HÄÄHUMUA

*Kaupallinen yhteistyö; MTV/ AVAMinifitness_citylook

Pysähdyn varmaan jokaisen näyteikkunan kohdalla joka silmään sattuu. Näyteikkunoissa ei roiku mitä tahansa, vaan toinen toistaan upeampia häämekkoja. Olenko ainut joka tekee sitä? Olen nimittäin tehnyt sitä niin kauan kuin suinkin muistan. Ne ovat vain niin kauniita! Prinsessasatujen saattelemana jokainen pieni tyttö on haaveillut omasta hääpäivästään ja siitä mekosta – nyt ne pienet tytöt ovat kasvaneet isoiksi ja haaveilut muutetaan todeksi.

Puhutaan siitä kuinka sen oman puvun tietää kun sellainen osuu kohdalle – eikö tämä sama päde sen oikeankin löytämisessä? Ehkä, tai sitten ei. Minä en ainakaan tiennyt ensisilmäyksellä, että päätyisin Danin kanssa saman katon alle. Toki tyypissä oli jotain viehättävää ja karsimaattista, mutta en tuntenut Dania silloin vielä lainkaan. Häämekko on ehkä vähän samanlainen. Siihen pitää tutustua kunnolla ja sen kanssa täytyy saada olla. Mutustella, kokeilla ja fiilistellä. Ei sitä pelkästään ulkonäön perusteella pysty sanomaan onko se juuri SE oikea. Sama pätee siihen puolisoonkin. 

Hääpuku on ainakin itselleni sellainen, johon haluan panostaa paljon. Minulla on aika selkeäkin visio siitä mitä puvultani haluan. Sulavalinjainen, istuva, hieman pitsiä, ei glitteriä, sileää pintaa, avoin selkämys. Mietin myös pientä laahusta, sillä se on jotenkin ylellinen. Valkoinen ehdottomasti. Tiedän itseasiassa jo hääpukuni suunnitelijankin, mutta sitä en vielä paljasta!Minifitness_Carrera_sunglasses Minifitness_Dan_ Minifitness_citylook_timberland_new

Olen päässyt fiilistelemään jo etukäteen erilaisia häitä ja ennen kaikkea ihania erilaisia pareja! Ensi viikon tiistaina 15.3 alkaa nimittäin Suomen ihanimmat häät-ohjelma, jota pääsin kurkistelemaan jo ennakkoon. Hääohjelmista saa itselleen paljon uusia ideoita ja tuntuu että se hääfiilis nousee ihan pelkästään ohjelmaa tuijottelemalla. Kauden ensimmäisessä jaksossa tullaan näkemään varsin liikuttava tarina, joka kosketti minua suuresti. Luulenpa, että Suomen ihanimmat häät-voittajapari tulee erottumaan edukseen paitsi upeilla häillä, mutta myös rakkauden täyteisellä matkallaan. Jokaisella 12 parilla on nimittäin oma ainutlaatuinen tarina kerrottavanaan. Ensimmäinen jakso starttaa tiistaina klo 20 AVA:lla!

Tänään katsellessamme kauden ensimmäistä jaksoa, vahvistuivat omat fiilikseni entisestään –  häidemme lykkäys tuntui hyvältä ratkaisulta. Olimme nimittäin aluksi ajatelleet häät tämän vuoden puolelle, mutta tässä kevään edetessä huomasimme, että liika on liikaa. Häät vaativat paljon suunnittelua, mutta erityisesti oikeanlaisen hetken. Olemme remontoineet asuntoamme ja suunnittelen uutta kisakautta ensi syksylle. Tuleva kisakausi olisi mennyt häidemme kanssa päällekkäin ja remonttia olisi pitänyt venyttää hääbudjetin vuoksi. Näiden asioiden vuoksi päätimme siirtää hääpäivää suosiolla eteenpäin. Ei stressiä, vaan kaikki omalla painollaan.

Meistä ratkaisu oli oikea, sillä eihän tässä mihinkään kiire ole. Molemmat huokaisimme helpotuksesta, sillä nyt saamme fiilistellä paremmin useampien ystäviemme avioitumista ensi kesänä! Ehkä vasta tämän päätöksen lukkoon lyötyämme ymmärsimme paljonko stressiä olimme järjestelyistä jo ehtineet itseemme imeä. Meillä olisi ollut luvassa aivan hullu hääputki, joka onneksi rauhoittuu nyt edes hieman. Ei tämä meidän aikataulu yhtään hankalaa ole, sillä Danin kesän keikka-aikatauluihin sopi hääpäiväksi ainoastaan YKSI PÄIVÄ:D Olemme niin tottuneita siihen että kaiken suunnittelu tulee aloittaa todella hyvissä ajoin! Kahden kiireisen aikataulut on joskus haastavaa sovittaa yhteen.

Minifitness_outfit_timberland Minifitness_timberland_beige Minifitness_outfit of the day

Tämä hääohjelma sai kyllä niin hyvälle tuulelle! Rakkaus on ihana asia, jonka voimaa on mahdotonta pukea sanoiksi <3 -E 

[Debug tracking pixel: http://eas3.emediate.se/eas?camp=252390;cre=img;EASTblogiyhteistyo=haa-minifitness-1;EASTpostID=14725]

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

19 vastausta artikkeliin “HÄÄHUMUA”

 1. Nyt on pakko kysyä, että mistä/minkä merkkiset on nuo sun farkut? Aivan tosi ihanan näköset!

  • Moikka Soila,

   Farkut on Gina Tricotin 🙂 Istuu kyllä tosi kivasti! -E

 2. Kaikki tytöt haaveilee prinsessa puvuistaan?:D missäköhän kuplassa (varmaan hääkuplassa itseasiassa :D) elät. Kyllä monet tytöt haaveilee seikkailuista eikä satulinnoista 🙂

 3. Semmosia nää häät on nykyään ollaan vuosi yhdes ja erotaan, semmosiin viitsi ees mennä.

 4. Heh, ei kaikki käytä paljon aikaa häihinsä – jotkut tekee vähän kaiken ihan puhtaasti päähänpistosta 😂 mun häät… No, oli suunniteltu kesäksi 2005 Lahteen, mun rippikirkkoon ja rippipapin vihittäväksi. No, sitten tuli helmikuun alussa puhelu että ei onnistukaan, joudutaan siirtämään varaus muualle tai sitten myöhemmäksi, ja mä vaan peruin koko varauksen ja ajattelin ensin että ei sitten mennä naimisiin ollenkaan (miten tää teema toistuu näissä mun elämän isoissa jutuissa koko ajan…). Sit kuitenkin soittelin pari puhelua, ja niiden jälkeen miehelle että hei tämmöstä, me mennäänkin muuten naimisiin kahden viikon päästä. Miesparka varmaan edes tajunnut mitä tapahtui, oltiin siinä vaiheessa tunnettu reilut 3kk 😂

  Tänä vuonna mä unohdin meijän 11. hääpäivän, mies kyllä muisti. Ja unohdin muuten myös sen kihlapäivän ennen sitä, mies muisti senkin 😄 mä en usko mihinkään Oikeisiin enkä rakkaustarinoihin tai satuihin, enkä myöskään usko että mekään ollaan naimisissa kunnes kuolema meidät erottaa, mutta se on mulle ihan okei. Meillä on ihan tarpeeksi tässä ja nyt, eikä sitä tiedä onko mitään huomista olemassakaan, joten keskitytään siihen mitä nyt on ja katellaan sitä huomista sitten huomenna sen mukaan miltä silloin tuntuu. Jälkikäteen ajateltuna niitä häitä olis toki voinut edes vähän enemmän suunnitella, edes sen verran että olisi ehtinyt kertoa niistä vähän aiemmin sukulaisille. Mun isä ei ensin uskonut kun kerroin meneväni naimisiin ihan muutaman päivän päästä (koska isä on aina kutsunut mua Mintuksi ja mun miehen nimi on Ville, se luuli että mä vedätän), ja anoppi meinasi saada halvauksen kun kuuli. Mutta no, oli ja meni 😁

  • Ihana Minttu – sulla on kyllä mun mielestä tosi hyviä pointteja elämään, tykkään! 🙂 Ei liian vakavasti, vaan just fiilis edellä päivä kerrallaan.
   Loistava toi tarinakin, haha en kestä 😀 -E

  • Aurinkolasit on Carreran 🙂 Kiva kuulla Maikki, kiitos -E

 5. Pakko kommentoida, vaikka postaus ei olekaan uunituore! Täällä yksi tuleva morsian pyörittelee samoja juttuja päänsä sisällä 🙂 meidät oli myös tarkoitus vihkiä ensi kesänä, mutta päätimme lykätä häitä – se helpotus, sen ääneen sanomisesta! Ei sillä, että häät olisi jotenkin peruttu – haluamme edelleen naimisiin, mutta saadaksemme ikimuistoisen päivän pitää ajankohdan tuntua oikealta. Odotan jo kovasti hääintoilua täältä blogisi puolelta myös! Kaikkea hyvää teille molemmille 🙂

  AurInkoon terveisin,

  Ansku

  • Oi ihana saada vähän vertaistukea sieltä 🙂 Kaikkea hyvää myös sinne ja tuleviin häihinnne <3 -E

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta