkoviiniä. Tai edes paljon kofeiinia! Silloin iltaa puitiin koko viikonloppu ja usein seuraava viikko. Jännitettiin että kuka seurustelee kenenkin kanssa seuraavan viikon ennen kuin tyyppi laitetaan vaihtoon. Tämä seurustelu ei usein sisältänyt yhtään mitään, harvoin muutamaa ujoa tekstiviestiä enempää. Kuinka sitä tyytyikään vähään! Kelatkaa kuinka helppoa olisi jos voisi vetää samalla meiningillä edelleen. Kirjoittelisi vain sitä päiväkirjaa ja liimaisi horoskooppeja kieli poskella. Olisi aivan täpinöissä siitä. Tyyppikin vaihtuisi ja jutut pysyisivät suhteellisen mielenkiintoisina, koska toisesta ei tietäisi käytännössä yhtään mitään.Minifitness_kokoasu

Vanha on vaativa. Niin pirun vaativa. Ei jaksa tälläytyä. Viininkin kuuluu olla tietyn merkkistä ja kaiken tulee olla mahdollisimman helppoa. Jos jostakin kumman syystä menojalka osoittaa elonmerkkejä, saa sen vaimennettua hyvin helposti muistuttamalla itseään taksijonoista, tukan laitosta, kylmyydestä ja seuraavan päivän keräilyistä. Diskoillasta ei usein edes viitsi puhua sanallakaan seuraava päivänä, koska ei ole mitään sanottavaa. Plääh. Tulipahan käytyä toteamassa että on vanha. Minimekkoiset nuoret leidit, tanssilattia on teidän!

Vanha voi myös yllättää itsensä, kuten meille kävi viime viikonloppuna Lindan kanssa. Oltiin ihan uhkailtu, että tänä lauantaina mennään hakemaan joku hyvä viinipullo. Ajateltiin kuitenkin ennen sitä mennä tekemään jalkatreeniä ja hyvä että mentiin. Siinä kuoli sitten jälleen kerran ne viimeisetkin halut ja energiat diskoiluun. Alko jäi kylmäksi, mutta kaupasta kannettiin fiiliksissä lisää kaurapuuroa. Ajateltiin valvoa ja katsoa elokuva. Saunan jälkeen homma oli kuitenkin sen verran raskaan oloista, että pää pamahti tyynyyn klo 10. Taas kerran. Uhkailuksi jäi ja diskoilu jäi (taas kerran) ”tänään voisi” asteelle. Onhan sekin kuitenkin jo parempi, vai mitä?

Uhkailut jatkuu ja kovana tavoitteena on yrittää lauantaina asiaa uudestaan. Jos edes klo 12 saakka jaksaisi heilua niin sekin olisi jo ihan kova juttu. Seuraavana päivänä voi sitten todeta että ei enää koskaan. Elämä on vaativaa joskus ja niin olen minäkin. 

#fitnesslaiskuus Ps. kurkatkaa sieltä Instan puolelta miten näiden hippamammojen kävi… @eeviteittinen

Ihanan rentoa tulevaa viikonloppua tyypit <3 -E

Asu – Nelly

*sisältää mainoslinkin

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

18 vastausta artikkeliin “IKÄKRIISI”

  • Niinpä =) Hymyilyttää kovasti, itsekin olin 25 veenä ihan kamalassa vanhus-kriisissä, joka kesti tosi kauan. Voi kun saisi tuon asteen ”vanhuuden” takaisin, ilosta vinkuen ottaisin =)

 1. Niin totta! 😀 Monesti tekisi hirveästi mieli bilettää, mutta sitten kun se viikonloppu lähestyy, onkin niin väsynyt, että oma sänky houkuttelee enemmän, varsinkin kun aamulla on aikainen herätys. Mielikuvissa se hippaaminen on edelleen in, mutta käytännön toteutus jää usein vaiheeseen. 😀

  Vaikka usein kaipaankin sitä parikymppisen elämää, on yksi (ainakin, todennäköisesti monta muutakin) asia paremmin nyt. Se kaikki ulospäin näkymätön, mutta sisällä vellova epävarmuus ja oman ulkonäön ja kropan paineet sekä tietynlainen uho ja kapina. Nyt kävelen ryhdikkäästi ja olen ylpeä siitä mitä olen enkä jaksa murehtia jotain yksittäistä leukaan muodostunutta kraateria. Nostan sen leuan pystyyn ja olen oma itseni.

  Ikäkriiseiltä ei taida välttyä millään, mutta se on hassu juttu, että silloin, kun mikään ei suuremmin harmita, ei myöskään mieti ikäjuttuja. Toisaalta taas kun on huono päivä, syntymävuosi tuntuu keikkuvan neonvaloina pään yläpuolella kuin pirunsarvet konsanaan. Positiivisella mielellä siis tähänkin päivään! Oot loistava! 🙂

  • hahah niin totta Myy! Kiitos ihanasta kommentista, tulipas hyvä fiilis 😀 -E

 2. Ääh, oon niin samaa mieltä! Täytän 30 tänä vuonna ja oon miettiny tosi paljon lähiaikoina noita nuoruusvuosien fiiliksiä ja sitä jännitystä ja intoa. Eikä pelkästään diskoiltoihin liittyen vaan ihan kaikkeen! Viikoissa oli paljon jänniä juttuja ja sitä fiilisteli ihan super pieniä asioita niinkun sitä että kerran viikossa lehdessä julkastiin viikon horoskooppi, sitä sitten kavereitten kanssa yhteen ääneen jännityksellä luettiin. Toivoisin kanssa oppivani lisää siltä nuorelta minältäni innostumisesta ja fiilistelystä pieniin asioihin liittyen. Vanhana tosiaan meistä tuppaa tulemaan niin vaativia ja pienet jutut usein sivuutetaan itsestäänselvyyksinä. Tänä viikonloppuna taidankin keskittyä vaan niihin. Mukavaa viikonloppua ja antakaa tanssilattian viedä! 🙂

  • Samoja fiiliksiä täälläkin Marianne 🙂 Voi sitä innon määrää! Miten fiilistely onnistui? <3 -E

 3. Koen vähän samanlaisia filliksiä baareilusta, mutta yleensä ei kavereiden kanssa mennä vaan hillumaan baariin vaan hyödynnetään artistien keikkoja! Jos esimerkiksi elektronista musiikkia kuuntelee niin suomeen virtaa jatkuvasti mielenkiintoisia artisteja ja mennään sitten niitä kuuntelemaan ja hillumaan niin jaksaa edes vähän pidempää siellä olla.

 4. Kuulostaa osin tutulta 😀 Ai että niitä ala-asteen ja ylä-asteen discoja.. Ylä-asteella kun sitä innostui juomisesta, tehtiin niin että piilotettiin juomat lumihankeen, käytiin discossa tanssimassa ja sitten mentiin juomaan. Discoissa kun oli ovella puhallutus. Mutta olen edelleen kova käymään tanssimassa baarissa, tosin ihan selvänä 🙂 Pari vuotta sitten huomasin, ettei alkoholi valkuta minuun mitenkään positiivisessa mielessä; en jaksa tanssia, vatsaan pistää, tulee laskuhumala ja kotiinkin tekee mieli lähteä aiemmin, fafasin kautta tietty. Mutta selvinpäin olen jaksanut olla lähes joka kerta pilkkuun asti ja seuraavana aamulla fiilis on mitä mahtavin, ei darraa ja tuli monta tuntia tanssittuakin, hyötyliikuntaa siis 🙂 En tunne itseäni vanhaksi, vaikka ikää on jo 28 😉

  • Moikka Maria,

   siis mitä, puhallutus?! 😀 Apua. kuulostaa hyvältä! Joskus tuli tehtyä tuota itsekin, nyt sekin vähä jäänyt 😀 -E

 5. Tuossa tilanteessa monet varmaan alkaa lisääntyä koska kaikki muu on jo nähty.

 6. Hei mä ihan mielenkiinnosta kysyisin sun pohjameikistä että mitä käytät ja minkä merkkisiä, mielettömän hyvännäköinen pohja meinaan! :)1

  • Moikka Jensku,

   Tuossa ei ole naamassa itseasiassa muuta kuin Macin puuteria 🙂 Harvoin käytän meikkivoidetta lainkaan, lähinnä BB-voidetta.
   Kiitos postausideasta 😉 -E

 7. Teetkö ilmaiseksi treeniohjelmia? Jos et niin minkä hintaisija ne on? Sun blogi on mahtava!

  • Kiitos Outi <3 Nellystä alesta löysin (löytyy linkkiä postauksen lopusta) -E

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 1
Tykkää jutusta