PEPPU TULILLE – TREENIVIDEO ILMAN VÄLINEITÄ

Minifitness_pepputreeni_kehonpainollaTäällä on tullut käveltyä paljon mahtavien maisemien keskellä, mutta salitreenejäkään ei ole unohdettu! Oikeastaan kaikkein parasta on ollut yhdistää näitä molempia. Tämän seuraavan treenini voit tehdä oikeastaan ihan missä vain, olit sitten kotona, salilla tai lenkkipolulla. Tällä kertaa keskitytään täysillä siihen pyöreään pakaraan!

Tämän treenin voit tehdä hyvin a. Osana treeniäsi b. alkulämmittelynä ennen varsinaista treeniä c. kotitreeninä. Kyseinen jumppahetki tuli tehtyä asuntolamme omalla kuntosalilla, jossa on pieni kätevä ulkotila mm. TRX-naruille. Nämä gymimaisemat ovat siis suoraan Hollywoodista!

VINKKI: Jotta saat lantionnostoista haastavampia, kokeile heiluvaa alustaa esimerkiksi palloa tai käsipainoa. Heiluva alusta aktivoi lihaksia napakammin! Voit toki tehdä tämän myös ilman alustaa, tai laittaa kotona vaikka muutaman kirjan korotukseksi jalan alle.

LIIKE 1. SIVUPOTKUT; Pidä suorana olevan jalan nilkka ojennettuna, jolloin etureisi työskentelee koko ajan pakaran lisäksi. Voit haastaa itseäsi pitämällä jalan ilmassa koko liikkeen ajan!

Liike 2. LANTIONNOSTOT YHDELLÄ JALALLA; Pidä ojennettu jalka suorana ja aktiivisena. Tee töitä keskivartalolla ja pakaralla+takareidellä!

Liike 3. V-LANTIONNOSTO; Liikkeessä on tärkeää pitää jalat V-muodossa. Purista pakarat yhteen ylhäällä (mutta pidä jalat v-asennossa koko ajan) ja jarruta alas. Voit pitää selän koko ajan irti maasta, jolloin teet töitä koko liikkeen ajanMinifitness_V-lantionnosto_pepputreeni

Liike 4. KYYKKYHYPYT SIVUTTAIN; Ponnista koukussa olevalla jalalla koko kehon paino ylös ja pidä tempo! Pidä myös keskivartalo tiukkana ja ryhti hyvänä

Liike 5. KUROTUS YHDELLÄ JALALLA; Tee liike oman liikkuvuutesi mukaan! Ideana on kurottaa vastakkaisella kädellä kohti toista jalkaa. Keskivartalon tulisi olla tiukka ja käsien rytmittää liikettä. Työ kohdistuu pakaraan ja takareiteen! Haastaa myös tasapainoa. Jos kengät ovat kovin pehmeät, kannattaa kokeilla ilman kenkiä, jolloin alusta on vakaampi. Saat liikkeeseen lisää haastetta kun et laske suoristuvaa jalkaa missään vaiheessa lattiaan saakka

Tsemppiä treeneihin <3 -E

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

15 vastausta artikkeliin “PEPPU TULILLE – TREENIVIDEO ILMAN VÄLINEITÄ”

  • Suosittelen, ihan yksi omista lemppareista 🙂 Värit on treenivaatteissa ehdoton! <3 -E

 1. Jee näitä lisää :)! kiva saada vähän vinkkiä, että millasia treenejä vois suorittaa lämpimillä keleillä esim ulkona! kiitos motivoivasta blogista<3

 2. Jes mikä reeni! Täytyy tänään kokeilla salilla 🙂 ihanat maisemat ja ihana Eevi! Nauti reissusta ja pian taas fitnesskeittiövideota 😉

  • Moikka Mimmi 🙂
   Kiva kuulla, suosittelen! Joo se on taas pian tulossa <3 -E

 3. V-lantionnosto olikin itselleni uusi tuttavuus ja testasinkin sitä heti tämän aamun jalkatreenissä. Tykkäsin ja otan mukaan treeniohjelmaan 🙂

  • Moikka Eveliina,
   Housut on Livandfit verkkokaupasta 🙂 -E

 4. Oi, v-lantionnostosta tuli uusi lempparini! Kokeilin sitä ja ihastuin ikihyviksi. 🙂 Mahtaakohan siihen olla mahdotonta yhdistää levytanko painoilla, jos jalat olisi maassa? Olen ollut 1,5 vuotta blogisi hiljainen seurailija ja pitänyt siitä kovasti. Blogisi on ihanan raikas ja motivoiva. Aurinkoa ja ihania päiviä! 🙂

  • Eikö olekin hyvä ja tehokas!! 🙂 Tykkään. Ja toki voit lisätä hyvin painon! Tangolla, levypainolla tai kahvakuulalla vaan kokeilemaan!
   Kiitos kivasta palautteestakin <3 -E

 5. Pitääkö ensimmäinen liike tuntua kummassa jalassa kun mulla tuntuu molemmissa , kiitos jo etukäteen 🙂

 6. Heippa! Huikean hyvä treeni! Mietin vain mitä voisin tehdä erilailla sivupotkuissa kun joka pumppauksella tuntuu että alkaa vetää suonta jalasta? 😀

 7. Oon aina miettiny voiko kotitreenistä saada tarpeeksi kovan ja hien pintaan. Kyllä voi! Kiitos tästä treenistä. Lisää tämän kaltaisia.

  • Moikka Pauliina,
   Ihan loistavaaa!! Tää on kyllä tosi hyvä 🙂 -E

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 1
Tykkää jutusta