10 MINUUTIN ARKI – MEIKKITUTORIAL

*Kaupallinen yhteistyö; LumeneMinifitness_10minuutin arkimeikkiArkimeikistäni on kyselty paljon, josta sainkin inspiraation tehdä teille simppelin meikkitutorialin, jonka osaa varmasti jokainen! Suosin luonnollista meikkiä, jonka pitää kestää iholla pitkään. Pääpaino meikissäni on kaunis tasainen meikkipohja, joka ei kuitenkaan ole liian paksu tai maskimainen. Eloisaan ihoon kannattaa tuoda hehkua ja eloa, eikä tukkia sitä liian tunkkaisella meikillä.

Olen saanut parhaat meikkivinkkini Millalta, joka on puunannut meikäläistä 18-vuotiaasta saakka. Milla on melkein aina vastuussa kisa- ja juhlameikeistäni ja arkimeikkiin kyselen usein Millalta suosituksia. Sieltä löytyy usein helpoiten ne omat suosikkini – en tiedä olenko koskaan ostanut mitään meikkiä esimerkiksi lehtijutun pohjalta.

Tein tässä muutama viikko sitten meikkipostauksen, jossa kokeilin neljää eri meikkivoidetta Lumenelta. Sieltä ykköseksi arkimeikissäni nousi Nude Perfection Fluid-meikkivoide, jota käytän tämän meikkipohjan luomiseenkin. Minifitness_meikki_arkeen_10minuuttia

ARKIMEIKKI – 10 minuuttia

STEP 1. Puhdista kasvot ja levitä kasvoille kosteusvoide

STEP 2. Levitä Lumenen Nude Perfection Fluid-meikkivoidetta kauttaaltaan kasvojen iholle. Muista myös korvat ja levitä meikkivoidetta kaulan alueelle jotta raja häivyttyy luonnollisestiMinifitness_meikitön Minifitness_meikkivoide_Lumene_Nude perfection

STEP 3. Kiinnitä meikkivoide ja luo pitkäkestoinen, sekä tasainen lopputulos puuterilla. Käytä mieluummin puuterisivellintä, sillä puuterivippa voi tehdä lopputuloksesta liian paksun. Käytin tässä Lumenen CC Color Correcting-puuteria

STEP 4. Lisää aurinkopuuteria poskiluun alle syvimpään kohtaan luomaan luonnollisen varjostuksen ja tuomaan lämpöä kasvoille. Jos haluat tuoda väriä kasvoihin, voit sipaista hieman aurinkopuuteria myös nenän, otsan ja leuan alueelleMinifitness_Puuteri Minifitness_Meikkivoide_luonnollinen Minifitness_Lumene_meikkitutorial_arki

STEP 5. Lisää poskipunaa poskiluun korkeimmalle kohdalle kevyesti. Mitä luonnollisempi lopputulos, sen parempi!

STEP 6. Harjaa kulmat oman luonnollisen mallin mukaan. Rajaa kulmat kevyesti kulmakynällä. Tasoita väri luonnolliseksi kynän harjaspäälläMinifitness_kulmien muotoilu

STEP 7. Lisää kulmiin Lumenen kulmakarvojen muotoiluun tarkoitettua Eyebrow shaping waxia. Voit halutessasi myös käyttää pelkästään tätä ja jättää kulmakynän kokonaan pois

STEP 8. Lisää huuliin kiiltoa ja olet valmis päivän rientoihin!Minifitness_arkimeikki_LumeneMinifitness_meikki_lumene Minifitness_letti_Beg for itMinifitness_meikkivinkit

Voit käydä selvittämässä mikä Lumenen meikkivoiteista sopii sinun arkimeikkiisi parhaiten täältä.

Viime postaukseni keräsi huikean määrän vastauksia! Tällä kertaa voittoarpa osui nimimerkkien LAURA ja TT-kohdalle – paljon onnea molemmille ja kiitos mielettömästi kaikille vastauksista <3 Voittajille tullaan ilmoittamaan voitosta sähköpostitse.
Minifitness_bikbok_clothes

Kuvat – Milla 

[Debug tracking pixel: http://eas3.emediate.se/eas?camp=252390;cre=img;EASTblogiyhteistyo=minifitness-lumene-2;EASTpostID=14852]

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

11 vastausta artikkeliin “10 MINUUTIN ARKI – MEIKKITUTORIAL”

 1. Aina nii raikas! Vitsi ilahduin kun näin fitnesspäiväkirjat kakkostuottarin mainoksen ja sä olit siinä! Odotan innolla. Hyvää pääsiäistä <3

  • Moikka Eva,
   Voi miten ihana kuulla, kiitos <3 Näin itseasiassa itse mainoksen ihan pikaisesti vasta eilen. Ihan huippu uusi mainos kyllä! Huhtikuussa alkaa -E

 2. Kun näen postauksen ylhäällä heti olevan yhteistyö niin tajuan tuotteiden olevan saatu mitä blogaajan ’tulee sitten’ mainostaa.. Itse en ainakaan vakuutu ollenkaan tällaisista postauksista mikä on tehty vähän ns. Markkinointimielessä Lumenelle. Arvostan enemmän blogaajan itse hyväksi havaittuja tuotteita ilman yhteistyötä. Yleensä jätän nämä jutut kokonaan nykyisin lukematta mitkä on tehty yhteistyössä. En pahalla sano vaan ihan oman kommentin mikä fiilis tulee näistä yhteistyö postauksista. En tiedä häiritseekö tämmöiset muita, olis kiva tietää?! 🙂 mutta mukavaa kevättä!

  • Moikka Noora,
   harmillista kuulla. Toki ymmärrän kantasi, mutta en usko että kukaan vakavasti otettava blogaaja tekisi yhteistyötä brändin tms. kanssa jota ei voisi itse aidosti suositella 🙂 Lumene oli ainakin itselleni tosi luonnollinen valinta. Tässä yhteistyö oli keskittynyt meikkivoidetestiin, mutta halusin kasata esimerkki meikin sen lisäksi. Luonnollisesti olisi ollut ristiriitaista mainostaa toisen brändin tuotteita tässä yhteydessä. Toki käytän muitakin merkkejä, mutta silti voin suositella myös Lumenen meikkejä tämän meikin kasaamiseen. Toimi loistavasti mielestäni. Jos yhteistyössä tehdyt postaukset vain yleisessä mielessä ärsyttävät,voi ne helposti jättää lukematta postauksen alussa esiintyneen merkinnän havaittuaan 🙂 Kannattaa kuitenkin muistaa, että yhteistyöt ovat meille blogaajille hyvä juttu ja takaavat myös blogin mahdollisen ylläpitämisen ammattimaisella tasolla. Koen että yhteistyöt ovat myös yhtälailla asiaa kuin mitkä tahansa muutkin postaukset. Mukavaa kevättä myös sinne 🙂 -E

 3. Wau Eevi!
  Kuka teki sulle mahtimakeen letin kauniiden kasvojen jatkoksi?
  Kysyy se BIGBIGLOLA

 4. Jos ei omista ripsienpidennyksiä, laitaisit varmaankin pikameikkiisi ripsaria?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta