SUUNNITELMIA

Minifitness_capetown_travellingKevät on aina täynnä uusia tuulia ja muutoksia. Starttasin muutamia viikkoja sitten ensimmäisen Bootcamppini Fitness Warrior-kurssilaisteni kanssa Helsingin TFW:llä kertakaikkisen huikealla meiningillä! Meillä on niin kirjava, positiivinen ja energisoiva mimmiryhmä kasassa etten voisi valmentajana olla tyytyväisempi. Jos maanantai tuntuu tahmealta, karistaa tämä jengi sen viimeistään meikäläisenkin kengän pohjista – ja tottakai myös toisinpäin. Yhteisessä tekemisessä ja tavoitteissa on voimaa!

”Treeni tuo iloa ja onnistumisia jokaiseen viikkoomme, yhdessä ja erikseen”

Olenkin päättänyt aloittaa pitkään pohdinnassani muhineen projektin heti Fitness Warrior Bootcampin päätyttyä maaliskuun lopussa. Olen haaveillut oman motivaatiokirjan kirjoittamisesta jo tovin. Eihän se muuten valmistu kuin aloittamalla suunnittelu ja systemaattinen toteutus! Plus vaatii se ehkä iihan ripauksen tuota kuuluisaa luovuuden tuulahdustakin.

 ”Jos jotain haluaa, täytyy sitä varten laatia suunnitelma ja pyrkiä aktiivisesti sitä tavoitetta kohti”.Minifitness_Kenzo_bag Minifitness_outfit_nelly

Kaipaan irtiottoa. Siksi olen päättänyt syventyä tähän uuteen projektiini hieman toisenlaisissa maisemissa. En tiedä vielä kauan tulen maailmalla viihtymään, mutta ajatuksena olisi olla maailmanmatkaajana 1-2 kuukautta (ellei koti-ikävä yllätä ja pahasti). Yrittäjänä olon yksi parhaista puolista on ehdottomasti joustavuus – kykenen tekemään niin valmennuksia kuin tätä blogiakin missä tahansa. Tältä matkalta lähden hakemaan aikaa itsetutkiskelulle, luovalle työlle ja uusille kokemuksille. Odotan tätä täysin uudenlaista kokemusta todella. Tällä hetkellä teen tiivistä taustatyötä niin Cape Townin, kuin Los Angelesinkin suhteen. Mihin nenä lopulta minut vie, se selviää varmasti omalla painollaan (pian!).

”Uskalla ottaa uusia, pelottavaltakin tuntuvia askeleita, sillä ne kasvattavat ja opettavat meille elämää parhaiten”.

Kisasuunnitelmat tulevat ratkeamaan täysin omalla painollaan, joten siihen en voi vielä mitään varmaa sanoa. Seuraava realistinen kisatavoite on ensi syksyn kansainväliset kilpailut, mm Lahdessa pidettävät Nicole Wilkins Fitness Championshipsit. Kisapäätös ratkeaa kuitenkin vasta myöhemmin keväällä, vaikka treenit kulkeekin ja olo tuntuu ihan mielettömän hyvältä!

”Mitään ei kannata tehdä jos sitä ei tee täydellä sydämellään ja voimallaan”.Minifitness_bikini_Nelly3 Minifitness_suunnitelmia

Eiköhän tässä ole ne isoimmat kuulumiset jotka oli pakko päästä jakamaan teille <3 Haluan vain loppuun sanoa, että USKALTAKAA. Uskaltakaa hypätä, vaikka joskus se olisikin jotain täysin tuntematonta. Joskus on vaikea ymmärtää miksi kokee valtavaa tarvetta toteuttaa jotakin, mutta vastauksia ei aina tarjota meille etukäteen. Ne oivallukset tulevat kyllä sieltä, kunhan niille antaa tilaa<3

Ps. ”Elämässä ei ole olemassa väärää siirtoa”

Motivoivaa viikkoa ja iloa kevään uusiin kutkuttaviin haasteisiin!  -E

Valkoinen toppi – Nelly*TÄÄLTÄ / Housut – Topshop / Laukku – Kenzo / Bikinin yläosa/urheiluliivit – Nelly*TÄÄLTÄ

*sisältää mainoslinkkejä

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

16 vastausta artikkeliin “SUUNNITELMIA”

 1. Eevi, ihana supernainen! Jään innolla odottamaan mm. tuota kirjaa. Täällä yksi, joka lupaa sen ostaa 😉 kaikkea hyvää tulevaan kevääseen ja koitoksiin <3

  • En koko ajaksi 🙂 Mutta ainakin muutaman viikon tulen viihtymään ihan yksin omien ajatusteni kanssa – tekee varmasti hyvää <3 -E

 2. Oot kyllä supermimmi. Täällä myös yksi joka jää odottamaan kirjaa innolla! Yksin matkustus tuntuu kyllä itsestänikin houkuttelevalta ajatukselta, mutta jostain syystä myös pelottavalta.. Ehkä sekin vaatii vaan ajatustyötä taustalle 🙂

  Olisiko muuten mahdollista saada päivitystä teidän uudesta kodista? Olen muuttopäivityksistä saakka odotellut 😀 omalla kohdallani kodilla on ainakin suuri merkitys hyvinvointiin, joten olisi kiva kuulla sinun kantasi asiaan! Ja pieni sneak peak taloon ja sisustukseen olisi superkiva! :))

  • Ihana tsemppari 🙂 Olen ihan samaa mieltä, se vaatii sulattelua ja mutustelua!
   Nyt laitoinkin vähän kuvia uuteen postaukseen, mutta osa toivoikin sitä Instan puolella. Tulossa näin ripotellen sekä varmasti vähän isompana keskittyen ihan vaan kotiin. Tuntuu että se on ikuinen projektini, mutta nyt siellä saattaisi olla jo jotakin kuvattavaakin 😀 -E

 3. Voi että miten ihanaa <3 Odotan tuota kirjaa kyllä kuin kuuta nousevaa, oot paras motivaattori, tsemppaaja ja kirjoittaja, joten tuosta kirjasta ei todellakaan voi tulla kun hyvä! Mahtavaa Eevi!

  • Voi vitsi miten huippua, kiitos Jenska <3 Nostattipa fiilistä! -E

 4. Mahtavaa! Olen äärettömän innoissani kirjasta❤️ Kaikkea hyvää ja aurinkoista kevättä!

 5. Mahtavaa ihana Eevi! En malta odottaa tuota kirjaa, oot kyllä super inspiraationlähde! 🙂

 6. tuntuu että jokainen ”fitnessvaikuttaja” haluaa nyt kirjan kirjoittaa, itse en kaipaa enempää tuntuu että blogista saa hyvin luettua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta