LUONNOLLINEN JA KESTÄVÄ MEIKKIPOHJA

*Kaupallinen yhteistyö; LumeneMinifitness_meikkivoide_LumeneOlen usein se tyyppi joka meikkaa meidän ystäväpiiristä nopeiten ja varmasti vähiten! Suhteeni meikkivoiteisiin on ollut ailahtelevaista sorttia. Luulen että tämä vihasuhde meikkiosastoihin on johtunut siitä että olen surkea valitsemaan itselleni sopivia sävyjä. Uskon että sieltä löytyy yksi jos toinenkin yhtä tumpelo ja siksi päätinkin jakaa ihan tavallisen liikkuvan naisen vinkit kestävään meikkipohjaan. Jokainen tietää että täydellinen meikki luodaan hyvällä pohjalla ja siksi olenkin tässä tehnyt pienimuotoista tutkimustyötä neljän Lumenen meikkivoiteen kesken – en nimittäin itse ikinä kokeile netissä pyöriviä ammattilaisten jakamia meikkivinkkejä, koska minuun iskee joka kerta uskonpuute – en pysty, en osaa. Nyt mennään siis sellaisilla ihan tavallisen paljon liikkuvan naisen meikkivinkeillä eteenpäin.

Meikkivoiteen tulisi peittää sopivasti, mutta ei liikaa. Itselleni tärkeää on luonnollinen lopputulos! Sen pitäisi olla hieman läpikuultava, mutta kevyt. Sen tulisi vielä kestää usein jopa kymmenen tuntia virheettömänä. Värin valinta on osoittautunut isoimmaksi murheekseni. Onneksi yksi hyvä löytö kulkee käytössä pitkään, eikä sopivaa merikkivoidetta tarvitse jatkuvasti säntäillä etsimässä. Sävyä voikin sitten päivittää suhteellisen vaivatta vuodenaikaan nähden silloiseen ihon väriin sopivaksi.
Minifitness_beforemakeup

Minifitness_lumene_meikkivoide_vertailu

MEIKKIVOITEET TESTISSÄ

Kosmetologini Minnan konsultoimana voin todeta ihostani seuraavaa; Ihotyyppini on normaali-sekaiho, jossa on pintakuivuutta ja hieman epäpuhtauksia erityisesti leuan alueella

1. Lumene Nude Perfection Fluid Foundation/ Sävy 3 Fresh Apricot/Aamun kajo SHEER COVERAGE (Normaali ja rasvoittuva iho)

Tämä oli arkimeikin lempparini. Kevyt, kuulas ja kestävä lopputulos. Huomaamaton iholla ja peitti riittävästi. Jätti varsin luonnollisen lopputuloksen! (kesti myös ulkotreenit)Minifitness_meikkivoidetesti Minifitness_lumene_naturallook

2. Lumene Longwear Blur Foundation/ Sävy 3 Fresh Apricot/Aamun kajo MEDIUM COVERAGE (kaikki ihotyypit, suojakerroin 15)

Tämä meikkivoide kestää pitkätkin edustustilaisuudet ja juhlat! Omalle iholleni sopiva, peitti tarpeeksi mutta ei liikaa. Raikas samettinen lopputulos joka tosiaan kestää iholla pitkään ja pitää ihon varmasti tasaisenaMinifitness_meikkivoidetesti_LumeneMinifitness_juhlameikki_meikkivoide

3. Lumene Matt Control Oil-Free Foundation/ Sävy 3 Fresh Apricot/Aamun kajo FULL COVERAGE (rasvoittuva ja sekaiho)

Hyvä peittävyys, mutta ei maskimainen. Levittyi tasaisesti. Voisin hyvin käyttää tuhdimmassa juhlameikissä, jonka tulisi peittää ihon virheet/näpyt ja kestää oikeasti pitkään. Lumenen öljytön uutuus!Minifitness_lumene_meikkipohja Minifitness_meikkipohja

4. Lumene Nude Perfection Glow Foundation/ Sävy 3 Fresh Apricot/Aamun kajo SHEER COVERAGE (tavallinen ja kuiva iho, suojakerroin 15)

Todella kevyt, voidemainen koostumus. Luonnollinen lopputulos! Sopii hyväkuntoiselle iholle luomaan hehkua ja viimeistelyä. Sopii erityisesti kuivalle iholleMinifitness_meikkitestiMinifitness_meikkipohja_liikkuvan naisen

Minifitness_lumene_eyebrowfix

Meikkivoiteena: Nro 4 + kulmissa Lumene Eyebrow shaping wax
Kasvoilla meikkivoiteena nro 4 + kulmissa Lumene Eyebrow shaping wax. Luonnollisen raikas meikki vain kahdella tuotteella!

Näistä neljästä Lumenen meikkivoiteesta löytyi paljon hyvää, mutta kolmelle näistä löytäisin omassa käytössäni selkeät käyttötarkoituksensa:

ARKEEN Lumene Nude Perfection-meikkivoide (numero 1)

ILTAJUHLAAN Lumene Matt-meikkivoide ilman suojakerrointa (numero 3)

EDUSTUSTILAISUUTEEN Lumene Longwear Blur (numero 2, plussaa suojakertoimesta) 

Voit käydä tekemässä testin mikä meikkivoide soveltuisi sinun ihollesi parhaiten täältä.

Lumenen vahvuus on ehdottomasti suomalaisen naisen ihon tunteminen, sillä omalle iholle tuntuu löytyvän helposti sopiva sävy ja voidetyyppi. Jos tuntuu että naama loistaa valkoisuuttaan näin talven jälkeen, kannattaa mieluummin laittaa lopullisen meikkipohjan päälle sipaus aurinkopuuteria, kuin valita liian tumma meikkivoide. Muista aurinkopuuterissa kuitenkin kohtuus, sillä mikään ei ole kamalampaa kuin meikkipohja, joka ei istu. Itse huomasin että paras lopputulos tämän hetkiseen ihonsävyyni nähden olisi sekoittaa 3 ja 4 sävyjä keskenään.
Minifitness_meikkisienen pesu Minifitness_beautyblender_meikkisieni

Vinkki! Muista aina pestä meikkisieni käytön jälkeen. Olen kokeillut meikkivoiteen levitykseen niin sivellintä, sientä kuin käsiäkin. Saan itse parhaimman lopputuloksen Beauty Blender-sienellä, joka kostutetaan veden alla ennen käyttöä. Sientä pumpataan kädessä juoksevan hanan alla muutaman kerran, jolloin se suurenee. Kostutettu sieni ei tällöin ime itseensä turhaan kallista meikkivoidetta, vaan voide pääsee levittymään iholle.

Lumene järjestää meikkivoidetapahtuman Kampin keskusaukiolla perjantaina 18.3.2016 klo 8–19. Tapahtumassa saat halutessasi ammattilaisen neuvoja ja apua oikeanlaisen meikkivoiteen valitsemisessa! Kannattaa käydä myös osallistumassa kilpailuun, jossa voi voittaa vuoden meikkivoiteet itselleen. Lisää infoa tapahtumasta löydät täältä.

Mutta mikä näistä Lumenen meikkivoiteista olisi sun valinta? Vastauksien jättäneiden kesken arvon kaksi onnekasta voittajaa, jotka saavat valitsemansa Lumenen meikkivoiteen itselleen (palkinnon arvo 13,90-19,90 e). Kommentteja voi jättää 22.3.2016 asti

-E <3

 

[Debug tracking pixel: http://eas3.emediate.se/eas?camp=252390;cre=img;EASTblogiyhteistyo= minifitness-lumene-1;EASTpostID=14648]

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

270 vastausta artikkeliin “LUONNOLLINEN JA KESTÄVÄ MEIKKIPOHJA”

 1. Longwear blur foundation on tällä hetkellä käytössä ja oon tykännyt kovasti! 🙂 Muita en oo vielä kokeillut.

 2. Heippa!☺
  Kiva lukea muidenkin tuskailemisesta meikkivoiteitten värien kanssa 😀 aina joko liian vaalea, oranssi tai tumma kasvoilla 😕 tai liian raskas iholla. Olen itse juuri etsiskelemässä itselleni ”sitä oikeaa” meikkivoidetta ja olisi kiva kokeilla myös näitä ☺ oma valintani näis olisi 1 tai 2, mutta ehkä enemmin kallistuisin numero 1.

 3. Varmaan toi neljäs 🙂 ite en meikkaa kauheasti ,vaikka tykkäänki laittautua.

 4. Matt controlia haluaisin kokeilla, tällä hetkellä käytössä tuo blur ja se ei peitä riittävästi tarpeisiin. 😊

 5. Longwear Blur! Oon käyttäny tätä jo yhen putkilon, mun mielestä sopii täydellisesti arkimeikkiinki. Niin luonnollinen mutta kestävä, kahta en vaihtais: Lumenen meikkivoidetta ja heidän kynsilakkojaan!!

 6. Olen jo pitkään halunnut päästä testaamaan tuota matt controllia, sillä ihoni alkaa päivän mittaan helposti kiiltämään vähän turhankin innokkaasti! 😃

 7. Valintani olisi ehdottomasti ”Lumene Nude Perfection Glow Foundation/ Sävy 3”. Olen tällä hetkellä käyttänyt vain Macin kuivalle iholle tarkoitettua meikkivoidetta ja olisi huippua päästä kokeilemaan tätäkin ns. ”halvempaa” versiota. 🙂

 8. Ehdottomasti haluaisin kokeilla ensimmäistä kevyttä voidetta. Itseltäni puuttuu kokonaan luotto arkimeikkivoide ja olen jo melkein luovuttanut etsinnöissä. Omapintakuiva iho tuntuu mahdottomalta saada näyttämään hyvältä.

 9. Testaamistasi tuotteista toinen Lumene Longwear Blur Foundation tai viimeinen Nude Perfection Glow Foundation.

  Tällaisia meikkivoidetestejä ja vertailuja lukisi enemmänkin blogeista, sillä ei niistä purkkien kyljissä olevien tekstien perusteella paljoa osaa sanoa.. Mikään ei ole hankalampaa kuin yrittää etsiä uutta meikkivoidetta tai ripsiväriä siitä tarjonnan paljoudesta.. Nimim. pitkän harkinnan ja tutkinnan jälkeen siltikin vääränlainen meikkivoide.. :/

  • Nude perfecrtion vois olla aika kiva. Itse sekoita usein kosteusvoidetta meikkivoiteen sekaan, kun tuntuu ettei edes bb voiteet oo tarpeeksi kevyitä.

   Ps. Kiitoksia blogista. Jaksaa tsempata mua eteenpäin, vaikka välillä tuntuu että tuloksia treenin kanssa ei tuu

 10. Kakkonen eli Lumene Longwear Blur on ollu mulla noin vuoden käytössä ja tykkään! En vaiha sitä mistään hinnasta.

 11. Itse ottaisin tuon numero ykkösen, koska tykkään itselläni luonnollisen näköisestä meikistä 🙂

 12. Mitään näistä ei oo tullu kokeiltua, mut ensimmäinen vaikuttaa näistä parhaalta mulle!

 13. Haluaisin päästä testaaman tota uutuus matta-meikkivoidetta, eli Matt Control meikkivoidetta! Itselläni on myös normaali-sekaiho, mutta varsinkin kasvojen T-alueella meikkivoiteiden pysyvyydessä on aina ollut ongelmia. Tämä pitkäkestoinen ja matta meikkivoide sopisi varmasti juuri loistavasti minulle. 🙂

 14. Mä ottaisin Lumene Nude Perfection Fluid meikkivoiteen koska rasvoittuva iho ja tykkään mahdollisimman luonnollisesta lookista. ☺

 15. Kiva postaus! 🙂 Itse haluaisin kokeilla tuota Longwear Bluria, siinä on suojakerroin mukana ja voide vaikuttaa riittävän peittävältä ja silti kevyeltä iholla. Tuo Beauty blender-sieni pitää myös hankkia!

 16. Longwear blur on mulla juurikin iltameikki käytössä ja jos haluaa sen kestävön pitkään. I like!

 17. Nro 3! Olen pitkään käyttänyt numeroa kaksi, ja haluaisin kokeilla myös tuota peittävää! Keväällä edessä YO-kirjotukset ja päääsykokeet, joten stressifinnit täytyy piilottaa hyvällä meikkivoitella sitten YO-juhliin! 🙂

 18. Numero neljä! Todella vaikea ja ärsyttävää kun niin kuiva iho moni meikkivoide vain tuo kuivuutta lisää esille.. Olisi kiva päästä kokeilemaan tätä!(:

 19. Itse olen käyttänyt tuota sinun testaamaasi numeroa neljä, se on sopivasti peittävä. Halu on seuraavaksi kokeilla tuota numeroa yksi, jospa se sopisi sekaiholleni joka rasvoittuu päivän aikana runsaasti ja epäpuhtauksia löytyy enemmän tai vähemmän.

  TainaM

 20. Numero ykkönen mahtaisi olla paras vaihtoehto! Näyttää mukavan luonnolliselta:-)

 21. Lemppari on ehottomasti nro 2! Luottomeikeis ollu jo pitkään 🙂 Mattasta haluisin kyl testata!

 22. Haluaisin ehdottomasti kokeilla 1. meikkivoidetta!😊 Ihoni on hyvässä kunnossa ja kaipaisin kevyttä ja luonnollista mutta kuitenkin sopivasti peittävää meikkivoidetta arkeen😄

 23. 2! Hitsi mulla on itellä nii vaikea löytää itelle täydellistä meikkivoidetta, kiitos vinkeistä jos ei onni suosi :3

 24. Numero 4 vaikuttaisi kivalta! Kaikki ovat kyllä loistavanoloisia tuotteita 👍

 25. Tuo nro 1 ois mun valinta. Mulla on ollut jonkunaikaa käytössä tuo nro 2, niin olisi kiva kokeilla jo jtn muuta. 😊

 26. Nro 1 on hyväksi havaittu itsellä! 😊 luonnollinen lopputulos ja riittävän peittävä, myöskin pysyy hyvin kasvoilla koko päivän 😊 olen kokeillut myös nro 2 joka oli hyvä. Noista haluaisin päästä kokeilemaan ehdottomasti neljännettä tuotetta, sillä etenkin talvella iho on normaalia kuivempi.

 27. Matt control sävynä 0 light ivory toimii, tuttu tuote! Siitä huolimatta kokeilisin mielelläni itselleni uutta tuttavuutta, numerolla 1 listassasi 🙂 Lumenen bright now bb suositeltava arkikäytössä! Ihanaa, että lumene tekee oikeita sävyjä myös kaltaiselleni valkonaamalle !

 28. Kuvittelisin , että longwear blur. En ole testannut näitä uusiutuneita meikkivoiteita vaikka ne ovat olleet paljon esillä

 29. Olipas hyvä teksti! Itse kamppailen aina tän asian kanssa, joskus on liian raskas meikkivoide, tai sit peittääkin liikaa eikä ole luonnollinen..tuskaa😠 mut näistä olisi 1 tai 2. 1,koska tosiaan kuvista päätellen on luonnollinen ja kevyt. Ja 2 kun suojakerrointa on ja naamani palaa aina. 😒 vaikeaa! Ehkä sit tuo 2 olisi kiva testata 😊

 30. Luulen että itselleni paras olisi nro nude perfection. Lumenen tuotteet on aina perushyviä ja joskus joukosta löytyy ihan helmia :Dma

 31. 1 ois mun valinta. Olen vasta nyt huomannut eroja meikeissä ja kiinnittämään huomiota ostamiini meikkeihin, sekä samalla huomannut miten en ole osannut ostaa oikean värisiä meikkivoiteita 🙁 Onneksi virheistä oppii 🙂

 32. 2. Lumene Longwear Blur Foundation kuulostaa mun tarpeisiin sopivalta. Olen usein pitkiä päiviä liikenteessä ja on tärkeää, että meikkivoide näyttää hyvältä koko päivän. 🙂

 33. Haluaisin päästä kokeilemaan ensimmäistä meikkivoidetta eli numero 1, sillä kolmea muuta olen kokeillut. Itselläni on jäänyt lumenen meikkivoiteista vain hyvä mielikuva ☺

 34. Aika monia kokeillut mutta 3. Lumene Matt Control Oil-Free Foundation olisi uusi tuttavus, joten sanon sen! 🙂

 35. Oma valintani arvostelujesi pohjalta on Lumenen Matt-meikkivoide ilman suojakerrointa.
  Pitkään ollut jo etsinnässä meikkivoide, joka kestäisi juhlat ja pitkät illat tarvittaessa. 🙂

 36. Nro 3 Lumene matt control. Kasvoissani on arpi, mikä olisi kiva saada välillä peitettyä kunnolla tilaisuuksia ja juhli ajatellen, enkä ole vielä löytänyt siihen sopivaa meikkivoidetta. Tätä olisi kiva kokeilla, vaikka arpi tulee aina olemaan osa ulkonäköäni 🙂

 37. 1. Lumene nude perfection fluid foundation. Sipii hyvin arkeen ja tykkään luonnollisesta lookista

 38. Valitsisin kakkosen eli longwear blurrin, koska kaipaisin peittävyyttä, mutta raikkautta ja luonnollista lopputulosta 🙂 Ihanan freesiltä näytti jokainen ainakin kuvissa!!

 39. Tuo Matt Control Oil-Free Foundation olis melko varmasti sopivin mun kasvoille. 🙂 yleensä en juuri meikkivoidetta käytä ellen tahdo kunnon peittoa.

 40. Eka kuulostaa ihanalta ja just mun ihoon sopivalta!:) oikean sävyn löytäminen on kyllä suurin tuska:D

 41. Matt controllia eli nro 3 haluisin päästä testaamaan helposti kiiltävälle iholleni. ☺

 42. Lumene Nude Perfection Fluid Foundation tulisi tarpeeseen!
  Monesti ollut jo kädessä ksupassa, mutts jäänyt kuitenkin hyllyyn. Olen myös aika huono meikkaamaan ja suosin luonnollista lookkia. Tuntuu että meikkivoide vain tukkii ihohuokoset. 🙁 Itselläni ongelmia tuottaa eniten tummat silmänaluset.
  Kiitos paljon postauksesta, ehkä uskaltaisin tuon purkin kotiuttaa jos ei arpaonni suosi 🙂

 43. Lumene Longwear Blur Foundation meikkivoidetta en olekaan vielä kokeillut, muuten tykkään kyllä lumenen meikkivoiteista.. nyt käytössä natural code sarjasta meikkivoide ja sekin on kyllä ihan jees 😊

 44. 3. olis mulle just hyvä, ja oisin kyllä muutenkin vailla uutta meikkivoidetta 😉 Itselläni on aikalailla sekaiho, yleensä talvisin naama todella kuiva, mutta kesäisin kuivuus lähtee ja sen tilalle tulee helposti rasvoittuva iho. Kesäisin tykkään yleensä jättää kokonaan meikkivoiteen pois käytöstä.

 45. Eka ehdottomasti 🙂 helposti levittyä ja tuottoisa. Kevyen tuntuinen iholla. Paras meikkivoide mitä mul on koskaan ollut 🙂

 46. Longwear Blur voisi olla sopiva kokeiltavaksi! Käytin muutaman vuoden uskollisesti yhtä Max Factorin meikkivoidetta, mutta harmikseni en löydä sitä enää mistään. Yhtä hyvää korviketta ikisuosikille ei ole löytynyt ja nyt meikkipussin pohjalla lojuu parikin virheostosta…😁 Aknearvet pitäisi saada töhnällä piiloon, mutta tuote ei saisi olla liian raskas rasvoittuvalle sekaiholle.

 47. Numero 4 olisi minun valinta! 🙂 Muutenkin käytän paljon lumenen meikkejä!

 48. Numero 2 eli Blur on tällä hetkellä käytössä, mutta 1 kiinnostais kokeilla 🙂

 49. Numero 4 haluisin kokeilla:) ykkönen on pitkään ollut käytössä, älyttömän hyvä!

 50. Longwear blur 🙂 Käytän itse tällähetkellä mattea ja blurista oon kuullu paljon hyvää!

 51. 1. ja 2. multa löytyykin niin voisin ottaa testaukseen nyt ton 3. meikkivoiteen 🙂

 52. Hyvä teksti! Tätä oli mukava lukea. 🙂 Puntaroin 1. Ja 2. välillä, mutta taidan lopulta kallistua tuohon ensimmäiseen. Kaipaan meikkipussiini kevyttä luottomeikkiä.😊

 53. Moi😊 ykkönen on 1nen😊 meikkivoide hyvän meikin perusta ja kiva kun arvonnan järjestit. Aurinkoista kevättä!😊

 54. Lumene Longwear Blur Foundation, tulis tarpeeseen joku edustustilaisuuteen sopiva 🙂

 55. Heippa Teittinen 😄!
  Kyllä mä lähtisin tota numero ykköstä testaamaan!

 56. Nude Perfection Fluid Foundation kuulostaa ja näyttää hyvältä. Raikas! 🙂

 57. Todennäköisesti valitsisin matta version, joskin se longwear kiinnostaa myös. Jompikumpi on hankintalistalla kunhan nykyinen loppuu 🙂

 58. Kuivan ihon takia valitsisin ehdottomasti Lumene Nude Perfection Glow Foundation! 🙂

 59. Mulla on ollut nyt vakkari käytössä tuo 2. 🙂 Käytän niin arkeen kuin juhlaakin. Nro 3:sta olisi mukava kokeilla!

 60. Ihana arvonta, olispa kiva voittaa 🙂 Kelpuuttaisin mielihyvin Nude perfectionin kaikkein vaaleimmassa sävyssä!

 61. Neljäs vaihtoehto olisi varmaan sopivin, sillä ihoni on etenkin talvisin kuiva ja iho on muuten melko virheetön ajoittaisia pieniä näppylöitä lukuun ottamatta. En muutenkaan pidä kovin paksuista ja peittävistä meikeistä. Meikkivoide olisikin tällä hetkellä tarpeen.

 62. Tuota Matt Controlia olisi kiva kokeilla. Nyt käytössä Blur, mutta ei peitä tarpeeksi epäpuhdasta ihoani, joka alkaa helposti kiiltämään päivän kuluessa.

 63. Nro 4 sopisi mulle varmaan parhaiten, koska sopii kuivalle iholle ja sisältää suojakertoimen! 🙂

 64. Tuo kolmonen, Lumene Matt Control Oil-Free Foundation, olisi kiva saada kokeiluun!

  Aida

 65. Valitsisin nro 3 (Lumene Matt- meikkivoide). Meikkikassistani jo löytyy meikkivoide kevyeen arkimeikkiin mutta tuota peittävämpää olisi mukava kokeilla!

 66. Lumene Nude Perfection Fluid Foundation, ehdottomasti ainakin sinun arvostelun mukaan. Jos kestää ulkotreenit, luulisin sen olevan hyvä ja kestävämpi. Sillä aikasemmat kokemukset meikkiv. On se. Että ne eivät kestä wc peiliä kauemmas. Olis mahtava kyllä kokeilla tätä tuotetta!

 67. Oma valintani olisi todennäköisesti Lumene Nude Perfection Fluid Foundation 🙂 pidän meikistä joka näyttää luonnolliselta, koska itsekkin liikun paljon, niin meikin pitää myös sopia siihen 😛

 68. Noista olisi kiva kokeilla vaikka kaikkia mutta ehkäpä tuo ykkönen kiinnostelisi eniten! 🙂

 69. En ole mitään näistä kokeillut, mutta tuo numero 1 Lumene Nude Perfection-meikkivoide, tuntuisi itselle sopivimmalta 🙂
  Käytän vähän meikkiä ja urheilen paljon, niin haluaisin kestävän, mutta kevyen ja luonnollisen meikkipohjan 🙂

 70. Ottaisin numero 3. Mulla on aknen jäljiltä niin epätasainen iho että tarvin kunnon peittävyyttä, sekä oon tykästyny mattameikkivoiteisiin. Näyttäs hyvältä 🙂

 71. Haluaisin päästä kokeilemaan tuota kolmatta vaihtoehtoa, sillä ihoni epätasaisuudet ja rasvoittuvaisuus kaipaisivat vähän tasoitusta meikkivoiteen avulla, mutteivät kuitenkaan liika ja tuote kuulostaa siihen juuri sopivalta.

 72. Veikkaisin, että Lumene Matt Control Oil-Free Foundation sopisi minulle parhaitan, sillä ihoni rasvoittuu todella herkästi ja kiiltoa peittävää meikkivoidetta on vaikea löytää.

 73. Pitkään käytössäni oli tuo Longwear Blur ja tykkäsin tosi paljon! Nykyään kaipaan kevyempiä voiteita, joten tuo fluid foundation voiskin olla mun uus lemppari.

 74. Mulla on noi samat käytössä! Nro 1 arjessa ja nro 2 iltariennoissa! Kyllä toi arkimeikkivoide vie kuitenkin koostumuksellaan ykköspaikan.. 🙂

 75. Toi nro. 3 olisi mun valinta! Sun iho näyttää tosi hyvältä jo ilman meikkiäkin. Kiitos näistä meikkivoide vinkeistä 🙂

 76. Lumene Matt Control Oil-Free Foundation sopii parhaiten omalle ihotyypilleni 🙂

 77. Näistä itse olen käyttänyt tuota Blurria, se on ollut mielestäni ihan hyvä.
  Noista Lumenen meikkivoiteista tällä hetkellä eniten kiinnostaa kuitenkin kokeilla tuota
  Nude Perfection Glow Foundationia, se voisi olla kesällä aika kiva 🙂

  Vinkkinä muuten hyvä meikkivoide jota kannattaa kokeilla;
  Vichy Dermablend! ihan mahtava tuote jossa on paljon pigmenttiä (edes peitevoidetta ei tarvita on niin peittävä), mutta sillä saa myös suht. ohuen ja kuulaankin meikin tehtyä. Saa apteekista ja maksaa n.30€/tuubi. Kestää hankausta (ei tahraa vaatteita) ja jonkin verran vettä.

 78. 4 Lumene Nude Perfection Glow Foundation varmaankin sopisi omalle iholle parhaiten.
  Valinnan vaikeuksien kanssa on tullut myös painittua. Pitkään käyttänyt samaa.
  Nyt lapsen syntymän jälkeen iho aivan erilainen kuin ennen eikä sama enää sovi.
  Pakko alkaa siis tutustumaan taas muihinkin.
  Olen myös pitkään miettinyt tuon meikkisienen hankintaa (epäillyt sen loistavuutta), mutta ehkä nyt sekin hankittava.

 79. Itselläni on todella rasvoittuva iho päivän mittaan, joten luulen että kolmas meikkivoide olisi ihan täydellinen minulle! 🙂 Olenkin miettinyt että pitäisi kokeilla sitä, mutta kun olen samallainen kuin sinä, että olen todella huono löytämään sitä juuri oikeaa sävyä niin olen tyytynyt aina ostamaan kaupasta sitä tuttua ja turvallista samaa meikkivoidetta jo muutaman vuoden.

 80. Nude perfection glow on päivittäinen valintani peukku keskellä kämmentä-tyyppiselle, liikunnalliselle, mukavuudenhaluiselle mutta kestävää lopputulosta haluavalle naiselle 😉 Ihoni on normaali-pintakuiva kuten sinunkin ja tuo on toiminut kuin unelma!

 81. Ensimmäinen Lumene Nude Perfection Fluid Foundation kuulosti juuri minun iholleni ja tarpeisiini sopivimmalta!

 82. Lumene Nude Perfection Fluid Foundation olis mun valinta jos onni kohdalla potkaisi 🙂

 83. Longwear blur foundation olis mun valinta! Sain juuri livboxin mukana samaan sarjaan kuuluvan meikkipuuterin, joten olisi kiva saada kokeiluun myös meikkivoide. Lopputuloksestakin tulisi näin varmasti entistä parempi 🙂

 84. Numero 1, lumenen cc- meikkivoide ja blur testattu ja hyväksi todettu, mutta olisi kiva päästä testaamaan vielä muistakin ja valmistaa se oma suosikki;)

 85. 3 oon käyttäny tässä jo jonkin aikaa ja toimii erittäin hyvin! 🙂

 86. Lumene Nude Perfection Fluid Foundation olisi ehdottomasti mun oma suosikki! Kuulostaa juuri myös mulle, arkeen sopiva 🙂 Miten vaikeaa onkaan löytää meikkivoidetta mistä ei tule liian meikatun näköistä ja paksua lopputulosta!

 87. Lumene Nude Perfection Fluid Foundation, tuo sopisi arkeeni varmasti loistavasti.

 88. Tällä hetkellä käytössä on Lumenen matt control oil-free foundation sävyssä 0. Ostin meikkivoiteen lakkiaisiini etsiessäni hyvin kokopäivän pysyvää ihoa rasvoittamatonta meikkivoidetta. Kosmetologi suositteli liikkeessä tuota meikkivoidetta ja lumenen pohjustusvoidetta alle ja meikkipohja pysyi täydellisesti koko päivän helteestä huolimatta! Juhlakäyttään meikkivoide on siis todella hyvä, mutta arkeen kaipaisin hiemat ohuempaa meikkivoidetta joten tämän postauksen perusteella testiin taitaa lähteä tuo Lumene Nude Perfection Fluid Foundation.

 89. Luulenpa että tuo 2:nen olisi minun juttu, pidän luonnollisuudesta mutta atoopikkona poskipääni ovat punaiset eli hieman peittävyyttä pitäisi olla, hyvä mös tuo suojakerroin koska minulle on puhjennut myöskin ruusufinni, jota aurinko pahentaa ja keväällä/kesällä naamani kukkii mukavasti jos ei suojaa ole. Kivaa myöskin se että kestää pitkään niin ei tartte koko aikaa olla murehtimassa että, onko sitä meikkiä vielä naamassa ja onko se valunu 🙂

 90. Mun valinta olisi toi numero 4 eli Nude Perfection Glow Foundation, koska rakastan kevyttä ja läpikuultavaa meikkipohjaa. Tällä hetkellä on käytössä Lumenen CC-voide (ollut jo parikin vuotta), joka sopii iholleni täydellisesti! Suosin Lumenea meikkipohjatuotteissa senkin takia, että heiltä löytyy aina tarpeeksi vaalea sävy jopa mun iholle 🙂

 91. Oon jo pidemmä aikaa ettiny tosi peitttävää meikkivoidetta ja toi Matt Control Oil-Free Foundation kuulostaa unelmalta! Oon kans tosi vaalee ni Lumenelta löytyy ain just sopivat sävyt 🙂

 92. Sain tammikuussa kaverilta lumenen longwear blur foundation sävyssä 1, mikä oli ystävälleni liian vaalea ja itselleni täydellinen, ja ihastuin tuotteeseen välittömästi! Olinkin jo pitkään etsinyt täydellistä meikkivoidetta- tuloksetta, kunnes tämä yksilö suorastaan käveli luokseni! 🙂

 93. Itselleni voisi parhaiten sopia 1, mutta juhliin 2. Mutta kaikki voiteet kyllä näyttivät hyviltä ja laadukailta ☺

 94. 4. Lumene Nude Perfection Glow Foundation
  Uskon että tämä olis mullese oikea! Itsekin liikkuvana ihmisenä tarvitsen tuotteen joka on luonnollinen ja kestäisi myös urheilun 🙂
  Näitä Lumenen tuotteita olenkin vähän miettinyt testata niin ehkä nyt olis korkea aika! Varsinkin jos hyvä tuuri käy ja voitan 🙂

 95. Tällä hetkellä minulla on käytössä Longwear Blur Foundation, tykkään kovasti. Haluaisin testata myös tuota Matt Controlia 🙂

 96. Tuo Nude Perfection Fluid Foundation kuullosti mielestäni parhaimmalta omaan käyttööni. Pintakuivalle sekaiholle voisi toimia.

 97. Itse haluaisin tuota numero 2 testata. Tällä hetkellä käytössä numero 3, mutta se ei aivan vastaa tarpeitani.

 98. Lumenen tuotteet ovat olleet mun vähän herkälle couperousaiholle hyviä (muista merkeistä tulee helposti jotain allergisia reaktioita). Aina kuitenkin kamppailen sen oikean meikkivoiteen löytämisessä. 🙂 Haluisin ehdottomasti testata numero 2 Longwear Blur. Sen verran epätasaisuutta iholla, että haluisin vähän peittävämmän meikkipohjan.

 99. Nämä Lumenen meikkivoiteet on suosikkejani! Kaikkia en ole vielä päässyt testaamaan joten Nude Perfection olisi seuraavana vuorossa 😊

 100. Tähän asti olen käyttänyt lumenen cc voidetta, mutta vaihteluksi voisin kokeilla nude perfection meikkivoidetta. Tykkään että lopputulos on kevyt, luonnollinen, ihon väriä tasoittava ja kestävä. Monet meikkivoiteet on ällöttävän paksuja ja lopputulos on vahanaama! No thanks! Niin monta hutiostosta on tullut tehtyä ja meikkikorissa lojuu jos jonkin näköistä ja väristä tököttiä. (Taidan olla siis vähintään yhtä huono meikkivoiteen valitsija niin sävyn kun koostumuksen suhteen) ja tuo beauty blenderi pitäs kyl myös hankkia. Meikkiä tulee käytettyä hyvin vähän arkena ja en kyllä juuri suuremmalti juhliinkaan hirveästi naamaani maalaa. Lähinnä pohja, kulmat ja ripset.

 101. Olen pitkään miettinyt kokeilevani 1. Vaihtoehtoa eli Lumene Nude Perfection Fluid Foundation

 102. Lumene Longwear Blur Foundationia olen miettinyt pitkään testailtavaksi, sillä hyvää meikkivoidetta ei ole vieläkään sattunut omalle kohdalle ja Lumenen meikit ovat aina olleet sekä laadukkaita että hyviä 🙂

 103. Hyvään ajankohtaan tämä postaus, koska uuden meikkivoiteen haku on käynnissä! 🙂
  Ykkönen oli mieleisin!

 104. Lumenen meikkivoiteet on hyvän sävyisiä, nude perfection glow olisi noista suosikki Kevyt näyttää arkena kauniilta.

 105. Mitään näistä ei oo kyllä tullut testattua, mutta 3 vaikuttaa itselleni parhaimmalta vaihtoehdolta! 😍

 106. Kyllä toi Lumenen longwear blur foundation veisi voiton! 🙂 musta on tosi hyvä suosia myös kosmetiikassa suomalaisia juuria!

 107. Pitkään olen etsinyt minulle sopivaa mattameikkivoidetta, sillä ihoni alkaa helposti kiiltämään. Ehdottomasti kokeilisin Matt controlia. Lumenen tuotteet ovat yleensä laadukkaita, sekä pyrin suosimaan suomalaista <3

 108. Tuo ensimmäinen kuulostaisi hyvältä minulle. Harvoin tulee meikattua, mutta tuollaista voisi kesällä käyttää, kun lähtee käymään ulkona:)

 109. Varmastikkin tuo matt control sopisi mun sekaiholle ja harvakseltaan kuitenkin käytän 🙂

 110. 1. Lumene Nude Perfection Fluid Foundation/ Sävy 3 Fresh Apricot/Aamun kajo SHEER COVERAGE (Normaali ja rasvoittuva iho)

  Jos se kestää ulkotreenit ! <3

 111. Itselläni oli numero 4. käytössä viime kesänä ja tykkäsin kovassti 🙂 Tällä hetkellä numero 1. voisi olla ihon sävyyn ja kuntoon sopivampi!

 112. hmm, luulen että minulle paras olisi numero 2 meikkivoide! Kuulostaa nimittäin tosi hyvältä meikkivoiteelta!!
  Ihana postaus taas 🙂

 113. Lumene Nude Perfection Fluid Foundation ehdottomasti, ei liian tuhti mutta peittää ihon pienet virheet. 1 tai 3 sävyissä 😊

 114. Haluaisin ehdottomasti koittaa tuota nro 1 eli nude perfection fluid foundation. Olen jo aiemmin ajatellut, että se olisi ehkä paras omaa ihotyyppiäni ajatellen. Lumenen meikkivoiteista tällä hetkellä käytössä seerumimeikkivoide sekä nude perfection glow foundation. Olen sekoitellut niitä yhteen ja kun alle laittaa lumenen primerin, niin hyvä tulee.

 115. Haluaisin näistä kokeilla Lumene Nude Perfection-meikkivoidetta. Käytössäni on Lumenen meikkejä, mutta en ole vielä löytänyt oikeanlaista meikkivoidetta.

 116. Lumene Longwear Blur. En ole kokeillut, mutta kuulostaa kokeilemisen arvoiselta 🙂

 117. Numero neljän varmaan valitsisin arkikäyttöön..niin harvoin tulee hippailtua et kerkeis päivämäärät tulla juhlameikeissä vastaan 😀

 118. Numero 1. kiinnostaisi. Etsin kevyttä, luonnollista, mutta kestävää perusmeikkivoidetta. Ihanaahan olisi kun kaapista löytyisi joka tilanteeseen eri meikkivoide mutta näin pienen lapsen äitinä eniten tarvetta on sille yhdelle luottotuotteelle 🙂

 119. Itselläni nytkin käytössä tuo kakkonen ja oon kyllä super tyytyväinen! 🙂

 120. Itselläni nytkin käytössä tuo kakkonen! oon kyllä super tyytyväinen siihen! 🙂

 121. Ensimmäinen. Riittävän kevyt ja raikas mutta silti sopivasti peittävä 🙂

 122. Lumene Longwear Blur Foundation kuulostaa käyttööni ja iholleni sopivalta 🙂

 123. Kesäksi (kun ihoni on parhaimmillaan) tuo nude perfection glow foundation olisi paras 🙂

 124. Mun lemppari on Lumene Nude Perfection-meikkivoide eli numero ykkönen, mutta sävynä myös mulla 1.
  Melkein loppuun käytetty purkki löytyy nytkin kaapista, tykkään sen kevyestä ja luonnollisesta lopputuloksesta. 🙂

 125. Longwear blur tuli ostettua eilen mutta ei ole vielä päässyt käyttöön. Valitsen sen siis nyt suosikiksini.

 126. Lumene Nude Perfection (1). Mulla on tätä, vaikutti muuten hyvältä, mutta väri liian tumma, joten kunnolla ei ole päässyt kokeilemaan!

 127. Lumene Longwear Blur kuulostaa ainakin aika soppelilta, ois just sopivastu muutenkin uuden voiteen aika kun edellinen loppuu.. Ois kiva löytää uus sopiva suomalaisista meikeistä kun aiemmin oon löytänyt Maybellinelta..

 128. Valintani olisi tuo 3. Lumene Matt Control Oil-Free Foundation. Mulla on aika epäpuhdas iho, joka on kyllä hieman parantunut viimeaikoina. Veikkaan saaneeni apua hyvien rasvojen lisäämisestä ruokavalioon avokadon ja siementen muodossa, sekä kyllä, uskon uuden harrastukseni, eli salilla hikoilemisen auttaneen myös! Iho tarvitsee kuitenkin paikoitellen peittävää meikkiovidetta. Olen löytänyt uuden lempparini Lumenen CC-voiteesta, mutta tuo kolmonen sekoiteltuna CC:n kanssa voisi tuoda sitä vielä peittävämpää tulosta aina tarvittaessa 🙂

 129. Hmm itse olen kanssa aina vähän hukassa näissä asioissa -kiitos siis vinkeistä! Näiden pohjalta nappaisin varmasti 1. luonnollisuuteen ja keveyteen vedoten. 🙂

 130. Mä oon tosi huono meikkivoiteiden kanssa ja ongelma ollut se, että ne tuntuu ”rapisevan” kasvoiltani muutaman tunnin jälkeen. Ihoni on todella pintakuiva ja se lienee syy tähän. Vinkkiesi perusteella voisi kuitenkin kokeilla nro 4, joka sopi kuivalle iholle. Ehkä siitä löytyisi minullekin ”pelastaja”!

 131. Tuo 3 olisi hyvä, kun on rasvoittuva iho. Tällä hetkellä käytössä on Lumenen meikkivoide, joka on ollut hyvä. 🙂 Tulisi kyllä niin tarpeeseen. 🙂

 132. Moi! Eka on mun lemppari, ollut harkinnassa ostettavaksi jo jonkin aikaan 🙂 tällä hetkellä käytän Lumenen cc-voidetta, joka meinaa olla liian paksua.

 133. mulla on sen verran oikukas iho, että matt control sopii mulle parhaiten. olen itseasiassa kuluttamassa jo kolmatta tuubia ja hyvin se palvelee:) sävyssä käytän numeroa 3.

 134. Nro 1, koska olen jo pitkään etsinyt sopivaa meikkivoidetta itselleni siis kestävää ja perus arkeen sopivaa.

 135. Lumene on kyllä parantanut huimasti meikkivoidevalikoimaa! Itse olen testannut tuon Blurin ja tuon oil freen. Oil free toimii itsellä parhaiten! Kesäö kohti mentäessä kaipaisin kuitenki jotakn kevyempää, joten ottaisin testiin tuon 1! 🙂

 136. Meikkivoide nro 1. Olisi tarvetta suht peittävälle meikkivoiteelle, joka kuitenkin olisi raikkaan näköinen 🙂 Kesäksi tämä olisi varmasti hyvä valinta.

 137. Lumene Nude Perfection Glow Foundation on käytössä arkimeikissä, sopii talvikuivalle iholleni. Kesällä olen käyttänyt Lumene Nude Perfection Fluid Foundationia, kun iho muuttuu sekaihon suuntaan.

 138. Longwear blurin voisin ottaa testaukseen, jonka aion ostaakin jos joskus sattuu pohjameikit loppumaan 😁

 139. Nro. 1. 🙂 Tilaan livboxia ja kyseinen tuote tuli sitä kautta testiin, tykkäsin todella! Nyt tuote loppunut ja olisi ihana saada/voittaa lisää! 🙂

 140. Nro 3 matt control -meikkivoiden kiinnostaa öljyttömyyden vuoksi. Voisi sopia kiilteleväisyyteen taipuvaiselle sekaiholleni. Nro 1 ja 2 ovat jo käytössä. Ihania tuotteita mutta iho alkaa niiden kanssa kiiltämään päivän mittaan, vaikka pohjustustuote on alla… Hyvä postaus! 😊

 141. Meikkivoide nro 2 on käytössäni mutta ei päivittäin, arkeen ollut etsinnässä kevyempää ja täytynee ottaa testiin tuo nro 1. Nyt arkikäytössä punaisuutta poistava CC voide. Kevättä kohden kaipaa etenkin kevyttä ja kuulasta lopputulosta, tykkään kun pisamat näkyy. Kiitos Hyvistä vinkeistä, tuo vedellä kasteltava meikkisieni on otetttava myös kokeiluun! itse samojen meikkivoide ”ongelmien” kanssa paininut ja kiva jotta kohtalotovereita on jakamassa omia vinkkejään ja löytöjään niin ”ongelmat” pienenee yhdessä!

 142. Meikkivoiteen valinta on aina yhtä vaikeaa. Itse tarvitsisin peittävyyttä silmien alle mutta muualle kasvoihin sopii ohuempikin voide. Lumene Longwear Blur kuulostaa ehdottomasti testaamisen arvoiselta, samoin Beauty Blender meikkisieni. Plussaa meikkivoiteen suojakertoimesta.

 143. Nude Perfection Fluid Foundation voisi olla minun juttuni, joten sitä lähden tavoittelemaan 🙂

 144. Nro 4. Lumene Nude Perfection Glow Foundation/ Sävy 3 Fresh Apricot/Aamun kajo on selvästi minun 😉

 145. Nro.1 Lumene Nude Perfection Fluid Foundation olis mulle varmaan hyvä kun iho on samanlainen vähän rasvoittuva ja kuiva,enkä hae kovin peittävää meikkivoidetta joten tuo olisi hyvä ja kiva kokeilla kun ennemmin ei ole tullut ostettua!☺️

 146. Nro 1 Lumene Nude Perfection Foundation olis mulle varmaan hyvä kun ihotyyppini vastaa samaa vähän rasvainen ja kuiva. Enkä hae mitään erityisen peittävää joten sitä olisi kiva kokeilla kun ei ole tullut ostettuakaan!☺️

 147. Lumene Matt meikkivoide. Ihoni on tosi nopeasti kiiltelevä ja ihossa on epäouhtauksia/arpia. Luulen että tämä meikkivoide olisi juuri passeli mun iholle 😊

 148. Muita oonkin kokeillut paitsi Longwear Blur Foundationia.. Elikkäs ehdottomasti sitäkin ois kiva päästä kokeilemaan! 🙂

 149. Toi toinen olis mun valinta. Näyttää hyvältä, ei liian tunkkaiselta, vaan kevyeltä, mutta silti peittävältä. 🙂

 150. Mulla on samanlainen ihotyyppi kuin sullakin joten arkikäyttöön valitsen ekan eli nude perfection fluid foundationin 😊 Oon tykästynyt Lumenen meikkivoiteisiin kun ne sopii mun iholle just eikä melkein eikä tahraa! Lisäksi ei tunnu siltä että olis maski naamassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 6
Tykkää jutusta