JÄMÄBRUNSSI

_MG_4712Luovuus on parhaimmillaan silloin kun sitä rajoitetaan. Kyllä voin itse allekirjoittaa tämän täysin. Lause pätee niin moneen asiaan elämässä, mutta yllättävästi saan sen myös yhdistettyä ruokaan. Mitä vähemmän vaihtoehtoja, sitä villimpi luovuusaalto on luvassa. Näin syntyi myös viikonloppuinen jämäbrunssi!

BRUNSSILAUTANEN

Tuorepuuron jämät edelliseltä päivältä. Resepti täällä

Riisikakkua kylmäsavuhärällä ja avocadolla

Goji-inkivääripannarit

Appelsiini-inkiväärimehua sitruunalla

Goji-inkivääripannareiden resepti on varsin helppo ja nopea. Pannareiden paistoaika on hieman uunista ja pannarin paksuudesta riippuen noin 15 minuuttia. Pannareissa on koko aamupala; proteiinia, rasvaa ja hiilihydraattia! Riittäisivät siis ihan sellaisenaankin._MG_4714

GOJI-INKIVÄÄRIPANNARIT UUNISSA

1 kokonainen muna

3 valkuaista

1 dl Gojimarjoja

Puolikas tai kokonainen banaani

30-40 g Kaurahiutaleita

Raastettua inkivääriä (mehulingosta esimerkiksi)

1 dl Mantelimaitoa

(1 rkl Kookosöljyä)

Kalaharin suolaa

Mausteita kuten vanilijajauhetta, kardemummaa tai kanelia

Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Sekoita ainekset blenderissä niin että taikina jää juoksevaksi. Annostele pellille tai kippoihin. Paista uunin alatasolla noin 15-20 minuuttia kunnes pinta on kauniin ruskea.

VINKKI: Inkiväärinen pannarikastike syntyy helposti Ginger People Ginger Syrupista! Sopivasti potkua ja makeutta. Voit myös kokeilla tätä suoraan taikinan joukkoon leivonnassa_MG_4711

_MG_4826_MG_4845KUVA3

Loistavaa viikonloppua <3 -E

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

6 vastausta artikkeliin “JÄMÄBRUNSSI”

 1. Mä oon oppinut luovuuden rajoittamisen vaikutuksen joka vuosi viimeisen viiden vuoden ajan nimenomaan ruuanlaittoon liittyen – nimittäin maaliskuussa baha’iden paaston aikana mä olen 19 päivän ajan huippukokki ja -leipuri 😄 Normaalistihan mä en jaksa nysvätä ruuan kanssa yhtään ylimääräistä, teen niin simppeliä ja nopeaa ruokaa kuin mahdollista, ja useimmiten ihan sairaan pahaa. Leipoa en osaa, mies yleensä evakuoi kämpän jo siinä vaiheessa kun mä alan edes pohtia että leiposinko jotain… Mutta paaston aikana kaikki onnistuu paremmin kuin hyvin täysin riippumatta siitä noudatanko reseptiä vai sovellanko päästäni 😄 paastotessa ei syödä eikä juoda auringonnousun ja -laskun välillä, joten mä en voi edes maistella näitä kokkauksiani eikä mulla siis todellakaan ole mitään hajuakaan miltä ne maistuu siinä vaiheessa kun ne päätyy muun perheen nenän eteen lautasille. Mä en ymmärrä miten se voi joka vuosi olla näin, sekin on testattu että jos en jostain syystä saakaan paastota (kuten viime vuonna liian korkean hemoglobiinin takia en saanut koko paastoa pitää, ja sama voi olla edessä tänäkin vuonna), niin kokkailujen into ja onnistuminen päättyy siihen hetkeen kun paastokin.

 2. Oi, noita pannareita on pakko kokeilla<3
  Olisin kysellyt vielä tosta treenaamisesta. Oon ihan normaalipainoinen ja lihastakin löytyy, mutta reisissä ja pepussa on ylimäärästä rasvaa. Miten mun kannattaisi treenata jalkoja, että saisin sen rasvan pois, ilman, että kaikki lihakset lähtee samalla? Oon nyt tehnyt raskailla painoilla melko lyhyitä sarjoja, mutta tuntuu että lihakset kasvaa ja läski ei lähde mihinkään vaikka yritän syödä terveellisesti :/

  • Moikka,
   suosittelen, ne on niin hyviä <3
   Kannattaa tehdä pitkiä sarjoja jos haluaa kiinteytyä/polttaa rasvaa. Kokeile esimerkiksi muuttaa ohjelmaasi sen verran että muutat sarjat 3-4 ja toistot 15-20. Vähennä vastusta hieman, mutta pidä se kuitenkin riittävän haastavana.
   Tsemppiä! -E

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta