Ystävyydestä

Yhteiset arvot ja mielenkiinnon kohteet yhdistävät ihmisiä. Mutta ennen kaikkea kokemukset – ihan kaikenlaiset – luovat vasta aitoa syvyyttä ja luottamusta ystävyyteen. On käytävä läpi tyrskyjä. On käytävä läpi isoimpia iloja! Ystävyys on läsnäoloa, vaikka fyysinen läsnäolo joskus puuttuisikin. Olen vasta aikuisiällä löytänyt vierelleni ihmisiä, joiden tiedän pysyvän vierelläni ehdoitta.

Voin kerrankin aidosti todeta, kuinka kykenen antamaan elämän virran viedä täysillä. Jos kaadun, tiedän että siellä otetaan vastaan. Kun tietää vierellä olevan näin vahvoja siteitä, ei mikään mutka pysty suistamaan raiteilta. Ollaan kiitollisia aidoista, vilpittömällä rakkaudella annetuista ystävistä<3 Olet lähimpien ihmisten summa. Minifitness_ystavyysMinifitness_ystavyys_Eveliina Minifitness_ystavyys_nanna Minifitness_friends

Minifitness_ystavanpaiva

Love, E

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

Yksi vastaus artikkeliin “Ystävyydestä”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta