HBD GOES SNAPCHAT

Minifitness_life_malibuTänään täytän 27-vuotta. Suomessa juhlat olisivat olleet eilen, mutta täällä meillä vasta alkaa päivä! Synttärijuhliani saan viettää San Diegossa yhdessä Sinin ja Minnan kanssa. Suunnitelmissa on vaikka ja mitä, joten siirränkin niiden päivittelyn suoraan Snapchatin puolelle!

PS. Seuraavassa postauksessa tulossa mietteitä siitä mitä kaikkea ikä on tuonut tullessaan. 

Löydätte minut Snapista nimellä eeviteittinen

Nähdään siis siellä tyypit <3 -E

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

8 vastausta artikkeliin “HBD GOES SNAPCHAT”

  1. Oikein paljon Onnea ! Sinä oot niin nuori ja nätti ja kaikkea kivaa vielä edessä . Minä omiakin lapsia aina kannustan , että olkas omia itsejänne niin hyvä tulee . Ja hyvin nuo tuntuu pärjäävän , koko kompanja . Samaa toivon sinulle , oo just tommoinen !

  2. Paljon onnea!! Meillä on sama syntymäpäivä; olen 10 vuotta vanhempi. Olen suuri fanisi, olet uskomaton mimmi mm. Fitnesspäiväkirjoissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta