Auringonoton vallankumous

*kaupallinen yhteistyö; New NordicMinifitness_perfect tan_skin care

Joskus nuorena ja tyhmänä, kun iho ei osoittanut vielä vanhenemisen merkkejä, tuli nautittua auringosta aika vastuuttomasti. Joskus mentiin pelkällä öljyllä, täysin ilman kertoimia. Nyt tuntuu että mitä enemmän vuosia tulee, sitä varovaisemmaksi tulen auringon kanssa. En jaksa kylpeä auringossa useita tunteja läpeensä ja aurinkorasvaa tulee käytettyä runsaan kertoimen kanssa. Faktahan se vaan on, että ne auringossa vietetyt tunnit näkyvät iholla jos ihosta ei huolehdi oikein.

Auringosta voi onneksi nauttia myös turvallisesti ja ihoa rasittamatta. Tuo möllyskä lataa suomalaisten D-vitamiinitankit täyteen ja saa meihin energiaa! Myös iho näyttää kauniimmalta päivettyneenä. Keltaisen lämpöaallon tapaa aina yhtä mielellään oli sitten missä puolella palloa tahansa.

Usein ennen matkalle lähtöä tulee nautittua aurinkoon valmistava kuuri, joka ehkäisee ihon palamista ja nopeuttaa ruskettumista. Ennen Etelä-Afrikkaan lähtöäni pääsi testiini kuitenkin täysin uudenlainen tuote, jonka odotin mullistavan auringon ja ihoni välisen yhteistyön. Auringonoton vallankumous on ilmeisesti tosiaan täällä, sillä tällä reissulla Ihoni ei ensimmäistä kertaa ikinä palanut lainkaan!Minifitness_kookos Minifitness_New Nordic_aurinkotablettiMinifitness_Perfect Tan

Skin Care Perfect Tan-aurinkotabletti sisältää mandariiniuutetta, pomelouutetta, kaprisuutetta ja mustapippuriuutetta. Pienikokoinen ja helposti nautittava tabletti sisältää myös kuparia, joka edistää ihon normaalia pigmentoitumista – se on myös erilainen kun useimmat markkinoilla olevat karoteenitabletit, sillä se ei lisää ihoon tyypillistä oranssista sävyä. Tuotteen sisältämä C-vitamiini edistää sekä solujen suojautumista hapettumisstressiltä että kollageenin muodostumista ihon normaalia toimintaa varten. Näin ollen iho saa suojaa auringonvalon vanhentavalta vaikutukselta ja vapailta radikaaleilta – kyllä kiitos, ryppyjä tulee ihan tarpeeksi muualtakin. Ulkoisien seikkojen lisäksi palanut iho saattaa aiheuttaa vaarallisiakin terveysriskejä, joten aurinkorasvojen ja riittävien kertoimien käyttö täytyy muistaa aina auringossa oleskeltaessa! 

Aloitin kuurin jo kuukausi ennen reissuun lähtemistä ja kuuri jatkuu vielä reissusta paluunkin jälkeen. Se lupasi palamattomuuden lisäksi hipiälleni pitkäkestoisempaa päivetystä ja kuuria on jäljellä vielä muutama viikko. Rasittavintahan on ensin maata aurinkokylvyssä ja kun paluu Suomen pimeyteen koittaa, valuu se pois heti ensimmäisien päivien aikana. Nyt vaikuttaa siltä että väri tosiaan kestäisi iholla tavallista pidempään. Tämä jää ehdottomasti pakolliseen reissupakettiini myös tulevilla aurinkolomilla.Minifitness_auringonotto_ilman palamistaMinifitness_pidenna rusketusta

Jos lomareissu kutsuu, kannattaa tilata omat Perfect Tanit jo hyvissä ajoin ennen reissuun lähtöä. Saat nyt -15% alennusta New Nordic -verkkokaupasta koodilla Minifitness (alennus koskee koko valikoimaa). Tarjous on voimassa 30.4.2016 saakka.

<3 -E

 

[Debug tracking pixel: http://eas3.emediate.se/eas?camp=252390;cre=img;EASTblogiyhteistyo=newnordic-tan-1;EASTpostID=14217]

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

16 vastausta artikkeliin “Auringonoton vallankumous”

  • Huhtikuun loppuun 🙂 Kiitos kun huomasit sen puuttuvan Heidi! -E

 1. Ihana postaus ja nauti lomastasi:)
  Mullakin tulee kesän jälkeen reissu etelään enkä jaksais oottaa.. Mutta oisko sulla jotain vinkkiä miten tulis syötyä terveellisemmin, kun tuntuu että herkkuja tekee mieli ja ei ruokailurytmi vähän vaihtelee..?

  • Moikka Noora,

   Lomalla kannattaa muistaa veden juonti ja säännöllinen ruokailurytmi 🙂 Helposti sitä syö vain muutaman kerran päivässä, jolloin homma lähtee helposti ”lapasesta”. Kannattaa syödä ensin kunnon ruokaa ja sitten herkutella <3 -E

 2. Kyllähän UV-säteily vaurioittaa ihoa ja altistaa ihosyövän synnylle (ja myös niille rypyille), vaikka iho ei palaisikaan, Toki riski kasvaa huomattavasti jos iho pääsee palamaan.

 3. Hei Eevi!

  Herkästi palavan ihon omaavana tämä oli tosi mielenkiintoinen postaus!

  Olit aloittanut kuurin kuukausi ennen matkaa -onko tuo aika valmistajan suosittelema optimi? Montako kapselia/pilleriä/mitälie otetaan päivässä? (osaan tilata sopivan määrän purnukoita ennen lomaa käytettäväksi)

  Aikaisemmilla matkoilla olen käyttänyt tomaattilypogeenia sisältävää vitamiinia ennen matkaa eikä aurinko ole päässyt yllättämään, mutta ihan pelkästään ”aurinkosuojaa” nostava valmiste olisi hyvä lisä

  (Kiitos muutenkin blogistasi, sitä on kiva lukea. Ajatusmaailmasi/arvosi vaikuttaa olevan aidosti terveellä hyvinvointia korostavalla pohjalla, ei ruusuisesti väritettyä fitnessintoilua)
  -Piia

  • Moikka Piia,

   Tosiaan sitä suositellaan hyvissä ajoin ennen matkaa, kuukausi on aika optimi käsittääkseni 🙂
   Niitä nautitaan 2 pientä pilleriä päivässä. Kiitos myös kivasta palautteesta <3 Toivottavasti pääset nauttimaan auringosta ilman ihon palamista! -E

 4. Aivan ihana postaus! Olen itsekin todella helposti palava joten täytyy laittaa tämä tuote korvan taakse 😉 ihastelin noita raidallisia bikineitä, mistäs ne mahtaa olla ostettu? *.*

  • Suosittelen Ella 🙂 Toimii! BikBokin biksut, tykkään niistä itsekin – istuu tosi hyvin (jopa se alaosa) <3 -E

 5. vaikutat ihanan pirteältä ja muutenkin kivalta tyypiltä ja blogisikin on ihanan inspiroiva. Mistähän noita ihania raidallisia bikineitä saa?

  • Kiitos Saara <3 Ne ovat BikBokin biksut, kannattaa kysellä myymälästä -E

 6. Naurettavaa, että viestini siitä kuinka kyseisillä pillereillä ei ole mitään tieteellistä todistetta takanaan poistettiin. On edesvastuutonta käyttää julkista asemaansa hyväkseen markkinoidakseen ihmisille ja etenkin nuorille, tuotetta, josta ei ole oikeasti mitään hyötyä. Itse asiassa yhden tutkimuksen mukaan tällaisia lisiä käyttävillä naisilla on jopa suurempi riski sairastua ihosyöpään. http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17709449

 7. […] Terveellinen ruoka ja treenit saivat juuri uutta lisäpotkua matkalippujen oston myötä! Paitsi hyvä fiilis, myös ihoni on yksi tärkeimmistä valmistelua vaativista seikoista. Iän karttuessa sen vaatimukset osaa ottaa aivan toisella tapaa huomioon ja se janoaakin eristyishuomiota varsinkin silloin kun ilmasto muuttuu näin kertaheitolla. Kävin tässä asiaa läpi myös kosmetologini kanssa ja mainitsin aloittavani taas Skin Care Perfect Tan-aurinkotablettikuurin. Hän kertoi usean suosittelevan aurinkoon valmistavaa kuuria ja monet ovat kokeneet kuurista olevan hyötyä niin reissun aikana, mutta myös sen jälkeen. Samaiseen tulokseen tulin itsekin Kapkaupungin reissulla, sillä ihoni välttyi kokonaan palamiselta (ensimmäistä kertaa ikinä, woohoo). Rusketus pysyi muuten iholla myös tavallista pidempään, joka on meille suomalaisille aina plussaa! Aikaisempaan postaukseeni pääset tästä. […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta