VUODEN 2016 VIIHDYTTÄVIN BLOGI!

Minifitness_Blogwinner2016Olen pakahtua kiitollisuudesta ja innostuksesta. Lauantaina vietettiin vuoden 2016 Inspiration Blog Awardseja, jossa Minifitness oli ehdolla vuoden viihdyttävimmäksi blogiksi – on jo mieletön kunnia päästä ehdolle, sillä se on osoitus siitä, että Minifitness vaikuttaa aidosti olemassaolollaan. Mittelö blogien parhaimmiston kanssa käytiin teidän lukijoiden antamilla äänillä ja tehän todellakin JYRÄSITTE! Ensimmäinen ja se kaikkein kirkkain pysti on vihdoin ansaittu! Tämä ei olisi ollut mahdollista ilman teitä mahtavia lukijoita, jotka kuljette matkassani mihin sitten menenkin. KIITOS <3

Mikään ei korvaa tunnustusta omasta työstä. Te annatte sitä minulle päivittäin, joka antaa minulle mielettömästi eväitä kehittää tätä blogia eteenpäin. Lukijoina te olette ehdottomasti Suomenmaan parhautta! Olen todella onnellinen ja olisin toivonut olevani paikan päällä Kattilahallissa noutamassa blogiurani ensimmäistä voittopokaalia ja juhlistamassa tätä kanssanne. Fiiliksiäni ei kuitenkaan edes välimatka pysty himmentämään ja uskon tämän antavan jälleen uutta puhtia ja intoa kirjoituksiini. Minifitness on laajentunut, muovautunut, kehittynyt, elänyt ja muuttunutkin vuosien aikana, mutta yksi asia on ja pysyy aina – positiivisuus. Toivon tämän viihdyttävän, motivoivan ja inspiroivan teitä lukijoitani myös jatkossa <3

Vielä kerran, kiitos.Minifitness_beach_outfit_summer Minifitness_Malibu_Nelly.com

LOVE, E

Toppi – Nelly TÄÄLTÄ/ Shortsit H&M

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

25 vastausta artikkeliin “VUODEN 2016 VIIHDYTTÄVIN BLOGI!”

 1. Meni kyllä oikeaan osoitteeseen! 🙂 Tää blogi on tosiaan viihdyttävä ja oikein huokuu elämäniloa!

  • Ai miten ihana kuulla, kiitos Hilja 🙂 Ootte huippuja! -E

 2. Onnea ja olet kyllä ansaitusti tämän tunnustuksen saanut. Blogiasi seuranneena olen löytänyt jälleen uutta motivaatiota liikkumiseen ja terveellisempään elämään. Ihanan energinen fiilis tulee lähestulkoon joka kerta,kun blogiasi lukee. 😊

 3. Sydämelliset onnittelut, palkinto on mennyt täysin oikeaan paikkaan, annat itsestäni todella hyvän kuvan ja juttujasi on kiva seurata jatka samaan malliin! 🙂

  • Kiitos positiivisesta palautteesta. Näiden voimalla jaksaa! <3 -E

 4. Päädyinpä ekaa kertaa blogiisi, kun näin saamasi palkinnon, ja tähän pitää enemmänkin tutustua.

  Onnea palkinnosta!

  • Voi miten kiva kuulla, toivottavasti jäät seurailemaan Henna 🙂 -E

 5. Onnea, ONNEA EEVI!! <3

  Nauti olostasi kuuman auringon alla ja muista olla ylpeä itsestäsi! 🙂 Oikein juhli sitä tunnetta, sillä sen olet ansainnut! Olen aina uskonut, että hyvä tulee hyvän luo ja sinä se vain vahvistat uskoani siihen.

  Asiat eivät tapahdu sattumalta; olet tehnyt kovasti töitä ja olen niin onnellinen tästä kaikesta hyvästä, joka elämääsi juuri nyt ympäröi. Olet ihana tyttö, jonka silmistä lentää sateenkaaria ja suusta sydämiä. Kiitos Eevi! <3

  • Hei aivan ihana Lola, kiitos mielettömästi näistä sanoista <3 PUS! -E

 6. Hurjasti onnea!! Heidän ootko käynyt jossain terveellisissä paikoissa lounaalla tai smoothiella?:) tuun 2 viikon päästä losiin ja kaikki vinkit ois enemmän kun tervetulleita. En malta oottaa että pääsen sinne!

 7. Onnea Eevi! Oli mahtava olla paikalla kuulemassa kun blogi jolle itsekin annoin ääneni voitti sen kirkkaimman palkinnon 🙂 Muutkin ihmiset gaalassa olivat myös selkeästi ilahtuneita voitostasi 🙂

 8. Upeaa että saat tunnustusta hyvästä työstä ja todellakin sen ansaitset. Äänestin sua ja toivoin että kerrankin sisäinen kauneus ja hyvät elämän arvot omaava blogaaja voittaa, ja näinhän kävi!

  Jos saa toivoa, niin treeni vinkkejä kuinka treenata vaikka selässä on vikaa. Sulla on kokemusta asiasta ja meitä on paljon jotka treenaa lujaa vaikka selkä takkuaa.

  • Kiitos kovasti tuesta <3 Tätä on toivottu ja tulossa myöhmmin 🙂 -E

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta