ONNENAPILA

Minifitness_onniIhmettelen tässä tätä maailman juoksua. Havahduin nimittäin tässä eräänä päivänä siihen, kuinka jahtaamme onnea jatkuvasti – ainakin minä syyllistyn siihen tasaisin väliajoin elämässäni. Metsästämme asioita, joiden luulemme tekevän meistä onnellisempia jollakin tavalla. Asiat voivat olla materiaa, tai sitten ne voivat olla jotakin paljon syvempää onnellisuuden tavoittelua.

Oikeanlainen kumppani, unelmien työ, terveempi keho, Bahaman matka, vai kenties oma talo? Meillä jokaisella on niitä. Koska nämä ajatukset sitten tulisi aidosti ottaa tosissaan ja koska ne ovat vain ohimeneviä puuskia? Loppuuko tämä asioiden tavoittelu koskaan? Kun edellisestä selviää tulee aina toinen. Muistetaan kuitenkin että haaliminen on eri asia kuin onnellisuutta voimistavien asioiden tekeminen tai hankkiminen.

Nämä haaveidemme onnenapilat vievät meitä kuitenkin usein eteenpäin ja ennenkaikkea opettavat meitä. Saatat huomata, että kauan haaveena ollut asia ei tuonutkaan sitä toivomaasi onnea elämään – mikä on ollut sinun viimeisesi? Tai vastaavasti saatat havahtua siihen kuinka jokin mitättömäksi luokittelemasi asia toikin odottamattoman paljon onnellisuutta elämääsi. Pääasia on että havahtuu ja havaitsee asioita oman onnen ympärillä. Sitä kannattaa kuunnella.Minifitness_parisuhde ja onnellisuus

Elämä ei ole loppumaton matka, vaan sitä on annettu meille kaikille tietyn verran jaettavaksi. Kaikki on lopulta niin haurasta ja katoavaista. Keskitymmekö joskus ihan vääriin asioihin? Usein tuntuu että toimimme kuten meidän kuuluu toimia ja vaimennamme jatkuvasti aitoja halujamme – joskus jopa täysin tiedostamatta tätä. Huomasin unieni nostavan syvimpiä ajatuksiani ja tunteitani pinnalle. Se sai minut havahtumaan tähän hetkeen hieman läsnöolevammin. 

Luomme elämäämme asioita jotka tekevät meistä onnellisia. Et voi tuoda onnea ympärillesi ellet ole itse onnellinen omasta elämästäsi. Siksi meidän kuuluu tehdä elämässä joskus siirtoja ihan vain itseämme varten. Jos näitä omia onnenapiloitaan vaimentaa liikaa, saattavat ne palata bumerangina takaisin rajuilman tavoin. Pahinta on päätyä katkeroituneeksi vanhaksi leidiksi ja syytellä muita onnettomasta elämästään.

Elämä on liian lyhyt ja hauras toimintamalliin, joka ei ole omasi. Tee elämästäsi sinun näköistäsi ja toteuta asioita omien syvien tunteidesi ja tuntemuksiesi mukaan. Mitään kaavaa ei ole oikeasti olemassa! Onko elämä mennyt täysin suorituskeskeiseksi onnen jahtaamiseksi? Kannattaa pysähtyä kysymään itseltään, mitä minä oikeasti haluan ja tunnen juuri nyt? Pintaan saattaa nousta yllättäviäkin asiota. Joskus voi olla että joutuu ottamaan askeleita taaksepäin, jotta voi päästä eteenpäin. 

 Ps. mitä sinun unesi kertovat?

Sandaalit Nelly / Paita Nelly / Shortsit BikBok

 

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

6 vastausta artikkeliin “ONNENAPILA”

 1. En yleensä kommentoi, mutta nyt täytyy sanoa, että sun kroppa on aivan ihana! Sopivan naisellinen, mutta lihakset näkyvät hyvin kiitettävästi alta. Sain just lisää motivaatiota 🙂

 2. Mun täytyy sanoa kans. Tätä postausta lukiessani mietin aivan samaa kuin kikki. Sun blogia lukiessani saan itselleni motivaatiota aina uudestaan ja uudestaan. Ihailen sun laittamia kuvia ja postauksia. Niin naisellinen, lihaksikas niin kaunis.

 3. Olipa puhutteleva kirjoitus!
  Olen juuri siinä tilanteessa, että käännyin pari korttelia sitten väärään suuntaan ja nyt pitäisi palata takaisin ja kääntyä toiseen suuntaan. Tällä hetkellä olen paikoillani ja etsin kiertotietä, miten pääsisin oikealle reitille ilman, että tarvitsisi palata takaisin ja menettää jo saavutettuja asioita.
  Näin, halusin, tavoittelin ja saavutin jotain ja nyt se saavutus pidättelee minua saavuttamasta jotain isompaa, jopa tärkeämpää, mutta kun en tahtoisi luopua tästäkään.
  Annan itselleni vuoden aikaa ratkoa tätä umpikujaa. Jos en sittenkään ole löytänyt toimivaa kiertotietä, palaan takaisin ja luovun saavutuksestani.

  • Kiitos kommentista Emmy 🙂
   Kuulostaa tutulta! Uskon että ratkaisut löytyvät kyllä, omalla ajallaan ja painollaan. Tsemppiä!! -E

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta