VALOA ELÄMÄÄN

Oletteko huomanneet mitä tämä valo on saanut meissä aikaan? Huomaan itsessäni heti positiivisia asioita näiden upeiden ilmojen myötä. Ideoita tuntuu olevan enemmän ja aktiivisuus nousee selvästi. En tarkoita nyt treenien määrää, vaan kaikkea puuhastelua. Harmaa sää pakottaa sisätilohiin, mutta aurinko kutsuu ulos! Viikonloppuna tulikin tehtyä kaikkea sellaista ”kesäistä” ja tuntui että koko Suomi olisi herännyt samaan aikaan. Kadut ja kahvilat olivat täynnä selkeästi pirteämpiä ihmisiä. Osa oli villiintynyt ja laittanut päälleen muutakin kuin mustaa. JES! Verkkokalvoni rekisteröivät myös ihan uusia kahviloita, joiden olemassa oloa en ole huomannut aikaisemmin lainkaan? Tämä on jotenkin niin outoa…

Lauantaina halusin viedä Danin treffeille ja suuntasimme aamiaiselle kauppahalliin Ravintola Storyyn. Siellä on ihan oma tunnelmansa ja kävimme siellä viimeksi avajaisten aikoihin. Himoitsin munakasta ja tattaripuuroa – puuron saa täältä nimittäin myös maidottomana. Söin muuten samaisella viikolla ensimmäisestä kertaa salaattilounaan Storyn Deli-kahvilasta Korkeavuorenkadulla. Kylkeen kannattaa kokeilla vihersmoothieta! Minifitness_story_breakfast Minifitness_Ravintola_Story_aamiainen

Aamiaistreffien päätteeksi kiertelimme kauppahallin tunnelmallisia käytäviä ja ihastelimme kojujen värikästä tarjontaa. Päivässä oli ihan oma taikansa. Ulos astuessa auringon lämmön saattoi jo tuntea – ihanaa, kevät! Siitä intoutuneena poikkesimme extemporena myös kirpputorille. Kirpputoreilta etsin usein astioita ja kirjoja. Nyt mukaan tarttui marmorinen mortteli (tämä puuttui keittiömme valikoimasta), kaksi kappaletta pääsiäisruohoja ja Supernaiivi-kirja. Summana 7,50 euroa! Erityisen innoissani olin ruohoistani. Taika-astioitakin löytyi, mutta väärän värisiä. Ne saivat jäädä hyllyyn.

Olen myös huomannut, että olen alkanut pukeutumaan ihmisvaatteisiin innokkaammin. Talvi tainnutti minut lähinnä treenivaatteiden suosimiseen, mutta näin valon tullen vaivaudun selvästi miettimään myös farkkujen pukemista! Ihanaa. Tuli muuten ihan hullunmoinen into siivota taas niitä kaappejakin. Siitä taas seurasi shoppailuvimma! Aion tehdä listan vaatekappaleista, joita oikeasti tarvitsen (mm. valkoinen ja musta pitkähihainen). Listani turvin uskallan suunnata kaupoille, sillä muuten sieltä tarttuu mukaan kuitenkin kaikkea muuta mitä piti. Tätä konstia kannattaa ainakin kokeilla!Minifitness_outfit_citylook Minifitness_adidas_shoes Minifitness_look

Viikonloppuna tuli myös poikkeuksellisesti valvottua todella myöhään. Tämä yökukkuminen saattoi johtua valon virkistävästä voimasta, sillä tavallisesti kaadun sänkyyn klo 23. Olemme Danin kanssa fanittaneet Ylen Au pairit-ohjelmaa, josta olemme odottaneet uutta tuotantokautta jo tovin. Au pairit Australiassa on nyt uusin ja sitä pystyy katsomaan Yle Areenasta. En todellakaan tiedä mikä tuossa sarjassa koukuttaa, mutta se todellakin katsottiin taas kahden yön aikana läpi (hups). Niin hulvaton! Nauroin kippurassa muutaman tunnin.

Ps. nämä kengät olivat muuten ne minun viime perjantain kahden minuutin heräteostos. Tarpeellinen sellainen;)

Liivi – River Island / Kengät – Adidas Superstar / Housut – Bershka / Takki – GT

Huivi – Acne / Laukku – Alexander Wang

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

17 vastausta artikkeliin “VALOA ELÄMÄÄN”

 1. Moi! Ihanaa lukea keväistä blogiasi. Hassua, että mulla oli mieheni kanssa sananlainen treffiaamiainen eilen sunnuntaina, sekä siitä extemporena käytiin myös kirppistelee. Löysin farkut kevääksi 😉 Ihanaa kevään jatkoa! Itse olen tarponut flunssassa juuri 2 viikkoa, mut nyt jo virkeämpänä!

  • Voo vitsi miten hauskaa Jenna 😀 Loistavaa kuulla että flunssakin taltutettu, sitä on nyt hirveästi liikkeellä. Kivaa kevättä ja tulevaa pääsiäistä <3 -E

 2. Mä kattelin kotihommia tehdessä kaikki jaksot Australian Au Paireista heti parissa päivässä, kun ne tuli Areenaan. Oon kattonut kaikki aiemmatkin Au Pairit. Tosi kiva, kun voi katella Areenasta ja muualta netistä ohjelmat silloin kun on aikaa. Harvoin ehdin niitä telkasta katselemaan varsinaiseen lähetysaikaan.

  • haha loistaavaaa 😀 Joku muukin on koukuttunut tohon! Mekin ollaan katottu kaikki…nyt täytyy taas ootella tovi uutta! -E

  • Ostin sen River Islandista vuosi sitten – löyty kaapin perältä 😉 -E

 3. katoin et sun varpaat näkyy nois kengis:D mut ihana asu, farkut, takki, kaikki <3

  • haha 😀 Onneksi ei! Vähän liian kylmä vielä moiseen. Kiitos <3 -E

 4. Ihana postaus! Tein juuri itselleni aamupalaksi tuorepuuron ohjeellasi (nyt pitää vaan jaksaa nukkua yön yli että pääsee syömään sitä herkkua😂). Ihanaa kevättä Eevi<3

  • Oi super Nea! <3 Se on hyvääää. Loistavaa kevättä myös sinne -E

 5. Voin niin samaistua tekstiisi, valon määrän tuoma eloisuus kaikin puolin on uskomaton!! Ihana asukokonaisuus:) mielestäni harmaa huivi on vähän raskas asuun ja nyt siinä on jopa vähän liikaa kaikkea, mutta muuten tykkään!:)

 6. Hahhaaaaa! Au pairit = paras! Katoin yhen päivän aikana kaikki jaksot. Siihen vaan jää koukkuun. Ens kaudelle täytyy varmaan ite hakee mukaan, vaikka en enää taida olla tarpeeks nuori ohjelmaan 😀 Harvinaista herkkua, että YLE:llä on joku näin viihdyttävä sarja. Sun Fitnesspäiväkirjoja odottelenkin sit seuraavaks, kun eipä sieltä telkusta juuri mitään tule. Katson Selviytyjät ja Salkkarit. Amerikan unelmavävyä kattelin, mutta se on kauheen tylsä.

  Näyttää megaherkulle toi Storyn aamupala 😍 ja ihana kevätlook muutenkin! Oot kyllä yks harvoja näitä ”fitnessjulkkiksia”, joita jaksaa seurata ilman, että tulee tunne, jossa kokee olevansa ihan eri sfääreissä maailmankuvansa kanssa. Mielenkiinnolla jään odotteleen sun Losin reissua. Kunpa tulisi itselleni mahdollisuus vastaavaan…eikä sitä tiedä, voi vaikka tullakin 🙂 Keep going!

  P.S Nyt on salmiakkivichy testattu ja nam! Saisko puolentoista litran pulloissa, kiitos! 😛

 7. Oot ihana Eevi! Oon joskus nähnyt sut livenä mut en uskltanu sanoo mitään…
  Voitko kertoo paljon sun pituus ja paino on? Onko sulla nyt hiustenpidennykset? Ja kauanko sulla on ollut noi ripsien pidennykset?

 8. Voi Eevi. Olen lukenut tätä sun blogia siitä asti kun fitnesspäiväkirjat alkoi viime vuonna telkusta. Pakko tulla kertomaan, vaikutat aivan huipputyypiltä. Sulla on elämänasenne ja arvot kohdallaan. Muista fitnessblogeista tää eroaa ehdottomasti siksi, että osaat oikeasti tuottaa kiinnostavaa ja puhuttelevaa sisältöä. Näitä juttuja tekee mieli lukea uudestaan, koska sun kirjoituksista tulee jotenkin voimaantunut fiilis 🙂 Hienoa työtä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta