ILTA ILMAN MIESTÄ

Minifitness_vapaallaHihityttää. Tänään illalla aion todellakin pukea ylleni ne kaikkein mukavimmat mummopöksyt. Aion myös pukea kissayöpaitani, joka tuo mieleeni 6-vuotiaan kummityttöni 122 senttisen yökaavun. Se on joka tapauksessa lempiyöpaitani. Tähän löytööni kuuluu löysät, polven yläpuolelle ylettyvät harmaan kalpeat shortsit. Ne muistuttavat lähinnä isäni löysiä kulahtaneita kalsareita. Ihan sama, kokonaisuus on mukava. Ei hierrä muuten mistään! Tänään on selvästi ilta ilman miestä. Tyhjä koti tarkoittaa pyjamabileitä itseni kanssa. Kukaan ei ole kommentoimassa yöasuni valinnasta eikä mummopöksyistäni.

Kasvonaamio. Sen jälkeen vielä toinen. Testailen yksin ollessani kosmetiikka-uutuksiani huomaamattani toista tuntia. Hiusnaamio. Lillun kylpyvedessä ihon rypistymiseen asti. Kömmin saunaan. Haluan hikoilla ulos koko viikon! Tämän iltainen jooga vuodatti vapauttavan hien asemasta lähinnä tuskanhikeä. Yin joogassa keskitytään hengittämiseen, mutta tunsin vallanmainiosti kireimmät kehoni kohdat. Koska hengittämisestä tuli näin kivuliasta?

Lotraan iholleni kosteusvoiteita, jotka tuoksuvat karamellille. Joogan jälkeen on pakko saada smoothie niin sisäisesti kuin ulkoisestikin. Koko talo lemuaa tytöltä.

Saan laittaa telkkarin päälle ja valita kanavan. Tai sitten voin olla täydessä hiljaisuudessa. Valitsen jälkimmäisen. Voin syödä iltapalaksi vaikka pannukakkua jos huvittaa. Kukaan ei ole kommentoimassa kuinka ihmeessä jaksan syödä koko pellillisen. Lakkaan varpaankynsiäni keskellä lattiaa alasti. Tämäkin on uusi väri, räikeän pinkki. Haluan katsella tätä väriä joogatessani.

Saan lukea suolistokirjaani ilman ”hauskoja” kommentteja. Saan laittaa yövalon kiinni ihan just kun huvittaa. Saan sitä paitsi nukkua sängyn keskellä ja pyöriä koko yön kuin hyrrä!

Huomenna saan ihan rauhassa lukea aamulla sisustuslehtiä ja siirrellä maljakon paikkaa vaikka kymmenen kertaa. Huonekalutkin siirtyvät jotenkin kummasti aina kun olen yksin kotona.

On ne miehet ihan kivoja, mutta joskus on silti kiva olla yksin kotona (vähintään kerran viikossa) <3 Oma aika antaa tilaa arjen nollaamiselle. 

Rentouttavaa iltaa -E

 

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

22 vastausta artikkeliin “ILTA ILMAN MIESTÄ”

 1. Todellakin tulee tuollaiset illat tarpeeseen ja on ihan parhautta ja asia jota miehet ei välttämättä ymmärrä. Mukavaa iltaa sulle <3.

 2. Mun mies on niin vähän kotona, että mulla on hyvin usein ”ilta ilman miestä”. Jos ei lasketa sitä lyhyttä aikaa, kun hän tulee kotiin, menee saman tien suihkuun, sieltä syömään ja sitten nukahtaa sohvalle, tällainen ilman miestä -ilta on käytännössä joka ilta. Valehtelisin, jos väittäisin etten nauti omasta ajasta. Tarvin sitä ja paljon. Meillä on päivät pitkiä ja aikataulutettuja. Yrittäjinä ollaan aina töissä eli iltaisin on molemmat ihan rättiväsyneitä. Sitten kun saa tarpeeksi omaa aikaa, jaksaa paremmin olla läsnä toiselle. Toiset syö päivällistä yhdessä tai viettää iltaa yhdessä, meillä aamupala on se yleensä yhteinen ruokahetki. 😀 Siitä sitten kumpikin omiin hommiinsa.

 3. Oma rauha on välillä tervetullut ja ihana asia. Jokainen tarvitsee välillä omaa aikaa.

  Mietin vain tuota asetelmaa, ettei lempioloasua voi pitää kun mies on paikalla ja että mies myös kommentoi yliasua tai mummon pöksyjä. Itsestä tuntuisi hassulta jos mieheni tekisi niin.

  Itse voin kyllä olla kotonani parisuhteesta huolimatta juuri niissä hieman kuluneissa reikäisissä lökäpöksyssä ja vanhassa t-paidassani. Itseasiassa mieheni pitää minua juuri seksikkäimpänä silloin kun olen juuri hompsuimmillanni.

  Se on jännä miten eri parisuhteissa on erilaisia tapoja olla toisen seurassa. Kaikki kuitenkin yhtä arvokkaita tapoja niin kauan kun itse kokee olevansa onnellinen suhteessa. 🙂

  • Samaa myös mietin! Itsekin pidän kyllä yöasuna löysimpiä lökäreitä ja vanhaa isoa paitaa,v aikka mieheni olisi kotona 😀 joskus toki voi pitää esim. hienompia alusvaatteita tms, mutta kyllä yleensä päädyn siihen mukavimpaan vaihtoehtoon. 🙂

 4. Ihan kuin mun suusta! 😀 Olen aina kavereille selitellyt kuinka ihanaa kun saa jäädä yksin kotiin – laitan poikaystäväni inhoaman edm-musan päälle ja alan siivota hullun lailla ilman että kukaan on tiellä tai näkee outoja tanssiliikkeitäni ja twerkkausyrityksiäni – niin terapeuttista!

  • Oi ihanaa Tuulia 😀 Mä haluaisin nähdä ton tanssin!! -E

 5. Kai me ollaan miehen kanssa oltu jo niin kauan yhdessä, että voisin tehdä suurimman osan tuosta kaikesta vaikka toinen olisi kotonakin. Telkkaria en kuitenkaan tohtisi sammuttaa. Varpaankynsien lakkaaminen alasti taas saattaisi antaa tiettyjä singnaaleja joiden ansiosta ei välttämättä saisi olla täysin rauhassa 😀

  Jotenkin kuulostaa ikävältä ettei voi syödä jotain kuinka paljon huvittaa tai pukea päälleen mitä huvittaa toisen ollessa kotona. Ymmärrän kyllä että jossain asioissa täytyy antaa periksi tai tehdä kompromisseja ihan kotirauhan kannalta (yövalo, telkkarikanava ym.), mutta toisen pukeutuminen ja ruuan määrä ei luulisi loukkaavan ketään. Tai ketuttaisihan se jos sitä pannaria olisi vaan pellillinen ja toinen vetäisi sen yksin kysymättä multa 😀

 6. Mä oon yrittänyt tolle omalle miekkoselleni vihjailla, että vois olla joskus pidemmänkin illan poissa, koska yksin kotona oleilu on joskus kyllä niin ihanaa ja luksusta 😀

 7. Mää kans nautin yksinolosta, tossa tammikuussa sain viettää kokonaisen viikonlopun yksikseni kun mies lähti työmatkalle. Oli ihana ottaa auto ja lähtee kauppoihin vaa katteleen kaikkee ilman et joku valittaa vieressä et kui on kuuma, joko mennää yms. tehä sellasta ruokaa mitä ite just nyt haluaa ja kattoa sitä elokuvaa/ohjelmaa ilman että joku tulee kommentoimaan et ”eikö sieltä tuu mitää muuta” 😀 Meillä on yhteiset työmatkat ja saman pituiset työvuorot ja viikonloput vapaat ni eipä sitä omaa aikaa niin vain ole ellei toinen lähe sitte jonnekkin. Välilä on vain niin kiva viettää aikaa ihan itsekseen

 8. Kyllä varmaan jokainen hyvässä parisuhteessa oleva voi tehdä noita asioita vaikka toinen olisikin kotona. Ymmärsin kuitenkin pointtisi Eevi, että ei se ole sama juttu jos toinen pyörii siinä vieressä. Olin itsekin viikonloppuna yksin ja oli ihanaa ostaa kukkia ja järjestellä kynttilät (taas kerran) uuteen järjestykseen. Välillä sitä omaa rauhaa vaan tarvitsee, oli se toinen kuinka rakas tahansa 🙂

  • Joo on se tyhjä koti hieman toisenlainen, kun että toinen huudattaisi telkkaria vieressä kun itse haluaisi olla hiljaa 😀
   Oma rauha on kuitenkin aina oma rauha 🙂 -E

 9. Täällä ollaan samoissa tunnelmissa! Mieheni on yrittäjä ja tekee kotoa käsin töitä, tämä on harvinaista herkkua että saan olla yksin kotona! 🙂 Nautitaan tästä!

 10. Moi Eevi! Upea juttu Sport-lehdessä! 🙂 Kysyisinkin, olisko sulla vinkkiä hyvästä paikasta kokovartalosokerointiin ja suihkurusketukseen? Meillä on kesällä häät, ja pitäisi vähän puunata itseään 😉 Aurinkoista pääsiäistä!

  • Moikka Omppu,
   Kiitos kovasti <3 Voin suositella Blue Lagoon kauneushoitolaa, jossa käyn itse sokeroinnissa kerran kk. Myös Salon Milagro Kampissa on hyväksi todettu 🙂 -E

 11. Hei! Kommentoinkin jo tohon häähumua -postaukseen, että mistä olet ostanut nuo kengät, jotka kyseisessä postauksessa näkyy. Ovat ilmeisesti Timberlandin uutuudet?

  • Moikka Elena,
   Sain ne itseasiassa lahjaksi 🙂 Niitä on ilmeisesti tosi hankala saada mistään, kun ovat niin uutta mallistoa :/ -E

 12. Ihanalta kuulostava ilta!!! Voikun minäkin saisin joskus (taas) tuommoisen kaunistautumisillan ihan kotona. 8 kk muksun kanssa sen toteuttaminen ei vaan ole ihan niin helppoa. Mutta en valita, tyttö on maailman ihanin ja hyvätuulisin. Kunhan tuosta kasvaa niin pidetään sit yhdessä tuommoisia tyttöjen iltoja.. 😊

  • Ihana positiivinen Anu <3 Mä toivon että äiteille ymmärrettäisiin antaa sitä omaa aikaa, koska äitiys todellakin on työ muiden joukossa. Tsemppiä sinne ja voimia 🙂 -E

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta