HIIT-TREENIVIDEO JALOILLE

Minifitness_killer hiit for legs and buttTeen usein kävelylenkillä pientä jalkajumppaa ja pakaran aktivointeja. Tässä yksi omista lemppareistani, sillä siihen et tarvitse mitään välineitä. Tämän kehonpainoharjoitteen voit tehdä a. jalkatreenin päätteeksi ultimaattista jälkipolttoa varten tai b. voit yhdistää sen esimerkiksi lenkin päätteeksi HIIT-treenin muodossa.

HIIT-treenissä toistomäärät kannattaa pitää +20 ja sarjoja voit tehdä esimerkiksi 3-5. Liikkeet tulee tehdä putkeen ilman taukoa ja rundin jälkeen voit hieman hengähtää. Sitten onkin jo aika valmistautua seuraavaan. Tämä saa jalat ja pakaran polttelemaan ja sykkeen jyskyttämään! Hieltä et siis pysty välttymään, mutta kukapa sellaista haluaisikaan? 😉 Jos teet tämän normaalin jalkatreenin päätteeksi, riittää 1-2 sarjaa viimeistelemään jalkojen viimeisetkin voiman rippeet!Minifitness_Legworkout

Koosta HIIT esimerkiksi näin;

Liike 1. Kyykkypumppaus 24 toistoa

Liike 2. Sumohypyt 24 toistoa

Liike 3. Askelkyykkyhypyt 24 toistoa

Liike 4. Hypyt 24 toistoa

Liike 5. Luistelukyykky 24 toistoa/jalka

SITTEN MENNÄÄN! 

Ps. kokeile myös kaverin kanssa ja katso kumpi hyytyy ensimmäisenä!

-E <3

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

18 vastausta artikkeliin “HIIT-TREENIVIDEO JALOILLE”

 1. Aamulla kävin salilla jalkoja treenaamassa ja nyt suihkun jälkeen ruokalautanen edessä hyvä katsella tätä videota, loppuhapotus jaloille katselemalla :´D

  • haha ihana 😀 Kannattaa kokeilla ens treenin jälkeen! -E

 2. Ei juku sun BOOOTY! On tosissaan kasvanut mielettömästi, jotenkin sen vasta tästä videosta näkee oikeesti! Treenit menny perille… Wau <3 Ihanaa kun postailet nykyään enemmän videoitakin 🙂

  • Wow hei kiitos <3 Joo näitä videoita on toivottu paljon joten ne ovat nyt lisääntymään päin 🙂 -E

 3. Minä mitään hiittiä tässä iässä tee , mutta elän terveellistä elämää noin yleensä . Kävelen todella paljon ja vältän sokeria . Toivoisinkin , että kertoisit näkemyksesi aiheesta . Sokeri on iso syy ihmisten ylipainoon , väsymykseen ja todellisiin elintapasairauksiin . Mielestäni olisi hyvä jos liikunnan ammattilaiset jaksaisivat tästä aina silloin tällöin pitää tietynlaisen palopuheen . Toivonkin Eevi , että kirjassasi olisi myös tästä aiheesta oma näkemyksesi . Kiitoksia jo etukäteen ! Ja hyviä hiittejä hyvä nuoriso .

  • Moikka Karita,
   Kiitos kommentista 🙂 Hyviä pointteja ja olenkin jonkin verran sokerista ja hyötyliikunnastakin aikaisemmin kirjoitellut.
   Kaikkea tasapainoisesti, myös näitä hiittejä 😉 -E

 4. Ihan loistava treeni oli, kokeilin heti! Voisko saada käsillekin lyhyen treenivideon?

  • Moikka Katja,
   Kiva kuulla! 🙂 Ehdottomasti, laitetaan tilaukseen 😉 -E

 5. Ihanaa ku teet treenivideoita mihin ei tarvii hommata mitään apuvälineitä! Testasin ja oli kyl tosi hyvä treeni! lisää näitä! 🙂 Oot muutenki ihan super ja ihanaa ku jaat nykyään myös ruokaohjeita videolla 🙂

  • Moikka Nina <3 Kiitos kovasti palautteesta, hyvä kuulla että "uudistus" on ollut mieluisa.
   Näitä siis lisää! -E

 6. Ihan mahtava treeni lenkin päätteeks! Ekan kiekan jälkeen olin että enhän mä jaksa enempää, mut pakko oli tehdä kolme kierrosta, ja hyvin jakso! Ja sen kyllä tuntee pakaroissa nyt!! En malta odottaa että pääsen tekee uudestaan! Kuin useesti muuten tollasta kannattaa/sais tehdä…? Kun salilla kumminkin käyn kerran (tai kaks) vkossa tekemässä jalat.

  • OI ihan mahtavaa Heidi! Treeni menee kyllä just sinne mihin pitää 😉 Kyllä sen voi muutaman kerran viikkoon tehdä! Vaikka just ennen jalkatreeniä -E

 7. Etsin Hiit treeniä jaloille ja löysin tämän ja tein lenkin päätteeksi pihalla. Kyllä hapotti jalkoja ja sai hien virtaamaan pakkasessakin :-), kiitos.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 2
Tykkää jutusta