FITNESSPIZZA KAHDELLA TAPAA

Minifitness_pizzaperjantai_fitnessreseptiTykkään tehdä ruokaa. Minusta tärkeää on maun lisäksi koostumus ja se miltä ruoka lautasella näyttää. Miksikään hifistelijäksi en itseäni kuitenkaan missään tapauksessa erehtyisi edes kutsumaan, sillä keittiöni salainen ase on vain ja ainoastaan helppous. Terveelliset versiot eivät ole aina huonompia tai tylsempiä, kunhan oppii hieman kikkailemaan. Vaivaakaan sen loihtiminen ei juuri edellytä.

Halusin näin maanantain kunniaksi jakaa teidän kanssa yhden lemppareistani – Fitnesspizza reseptini! Siitä on olemassa vol1 ja vol2-versiot ja voit itse valita kumman haluat tehdä. Kaikki on lähtenyt siitä että rakastan salamia ja sinappia. Kuten arvata saattaa, tässä se pizza on naamioitu Fitnessasuun. Tämä nuolee linjojasi!

Tämä on siitä helppo, että nämä raaka-aineet löytyvät usein jopa hieman tyhjemmästäkin jääkaapista…Minifitness_gluteeniton fitnesspizza

VOL1 Pizzakiekko uunissa – SALAMIHUIJAUS  (1 annos)

(Valmistusaika 20-25 minuuttia)

1 kokonainen muna

3 valkuaista

Silputtu ruohosipuli

Härän kylmäsavuleikkelettä (Todella hyvä salamihuijaus!)

Basilikaa

Pizzamaustetta

Suolaa

BBQ & Grill Mesquite-mausteseos (Santa Maria)

Kirsikkatomaatteja

Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Sekoita munien rakenne rikki ja lisää mausteet ja suola seokseen. Kaada munaseos haluamaasi astiaan uunia varten. Lisää päälle häränkylmäsavuleikkelettä, basilikaa, tomaattia, pizzamaustetta ja ruohosipulia. Siirrä kiekot uunin keskitasolle ja kypsennä uunista riippuen (käytin kiertoilmaa) noin 15 minuuttiaMinifitness_fitnesspizza Minifitness_terveellinen pizza_reseptiMinifitness_uunipizza_maidoton_gluteeniton

 VOL2 Pizzarulla pannulla – TULIKANA (1 annos)

(Valmistusaika 7 minuuttia)

1 kokonainen muna

3 valkuaista

Kalkkunaleikkelettä tai viipaloitua kanaa

Basilikaa

Suolaa

Chicken & steak-mausteseos (Santa Maria)

Kirsikkatomaatteja

Sinappia

Tomaattipyrettä

9 % Fetajuustoa

Sriracha-kastike (Thaimaalainen chilikastike, tulinen!)

Puristettua valkosipulia tai Liquid Garlic Poppamiestä

Sekoita munien rakenne rikki ja lisää mausteet ja suola seokseen. Kaada seos kuumalle pannulle tilkkaan ghee-voita. Lisää päälle kanasiivut, basilika, viipaloidut tomaatit, fetajuusto, puristettu valkosipuli (tai Poppamiehen nestemäistä valkosipulia), tomaattipyre, sinappi ja Sriracha. Anna kypsyä noin 3 minuuttia ja rullaa munakas rullalleMinifitness_munapizza_resepti Minifitness_pizzarulla_gluteeniton

Tämä pizza on todellakin sallittu myös muulloinkin kuin perjantaisin 😉

Tämän viikon kantavana teemana on erilaiset nopeat, terveelliset reseptit!

 <3 -E

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

25 vastausta artikkeliin “FITNESSPIZZA KAHDELLA TAPAA”

 1. No oi NAM 😛 Kokeiluun ;)! Nää reseptit on aina enemmän kun tervetulleita! T. Myöskin keittiössä puuhastelusta tykkäävä 🙂

  • Ihan samaa mietin 😀 ei ole kyllä nyt pitsaa nähnykkää nämä reseptit, mutta ihania kuvia 🙂
   -Heidi

 2. Moikka!

  Ymmärrän että elät fitness maailmassa ja ylimääräinen rasva ja makea on ehdoton no no, mutta minkä takia sun pitää huijata itseäsi sillä, että yllämainittu munakas olisi pizzaa?

  Jokainen saa syödä mitä haluaa ja nauttia elämästä omalla tavalla, mutta kun puhutaan asioista niin puhutaan niistä omilla nimillä eikä huijata kokoajan itseään. Se on ihan tärvettä välillä syödä sitä pizzaa ihan oikeasti ja myös noita munakkaita, mutta en vain ymmärrä miten siitä tulee muka niin hyvä fiilis että voi kerrankin syödä ”terveellistä pizzaa” koska pizza ei ole koskaan terveellistä 😀 toisaalta riippuuhan sen ihmisestä..
  Anyway tsemppiä treenaukseen ja toivon mukaan nähdään sut taas kisalavalla ensi syksynä! Älä vaan liikaa annan kaikkien uusien trendien nousta päähän vaan muista pitää faktat kuitenkin kohdillaan ja nauttia elämästä <3
  Aurinkoa kevääseen!
  -Aurora

 3. Samoja mietiskelin minäkin, nami herkkumunakkaitahan nuo ovat kyllä mutta että pizzaa? Nääh. Sorry =)

 4. Olet inspiroiva tyyppi, mutta tämä juttu sai kyllä harmituksen aikaan. Mikä näistä munakkaista tekee pizzan? Pizzamauste? Tässä ihan mielenkiintoinen juttu, joka liippaa hyvin lähelle tuntemuksia joita tämä postauksesi herättää:
  http://www.lily.fi/blogit/toimitus/lehtikaalisipsi-ei-ole-herkku-vaan-keino-hallita-elaman-epavarmuutta

  En tarkoita että pitäisi syödä sipsiä, rasvaista ruokaa, mättää oikeaa pizzaa jne. Mutta jos yrittää huijata itseään syömällä munakasta jota luulee pizzaksi, niin mielestäni se on loukkaus italialaista ruokakulttuuria kohtaan ja oire hallita omaa syömistään ortoreksian tavoin.

 5. Itseäkö tällä koitat huijata?..hölmökin nyt tajuaa ettei ohjeet oo pitsaa nähnytkään..
  Jotenkin surullista..

 6. Herranjumala minkälaisia kommentteja😂 ei tarvitse viilata pilkkua ihmiset! Minua kiinnostaa vain tuo feta? Etkö noudatakkaan maidotonta ruokavaliota?

 7. ..ja huom otsikossa lukee FITNESSpizza..pizza tuskin voi olla ikinä fitness ellei juuri munakkaanmuodossa yms..

 8. Hyvältä näyttää, täytyypä kokeilla tänään tätä! Uudet nopeat ja helpot reseptit tulee kyllä tarpeeseen, liian usein päätyy syömään niitä samoja ruokia..:)

 9. Petyin postaukseen koska ei ole pizza. Samallahan saisi vaikka puurosta pizzan jos siihen lisää tomaattipurettä juustoa ja oreganoa. Fitnesspiireissä ollaan menty juuri tähän mitä monet kommentoinut; on proteiinisipsejä ja suklaapatukoita. Ja sitten tuunaillaan puurosta pullaa, jauheista muffinsseja ja banaanista lettuja. Ihan tervetulleita terveellisiä vaihtoehtoja, mutta joskus menee vähän yli. Olisi kiva lukea ihan ”normaali”reseptejäkin ilman proteiinijauheita tai superfoodeja.

  • Sitten kannattaa varmaan mennä lukemaan jotain normaaleita ruokablogeja………

  • Kiitos Ninna kommentista 🙂 Pyrin tekemään erilaisia reseptejä, osa enemmän fitnesspainotuksella kuin toiset.
   Nämä ovat usein tosi haluttuja lukijoideni kesken. Jokaiselle jotakin <3 Oma elämäntyylini nousee toki vahvasti kirjoituksissani, mutta ensi viikonloppuna on tulossa todella ei fitnessherkkuja (koska niitäkin täällä nautitaan), joten pysyhän kuulolla 😉 -E

 10. Mä en kestä näitä mielensäpahoittajia 😀 kiitos reseptistä, testasin aamulla ja ah kun virkisti saada pizzan fleivoreita normimunakkaan sijasta. Kelpas! 🙂

 11. Mun tietääkseni näitä on kutsuttu ennen munakkaiksi. Miks tää ei ollut Fitnessmunakas?
  Terveellisemmän pizzapohjan voi tehdä esim. kukkakaalista ja muutamasta munasta, jotka muussataan yhteen ja levitetään uunipellille 😉

  • Täytteet muistuttavat niin vahvasti omia lemppari pizzojani 🙂 Fitness on aina pientä huijausta hei 😀
   Mutta hei tota kukkakaalia on pohtinut kyllä monesti, täytyy sekin testailla -E

 12. Pelkistä munista saa ihan ok pitsapohjan ku vaahdottaa muutaman valkuaisen kovaks vaahoks ja siihen sekottaa varovasti kevyesti vatkatut keltuaiset. Uuniin vähäks aikaa, täytteet päälle ja takas uuniin. 😉 ei läheskää normipitsan veronen mutta aika hyvä kuitenkin.

 13. Siinä tuskin on mielensä pahoittamisesta kyse, että toteaa näiden olevan munakas- eikä pizzareseptejä. Ehkä osuvampi nimi ois ollu pizzamunakas, koska sitähän nää on, munakkaita pizzan mauilla. (Pizzan määritelmään voi tustua vaikka Wikipediassa.)

  Joka tapauksessa näyttää todella herkulliselta, upeat kuvat! Kiitos täyteideoista, tällasia tulee välillä paistettua iltapalaksi, ja vaihtelu on aina tervetullutta.

  • Mielikuvitus on ystäväni! 🙂 Kukin mieltää miksi haluaa, minulle tämä on ja pysyy Pizzana juurikin sen maun vuoksi 😀
   Salamihuijaus <3 Fitness-versiot voivat olla ihan mitä vain -E

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 2
Tykkää jutusta