KOKO KROPAN TREENIVIDEO

Minifitness_bodyweight_workoutTaas mennään! Viimeisien viikkojen kantavana teemana on ollut kehonpainolla tehtävät harjoitteet ja jatkamme sitä vielä tekemällä koko kropan jumpan. Monet ovat siellä kotona startanneet juoksukauden, josta minulle syntyikin ajatus tästä monipuolisesti koko kehoa haastavasta treenistä. Tämän voit yhdistää esimerkiksi lenkkipolun lihaskuntoharjoituksiisi tai jos treenaat kotona, sopii tämä hyvin sinnekin. Et tarvitse muuta välinettä kuin penkin.

Treeni on keskivaikea, mutta liikkeitä voi modata tarvittaessa!

Näin helpotat; Punneruksen voi tehdä vasten seinää tai puuta/polvet maassa. Kyykkyhypyt voit tehdä esimerkiksi askeltamalla penkille, tai sitten tavallisena kyykkypumppauksena paikoillaan. Askelkyykyssä voit pitää tarvittaessa jalan maassa ilman korotusta

Näin vaikeutat; Punneruksen voit tehdä jalat penkillä ja kädet maassa, jolloin painopiste hieman muuttuu ja vaikeutuu. Ojentajapunnerruksessa voit nostaa jalat korokkeelle niin saat lisää haastetta! Kyykkyhypyt voit tehdä myös yhdellä jalalla.

Toistot voivat olla esimerkiksi 10-25 välillä ja sarjoja voit tehdä 2-5. Pidä yllä tempo, niin saat rasvanpoltollekin lisää boostia!

Liike 1. Ojentajapunnerrus; Asetu lähelle penkkiä. katso että kädet ovat 90 kulmassa ja kyynärpäät ovat lähellä kylkiä! Tee työ ojentajilla. 

Liike 2. Punnerrus; Aseta kädet suurinpiirtein hartioiden leveydelle ja lähde tuomaan rintaa kohti penkkiä. Pidä lavat ja keskivartalo aktiivisena ja vältä matomaista liikettä. Pidä niska suorana ja tee työ rintalihaksilla! 

Liike 3. Vatsapumppaus; Pidä kädet kulmassa ja nosta jalat ilmaan. Keskitä työ keskivartaloon ja pumppaa jalkoja kohti rintaa

Liike 4. Vatsapidot; Toista sama lähtöasento ja ojenna nilkat. Pumppaa jalkoja edestakaisin ylös ja alas, pidä keskivartalo töissä!

Liike 5. Lankkupidot; Kuvittele napasi alle jääpala ja vedä napaa kohti selkärankaa. Katso että peppu ei ole ylhäällä ja vastaavasti pidä selkä suorana! Keskity keskivartaloon ja syviin vatsalihaksiin

Liike 6. Kyykkyhypyt; Ponnista voimakkaasti ja jousta polvista koko liikkeen ajan. Pidä jalat suurinpiirtein lantion leveydellä läpi liikkeen. Kädet rytmittävät hyppyä ja keskivartalon tulee pysyä vahvana. Vältä eteenpäin nojaamista

Liike 7. Yhden jalan korotettu askelkyykky; Aktivoi keskivartalo ja aseta toinen jalka penkille. Katso että etummaisen jalan polvi ei ylitä varpaita- siirrä jalkaa eteenpäin jos tarvis! Pidä ylävartalo suorana ja kädet lanteilla/edessä vakauttamassa tasapainoa. Pyri saavuttamaan 90 asteen kulma, jotta saat myös pakaran aktivoitua paremmin!

Uniikin biisin ja musavideon voit tsekata täältä!

Loistavaa uutta viikkoa kaikille ja oikein mahtavia treenejä <3 -E

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

5 vastausta artikkeliin “KOKO KROPAN TREENIVIDEO”

  1. Moikka eevi!
    Haluaisin kysyä,että käytätkö treenin aikana juotavia BCAA-pohjaisia juomia? Olisiko tämä tärkeä lisä salille, jos treenejä kertyy useampi viikossa. Ja onko näistä mitään haittoja? Jos käytät,niin minkä oot havainnu hyväksi? 🙂 Kiitos ja kivaa viikon alkua!

    • Hyvä postaus ja treeni menee varmasti kokeiluun. Voisitko tehdä joskus postauksen kehohuollosta ja liikkuvuudesta :)?

  2. Hei , hyvä sarja ! Hieman sovitettuna tein ja jos mä pystyn tohon , niin pystyy muutkin . Nyt on kyllä etureidet tulessa . Liikunta kannattaa , tässä iässä sen viimeistään ymmärtää . Eikös tuo sun ukko muuten oo siinä Bomfunk MC , n Freestyler videossa ? Ihan järjettömän nuorena kloppina . No mutta : Mukavaa viikkoa kaikille !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta