AIKAHYPPY

Täällä ollaan vihdoin! Takana on yhteensä 14 tuntia matkustamista, mutta matka meni yllättävän kivuttomasti. Pikapysähdyksellä Arlandassa nappasimme perinteeksi tulleet Joe and the Juice-terveyskahvilan inkiväärishotit ja gluteenittomat kanavoileivät, jotka ovat mielestäni maailman parhaita. Tukholmasta matka jatkui suoraan Kalifornian auringon alle! Saatiin otettua aika hyvin uudesta päivärytmistä kiinni heti koneessa ja Losiin saavuttiin paikallista aikaa klo 12 maanantaina. Autonvuokraus säädöissä yms perus hankinnoissahan se ensimmäinen päivä meni. Laskeutuminen tähän uuteen arkeen tapahtui varsin mukavasti ja kivuttomasti, sillä Dan on täällä ensimmäisen viikon. Myös ystäväni Minna on täällä kanssani seuraavat pari viikkoa.Minifitness_lentaminen Minifitness_airport_Joes_juice_arlanda

Vuokrasimme ensimmäiseksi viikoksi upean helmen Airbnb:stä. Ensimmäinen kotini sijaitsee Beverly Hillsseillä – upeampaa paikkaa ei täältä voisi löytää. Asumme isomman asunnon vierastalossa, joka tarjoaa täydellisen rauhallisen piilopaikan kaikesta hälinästä. Loistava paikka nollata kiire ja stressi – kortisoliarvoni kiittävät. Asuminen on täällä kallista, joten asumiskulujen jakaminen on täällä välttämätöntä. Ensimmäinen yö oli täydellisen hiljainen, lukuunottamatta hillitöntä hikoiluani ja vessassa ravaamistani. Matkustaminen ja toiselle aikavyöhykkeelle siirtyminen on aikamoinen shokki keholle ja erilaiset oireet ovat itselleni aika yleisiä. Kroppa osasi nollata tilanteen yön aikana ja nyt olo on mitä parhain! Näihin maisemiin kelpasi herätä, ai että.

Trader Joe’s ruokakauppa löytyi asunnon lähettyviltä ja saimme haalittua sieltä loistavasti kaikki tarpeelliset ruokasysteemit. Aivan parasta saada oma tuttu aamiainen uusissa maisemissa! Tästä tämä matka alkaa. Tänään suunnataan tottakai salille ja ostamaan paikalliset liittymät. Illalla olisi luvassa Fetty Wapin keikka, johon Dan varasi meille liput.Minifitness_travelling_la Minifitness_Breakfast_La

Ps. koitan ajastella postauksia, sillä täällä elellään 10 tuntia jäljessä

Kovasti terkkuja sinne <3 -E

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

8 vastausta artikkeliin “AIKAHYPPY”

    • Moikka Essi,

      Kirjoitan kirjaa, teen duuneja ja tottakai koitan samalla myös lomailla 🙂 Vähän erilaista arjen pyörittämistä -E

  1. Miksei Eevskua ole näkynyt sinun blogissasi pitkään aikaan? Oletteko enää ystäviä?

    • Ollaan tottakai 🙂 Eve valmistautuu kisoihin ja on ollut kiireinen niin sen osalta kuin omien töidensä. Aikaisemmin asuttiin lähekkäin, mutta meidän muuton myötä ollaan kyllä nähty vähemmän :/ Mutta ei ne ystävät mihinkään katoa, vaikka ei koko ajan näkisikään <3 Even meinikiä voi seurailla sen blogista -E

  2. Oi mielenkiinnolla ootan sun postauksia 🙂 ite oon tulossa losiin ens kuun alusta viideks päiväks, joten reissuvinkkejä ja terveellisiä ruokapaikkoja kaivataan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta