HIKIKANNIKKA

Minifitness_GarciaJeansTämä aamu oli taas yksi vitsi muiden samanmoisien aamujen joukossa. Katsokaas kun en selviä sieltä aamiaispöydästä koskaan kuivana pois. Kun nousen tuolilta, jää kannikkani tuoliin vaikka kuinka rivakasti siitä pinkaisisin ylös. Siinä se on. Perseeni. Aineenvaihdunta lähtee rytisemällä käyntiin ja saa ihohuokoset elämään ihan omaa fitnesselämäänsä heti aamusta. Tämä minulle kallisarvoinen aamuinen hetki ei ole koskaan niin miellyttävä kuin se voisi olla. Aamiaisen jälkeen olisi hyvä käydä suihkussa, mutta en ehdi. Sen sijaan pyyhkäisen rinnuksen ja kainaloista valuneen hien pois ja vaihdan vaatteet- alushousuja myöten.

Kotona kukaan ei sano asiasta mitään. Mutta kuvitelkaapa, kun ystävä kutsuu kaupungille aamiaiselle. Oona kertoi että stadistakin löytyy maailman paras mantelicroisantti ja ihan loistavan hyvän kahvin kera – innostuin tästä uutisesta todella! Nämä treffit kannattaa tosin suosiolla siirtää iltapäivälle, ellei halua katsoa kun 26-vuotias kärsii menopaussista ja hikoilee kuin pieni sika. Noloin kohtaus olisi kuitenkin vasta edessä. Kuinka kuivata tuoli lähtiessään ilman että kukaan huomaisi? Nahkapäällysteiset tuolit on pahimpia…#fitnessassproblems

Ps. positiivista että aineenvaihdunta toimii loistavasti! Terveisin, Hikikannikka

Pps. Ihanaa viikonloppua <3

Paita – Garcia Jeans / Housut BikBok

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

37 vastausta artikkeliin “HIKIKANNIKKA”

 1. Ah, nyt helpotti!!! Mä oon luullut, että oon suunnilleen ainoa, jonka kainalot valuu hikeä aamiaisen jälkeen! 🙂

 2. Hah haaa:) Parhaat naurut näin perjantaille. Kiitos! HIKIKANNIKKA:)
  Sua ei tosin varmasti naurata. Mutta niinkuin sanoit, hyvä että aineenvaihdunta toimii.

 3. Täh en ookkaan koskaan kuullut tämmösestä. 😀 Mistä tällanen aamuhikoilu sitten johtuu?

  • Aineenvaihdunta lähtee ilmeisen mukavasti käyntiin 😀 Onneksi löysin täältä monia kohtalotovereita, ettei tarvitse hikoilla yksin 😀 -E

 4. Kaunis kuva jälleen ja kiitos hyvästä, sekä mielenkiintoisesti blogista!:) Oon testannut mm. monet sun smoothieohjeet ja ovat olleet kokeilemisen arvoisia! <3

 5. Eli se johtuu hyvästä aineenvaihdunnasta! 🙂 Tänä aamuna juuri valittelin miehelleni aamupalan jälkeen, että miten mulla voi olla näin hiki?!

 6. Mäkin pusken hikeä aamuisin. Tuskallisinta on, jos se hiki alkaakin tirskua kunnolla siinä vaiheessa, kun on jo syönyt ja pukenut ja pesee viimeisillä minuuteilla hampaita ennen lähtöä! Ai, että on mukava hikoilla vaatteet märiksi ja meikit sulaa nassulta, ah!

  • Toi on muuten rasittavaa kun meikit valuu vaivalla väännetystä naamasta alas 😀 -E

  • Onneksi selviän edes yöt kuivana 😀 Monet tuppaavat kyllä hikoilemaan öisin – luulen että viileä huone auttaa asiaan! -E

 7. Ai kiitos Eevi tästä postauksesta! Rehellisesti sanoen olen pohdiskellut blogiasi ja sitä, pysyykö mielenkiinto yllä, mutta tämä palautti uskoni siihen että seuraaminen jatkuu! 😉 tämä todistaa että olet tavallinen ihminen kuten valtaosa muistakin ihmisistä, etkä vain täydellinen fitnessbeibe! Toki olet upea kaikin tavoin ja arvostan ahkeruuttasi, mutta uskon siihen että tällaiset asiat kuten hikoilusta kertominen edesauttaa muita samaistumaan sinuun! Kiitos! Kirjoita toki edelleen kuin ennenkin, mutta näitä ”kevyempiä” postauksiakin saa tulla enemmän! 😊 terveisin, kokovartalohiki persuksia myöten ja muussakin tilanteissa kun aamukahvilla 😂

  • haha ai miten mahtava uutinen Martta! 😀 Täytyy muistaa tämä ja kirjoitella ehkä aikaisempaa hieman monipuolisemmin.
   Ps. olen kaukana täydellisestä ja hyvä niin 😉 Aiotus kunniaan hei – ja se hikoilu <3 -E

 8. Hahhah, niin tuttua :D. Oon aamulla aina ihan jäässä kun nousen sängystä, laitan paksun aamutakin päälleni ja menen syömään aamupalaa. Puolet aamupuurosta syötyäni alkaa hiki virtaan ja niin että oikein valuu noroina rintojen alta. Kiva kuulla että en ole ainoa 😀

 9. It’s not a #fitnessassproblem, vaan kaikkien oikeella hanurilla varustettujen naisihmisten ongelma – mä oon 11-vuotiaasta asti miettinyt joka kesä, että miten saan pyllyni edes irti siitä kahvilan nahkapenkistä saati että miten sen pershien saisi kuivattua siitä. Ja itse asiassa just tänään kävin aiheesta keskustelun 10-vuotiaan tyttäreni kanssa, tyttöparka kun on perinyt äitinsä sorsaperseen. Kaikessa on puolensa 😂

  • Onneksi ei olla vaivamme kanssa yksin 😀 olipas hyvä että tämä tuli puheeksi! Vinkit jakoon! -E

 10. Tämän takia en tykkää pukea vaatteita aamupalalle vaan olen joko ilkosillaan tai alusvaatteisillaan – ja hikeä pukkaa silti. Hotelleissa pitää valita väljät vaatteet ja ettei kainalot ainakaan oo monen paitakerroksen alla! Kesäaika tästä syystä tukalaa muutenkin kuin aamupalalla, näin talvella on vaan mukava kun voi olla ilman vaatteita eikä kylmä ja näin raskaana ollessa saan antaa massun kuivua huoleti kun sitä vatsaa tulee erityisesti rasvattua aamuisinkin! Tietty nyt kun miettii niin olen kyllä aina vaan limainen rasvaa ja öljyä tippuva neiti kun eihän se tosiaan imeydy jos iho puskee kaiken pois… 😀

 11. Moikka Eevi! Mulla olisi kaksi kysymystä. Ensinnäkin, käytätkö rasvanpolttoa tehostavia lisäravinteita (esim. l-karnitiini) urheillessa? Olen miettinyt, lisäisinkö aktiiviseen urheiluuni jotakin vastaavaa vielä pikkuisen parempien tulosten eteen.

  Toinen: onko sulla hyviä treenihousuvinkkejä? Olen lopen kyllästynyt trikoisiin, joista paistaa kyykätessä läpi (jos ette ole huomanneet, niin aika monet Niket esim…) tai joissa näkyy nämä kuuluisat hikiläntit 😀 Haluaisin harmaat, kestävät ja imartelevat trikoot.

  Kiitos!

  • Moikka A,
   Käytän dieetillä vihreäteekapseleita mutta en ns. burnereita 🙂 Pientä hyöytyä niistä voi tosiaan olla, mutta mitään mullistavia rasvanpolttajia nämäkään eivät ole (valitettavasti).
   Mun ihan lempparit on Brasil Sul merkkiset trikoot! Ne istuu täydellisesti, eikä niistä näy läpi 🙂 Kannattaa kokeilla! Ainakin Gazoz myy näitä ja ne voi tilata suoraan kotiin
   -E

 12. Haha, kuulostaa niin mun aamulta! Just tänä aamuna mietinkin, että oonko ainoa jolle käy näin!?

 13. Apua, olen luullut, että mun vaiva on harvinainen ja nolo (mitä se toki onkin… :D). Mahtavaa saada kohtalontovereita! Tosin hikoilen useimmiten päivällä, jolloin usein en istu kotona… Hyviä vinkkejä tohon huomaamattomaan kuivaukseen siis otetaan vastaan…

  • hahaa voi kyllä 😀 Minä tuon nämäkin päivänvaloon! -E

 14. Voitko kirjoittaa hyvän kotitreenin, jossa sais vatsalihakset ja kiinteet reidet tietys ajas 🙂

  • Onko tää vitsi? Fitnessbloggaajat ei varmaankaan oo mitään ilmaisia valmentajia, jotka toteuttaa jokaisen lukijan toiveita. Lisäksi ”vatsalihakset ja kiinteet reidet tietyssä ajassa” on aika vaikee määritelmä. Ruokavalio on paljon tärkeämpi asia kuin treeni, jos vatsapalat on rasvakerroksen alla, ja riippuen painatko 50 vai 100kg voi mennä vähän eri aika ton vaatimuksen täyttämiseen…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 1
Tykkää jutusta