LÄHDÖN AIKA

*Kaupallinen yhteistyö; PrismaMinifitness_Outfit_Prisma_baseballjacket

Tämä viikonloppu on ollut hyvin tapahtuma- ja tunnerikas. Viimeisiä järjestelyjä ja pakkailuja ennen Jenkkeihin lähtöä. Viikonloppuvisiitti Jyväskylässä, jossa oli nyt viimeiset mittaukset Fitnesstutkimuksen osalta. Vuosi on mennyt todella nopeasti! Tämä vuosi on ollut myös ehdottomasti yksi parhaista, sillä se kätkee sisäänsä niin paljon asioita, tapahtumia, tunteita ja oppeja. Olen pyrkinyt viettämään viimeisen viikon niin paljon aikaa läheisten kanssa kuin vain suinkin olen ehtinyt. Olen myös hoitanut viimeisiä työkuvioita maaliin. Koen että voin lähteä maailmalle hyvillä mielin. 

Jenkeissä kaikki on toisin. Se tulee vaatimaan pientä opettelua ja totuttelua. Uskon kuitenkin sopeutuvani hyvin ja kokevani matkallani paljon. Vaikka olo on hieman haikea, on päällimmäinen olotila kuitenkin innostunut ja odottava. Myös ne mukavat asiat saattavat vaatia omansa, kuten myös nyt. Lähtöön on hyvä valmistautua muutenkin kuin laukkujen pakkaamisella, jotta tunteenpurkaukset eivät tule yllätyksenä ja itseään osaa kuunnella oikein. Ikävähän tässä ehtii tulla monia, mutta etäisyyskin tekee joskus hyvää – se vahvistaa. Emme ole Danin koskaan tämän kolmen ja puolen vuoden yhteisen taipaleen aikana olleet erossa kahta viikkoa pidempään. Olemme kuitenkin itsenäisiä tyyppejä ja luulen että hetken keskittyminen pelkästään omaan itseensä ja uraansa kantaa hedelmää pitkälle.Minifitness_baseball jacketMinifitness_outfit_prisma_starter Minifitness_starter_Black_BaseballMinifitness_outfit_starter_Baseball jacket

Tämä viikonlopun asunikin sopi jotenkin tähän teemaan. Starter on nimittäin Yhdysvaltojen neljänneksi suurin urheilu- ja vapaa-ajanvaatemerkki. Brändi on lanseerannut Black Label-malliston, josta urheilumimminä pidän paljon. Parhaat vaatekappaleet ovat sellaisia johon voi yhdistää pukeutumista halutessaan treenitrikoot ja lenkkarit. Jenkeissä Starterin baseball-takit tunnetaan urheilutiimien kuten NHL, NBA, NFL, MLB urheilijoiden keskuudessa. Takkini on Starter Black Label-mallia, joka löytyy itseasiassa miesten mallistosta Prismasta! Unisex ja Oversize kama on kuumaa! 

KEVÄÄN SPORTTINEN TYYLIVINKKI: Nyt muodissa on baseball-rotsien lisäksi on baseball-malliset lippikset, joten ne kannattaa nyt kaivaa sieltä kaapin perältä ja iskea kupoliin. Olen fiilistellyt niiden paluuta, sillä tämä on ainut lippismalli joka sopii naisen päähän:D Snapback menettelee vain väärinpäin. Etuperin näytän lähinnä leegoukolta.

Nyt alankin valmistautua kohti lentokentälle hipsimistä – pitää muuten aloittaa se laukkujenkin pakkaaminen! Olen epätoivoisesti yrittänyt aikatauluttaa tuota pakollista hommaa koko viikon kalenteriini tuloksetta, joten tässä sitä nyt ollaan – läjä kamaa laukkuun ja menoksi! Seuraavat kuulumiset tuleekin sitten Los Angelesista <3 Minifitness_Starter_Baseball jacket_Prisma Minifitness_outfit_prisma

 

Kuullaan pian <3 -E

[Debug tracking pixel: http://eas3.emediate.se/eas?camp=252390;cre=img;EASTblogiyhteistyo=prisma-starter-minifitness;EASTpostID=14963]

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

12 vastausta artikkeliin “LÄHDÖN AIKA”

 1. Minäkin häivyin Intiaan pariksi kuukaudeksi päästääkseni pois kaikesta tutusta ja turvallisesta. Edellinen ero eksästä ja jonkin sortin ikä- ja itsetuntokriisi oli iskenyt niin kovaa, että tarvitsin etäisyyttä. Ja kyllä kannatti, sai uutta puhtia ja uusia ideoita, aloin kääntämään elämän kelkan toiseen suuntaan ja nyt olen vihdoin sillä polulla, mistä olen joskus 16v ikäisenä uskaltanut vain haaveilla. Ulkomailla oleskelu avartaa aina, sanoo mummoni. Ja näinhän se on 🙂

  • Ihana tarina, kiitos Heidi <3 Tuo viimeinen lause on ihan just niin totta! Uskon tämän tuovan paljon uutta ja hyvää -E

 2. Moikka,
  Kauan olet Jenkeissä ja missä päin siellä? Onio sinulla siellä valmentaja?

  • Moikka Aino,

   Tuun takaisin toukokuun lopussa 🙂 Valmentaja jää Suomeen, eli omia treenejä täällä täytynee toteuttaa. Onneksi täällä on kuitenkin paljon mistä imeä inspiraatiota ja uusia juttuja! Ensimmäinen sali takana ja niin hyvät fiilikset jäi 🙂 -E

 3. Hei! Minulta on mennyt ihan ohi, että mikä on matkasi tarkoitus? Onko ihan lomamatka vai työjuttuja? 🙂

  • Työjuttuja Jenni 🙂 Toki koitan viikonloppuisin ottaa rennommin, mutta paljon uusia juttuja täällä -E

  • Lola jää Suomeen, kun ei se reppana kestä tota matkustamista oikein kovin hyvin. Sen verran vanhakin jo. hirveä ikävä jo nyt <3
   Onneksi on hyvässä ja tutussa mummolassa, jossa varmasti hemmotellaan piloille ennen Danin paluuta 😀 -E

 4. Moikka! Lasketaanko palautusjuoman (whey80+banaani) kalorit lisäksi omaan päivittäiseen kulutukseen esim. 2150 vai sisällytetäänkö ne kalorit niihin? Eli toisin sanoen söisin lepopäivinä about 1920 kaloria ja treenipäivinä 2150 kaloria TAI jos palkkari lisätään vielä erikseen niin lepopäivinä olis 2150 ja treenipäivinä about 2380 kcal. Olen siis nainen, 21, 59kg/162cm ja käyn 4-5krt salilla. Tavoitteena saada lihasmassaa.

  • Oon kyllä samaa mieltä 🙂 Reissaaminen on ihan parasta! Aina tulee takaisin reppu täynnä inspiraatiota ja uusia juttuja -E

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta