LÄHDE MUKAAN TEKEMÄÄN HYVÄÄ

Tule sinäkin mukaan tekemään hyvää juomalla! Lähdimme Danin kanssa kehittelemään meidän nimikkosmoothieta Jungle Juice Barille. ideamme oli luoda smoothie, jollaista ei vielä listoilta löydy. Lopputuloksena saimme aikaiseksi passionin makuisen makuelämyksen, josta löytyy mukavasti myös heraproteiinia. Smoothie löysi nimensä välittömästi ja sen löytääkin nimellä LITTLE LIFTER! Jokaisesta smoothiesta lahjoitetaan 1 euron verran HOPE RY:lle, joka ohjaa rahat vähävaraisten perheiden lasten harrastustoimintaan. Valitsimme Danin kanssa kohteemme siitä syystä, että koemme että jokaisella lapsella varallisuuteen katsomatta tulisi olla mahdollisuudet harrastaa, liikkua ja kokea elämyksiä! Lisää infoa järjestöstä löydät täältä.Minifitness_Little_lifter_smoothie

Little Lifter sisältää mangoa, ananasta, passionhedelmää, sitruunaa, avokadoa, heraproteiinia, jäitä ja paikan päällä puristettua appelsiinimehua. Hinta 7,50e / 8,95e

Ravintosisältö:

Pieni: 288kcal

16g proteiinia/ 31g hiilaria/ 30g sokeria/ 7,5g rasvaa/ 3,5g kuitua

Iso: 432kcal

24g proteiinia /46,5g hiilaria /45g sokeria/ 11,25g rasvaa / 5,25g kuitua

Kampanja voimassa 10 viikkoa, 7.4.2016-15.6.2016

TULE MUKAAN TEKEMÄÄN KANSSAMME HYVÄÄ <3 

Love, E & DMinifitness_smoothie_Jugle Juice bar

Kuvat Studio Elite/Jari Tolvanen

Meikki ja hiukset Milla Helminen/Unika Hairstyle

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

13 vastausta artikkeliin “LÄHDE MUKAAN TEKEMÄÄN HYVÄÄ”

    • etkö oo aiemmin käyny Junglessa? saman hintasia ne muutkin on, tuoreet hedelmät ei oo ilmasia. ei ole ollu itselle ongelma maksaa 😀

    • Joo aika todella korkeita hintoja on yhdestä smoothiesta !! 😀 Täällä Turussa esim. aivan loistava smoothie/välipalayritys, jossa hinnat vähän asiakasystävällisempiä.. 4.50e. Sisältää valitsemasi pohjan (luonnonjogurtti, soijajogurtti, maitorahka, tuorepuristettu mehu tai kookosmaito) , 2 vapaavalintaista täytettä ja 2 maustetta.

  1. Muuten kuulostaa super hyvälle,mutta miks ihmeessä sisältää niin paljon sokeria??

  2. Ompas nätti kuva sinusta Eevi. Sun kroppa on niin kaunis. Ja tietenkin hyvältä näytätte myös yhdessä! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta