Pikaruokaa ja lehtikaalia

Täällä voi tuntea ja nähdä kuinka kahtiin jakautunut kaupunki tämä on. Toisessa ääripäässä ovat naiset ja miehet, joille tärkeintä on pysyä mahdollisimman rasvattomana. Hyvinvoiva keho ei ole ainakaan ensimmäinen asia joka itselläni tulee mieleen näitä katsellessani (kuulin että hot joogaan saatetaan astella märkäpuvussa rajumman hikoilun toivossa). 

Toisessa vaakakupissa painaa raskaasti ja vahvasti ylipainoiset, joiden kehonpaino on selvästi vaarallista omalle terveydelle ja hyvinvoinnille. Los Angelesin ilme on todella erilainen kuin mihin olemme kotona tottuneet – kaupunkikuvaa värittää vahvasti pikaruokalat, mutta vastapainoakin löytyy paljon. Terveyskahviloita, ravintoloita, kuntosaleja, terveellisiä herkkuja ja upeita puistoja löytyy vaikka kuinka! Inspiraatiota löytyy siis kerrakseen, joten sen puutteesta emme voi syyttää yhtään mitään tai ketään. Valo ja aurinko kutsuvat ulos ja tekevät mielestä ja kehosta virkeitä. Täällä on mielestäni mitä parhaimmat mahdollisuudet voida hyvin, mutta myös varmasti pahimmat houkutukset toteuttaa niitä epäterveellisempiäkin asioita – valinta jää siis jokaiselle itselleen. Minifitness_Venice_beach_smoothie

Olen huomannut täällä yhden todella huonon asian. Emme juurikaan harrasta hyötyliikuntaa, sillä autolla ajetaan joka paikkaan. Tämä johtuu ainoastaan etäisyyksistä, mutta kyllä se silti hieman rassaa. Jatkuvat ruuhkat tekevät hommasta vielä astetta haastavamman ja varmistavat, että autossa istutaan keskimäärin muutaman tunnin tavallista pidempään. Hyötyliikunnan puutetta tasapainotetaan kuitenkin aivan mielettömän upeilla haikkausreiteillä. Niitä löytyy täältä lukuisia, vaikka se kuuluisa Runyon Canyon onkin juuri nyt suljettu kohennustöiden vuoksi. 

Ulkonäköpaineet js ulkonäköön panostaminen näkyy todella vahvasti. Täällä on esimerkiksi runsaasti hampaiden valkaisuja, ihmeellisiä klinikoita, joista saa kaikenmaailman dieettipistoksia (joiden sanotaan laihduttavan). Myös kauneusleikkaukset, dieettivalmisteet ja trendikkäät ruokavaliot ovat todella läsnä. Sokerittomia, rasvattomia ja kalorittomia tuotteita löytyy oikeasti kaikkialta. On tämä kummallinen maailma, jonka sulattelemiseen menee kyllä tovi. Proteiiniherkkuja saa muffinsseista lähtien. Valinnanvaraa on siis tarjolla todella runsaasti.Minifitness_smoothie_Venice_beach

Olemme tehneet paljon ruokaa itse niistä tutuista aineksista mitä käytämme paljon kotonakin. Täällä isossa suosiossa on lehtikaali, eli kale. Suomessakin tätä on jo hetken aikaa löytänyt mm. sipseinä. Täällä olemme sekoittaneet tuoretta lehtikaalia salaattimixiin, johon olen täysin hullantunut! Kauppareissut ovat edelleen reilun viikonkin jälkeen hyvin mielenkiintoisia. Kaupoista voi esimerkiksi ostaa valmiita hedelmä- ja kasvislautasia terveellistä napostelua varten. Kauppojen yhteydessä on myös usein smoothie-kioskeja tai kahviloita. Valikoima on usein todella laaja ja osa kaupoista on auki 24 tuntia. Helpompaa tästä hommasta ei voisi enää tehdä! Mutta kuten sanoin, valinnan vaikeus saattaa olla ainut mikä saattaa mieltä joskus sekoittaa:D

Ja hei! Tänään illalla alkaa vihdoin Fitnesspäiväkirjojen toinen tuotantokausi. Muistakaa siis kääntää kanava Avalle klo 21, nähdään siellä <3 -E

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

11 vastausta artikkeliin “Pikaruokaa ja lehtikaalia”

 1. Harmitti kun toi muscle beachin juice bar ei ollu vielä auki ku me oltiin 🙁 mies kövi myös treenaamassa siinä ulkogymillä, aikamoisia jättiläisiä siellä oli pumppaamassa 😀

  • Joo se oli JUST avattu ja jopa whey-prode vielä puuttui kokonaan 😀 (aika oleellinen juttu) haha. Meiän ”koko” ei riittänyt tonne ulkogymille, mutta käytiin original Golds Gymillä (aivan loistava mesta) <3 -E

 2. Mielenkiitoisia nämä sinun ”matkakertomuksesi”. Kivoja huomioita. Itsekin Kaliforniassa käyneenä on mukava lukea näitä julkaisuja.
  Tuo autolla kulkeminen joka paikkaan on myös niin tuttua.
  Ja uudet jaksot ohjelmastasi tulee ehdottomasti katsottua.

  • Kiitos Virpi, tosi kiva kuulla 🙂 Vielä viikko täällä Losissa ja sitten matka jatkuu rannikkoa pitkin! Odotan jo innoissani, tuntuu että Los Angeles on nähty muutamassa viikossa. Ehkä hieman pinnallinen omaan makuuni 🙂 Kiva että Fittarit innostaa, tosi erilainen kausi ainakin omalta osaltani kuin ensimmäinen. -E

 3. Hei kivaa , tänään täällä suomessa alkaa fitnesspäiväkirjat ! Jää criminal minds katsomatta , kivoja matkakuulumisia sieltä . Varmaan pyörisin useamman tunnin ruokakaupoissa . Mukavia päiviä sinne , toivottavasti on raikas ulkoilma !

  • Moikka Karita,
   Sinne saa kulutettua aivan liikaa aikaa 😀 Tuli itsekin katsottua ensimmäinen Fittarit jakso täällä Katsomon kautta, aika huikea uusi ja erilainen kauden starttaus, vai mitä olet mieltä? 🙂 Täällä on mielettömän kuuma, mutta tosin siitä ei pysty eikä saa valittaa. Nautimme <3 -E

 4. Voi että, onkohan se Runyon Canyon kauankin suljettuna? 🙁 9 päivän päästä matka käy meinaan sinne…

  • Moikka Iitu,
   En osaa sanoa, mutta ainakin huhtikuun loppuun saakka, voi olla että pidempäänkin :/ -E

 5. Olen tulossa toukokuu alussa Losiin ja pettyneenä luin, että runyon canyon on suljettu! Harmi, se jäi edellisellä kerralla kokematta ja nyt olisin halunnut päästä. Millaiset päivälämpötilat siellä muuten on?

  • Moikka Anne,
   Joo ihan super pettymys oli itsellenikin, mutta onneksi löysimme muitakin hyviä haikkausreittejä 🙂 Hollywood-kyltille on myös kiva ja helppo reitti.
   Täällä on alkureissun sateiden jälkeen ollut tosi kuumaa! Hiki valuu 😀 -E

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta