MY PLACES

Minifitness_travelling_sandiegoTajusin tässä juuri, että en ole paljon päivittänyt tänne blogin puolelle missä päin maailmaa sitä milloinkin rundataan! Teinkin teille lyhyen tiivistelmän paikoista, joissa olen näiden viikkojen aikana ehtinyt käymään. Teen vielä laajemman katsauksen reissusta kun palaan Suomeen. Ajattelin piristää vappuanne ja kertoa hieman matkani kulusta – mistä olen tulossa ja mihin olen seuraavaksi menossa.

BEVERLY HILLS – Aivan ihana paikka ja super löytö! Tätä aluetta kannattaa vahdata, mikäli mielii hieman omaa rauhaa ja luontoa. Auto on välttämätön. Paljon upeita ulkoilumahdollisuuksia ja jokaisella kadulla on ihastelemisen arvoisia taloja. Täällä kannattaa mennä tsekkaamaan avoimia asuntonäyttöjä!

HOLLYWOOD – Walk of Fame on ehkä yksi kuuluisimmista kaduista Los Angelesissa. Paikka on täynnä menoa sitä haluaville. Itse koin tämän alueen kuitenkin liian hektisenä ja kylmänä. Plussaa ruokakaupoista, jotka ovat auki 24 tuntia. Sijainnista helppo liikkua myös ilman autoa.

VENICE/SANTA MONICA  – Ihan yksi suosikeistani. Rento, kompakti ja kaunis! Helppo liikkua pyörillä ja aivan upeat mahdollisuudet liikkumiseen rannan kupeessa. Paljon ihastuttavia ravintoloita! Myös terveysruoka ja jooga isosti näkyvillä.

SAN DIEGO/LA JOLLA – Söpö ja ihana rantakohde. La Jolla Coven ranta ja hylkeet ovat näkemisen arvoisia! Kompakti ja rento, jossa mahdollisuus myös shoppailuun/bilettämiseen Downtownissa. Monia  ruokapaikkoja, mutta hyviä terveyskahviloita saa hieman etsiskellä.

Yleisenä plussana antaisin terveellisten vaihtoehtojen saatavuuden kaikkialla. Kuntosaleja löytyy myös todella hyvin paikasta riippumatta. Jalkatreenejä ei ole skippailtu;)Minifitness_neule_nelly Minifitness_SanDiego

Seuraavana etappina on Big Sur, jonne menemme haikkailemaan huomenna sunnuntaina. Sieltä matka jatkuu vielä samaisena iltana San Franciscoon, jossa olemme hieman pidempään. Tämän jälkeen tulemme vielä käymään mm.Yosemiten luonnonpuistossa sekä Las Vegasissa! Huikeita stoppeja siis vielä luvassa <3

Neule – NELLY*täältä / Housut GT

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

8 vastausta artikkeliin “MY PLACES”

  1. San franciscosta haluan jonkun jättipostauksen!
    Oon menossa sinne elokuussa ja nähtävää ja koettavaa varmasti löytyy mielettömän paljon.

    Mukavaa reissua !

  2. Mistä ja minkä merkkiset sun räikeen pinkit trikoot on mitkä sulla oli Ig videossa?☺

  3. Missä päin majoittuisit Los Angelesissa, jos saisit valita? Onko mitään tiettyjä kämppiä/hotelleja mitä suosittelisit? 🙂 itsellä luvassa reissua samoille hoodeille syyskuussa ja katsellut eri majoitusvaihtoehtoja jo liian kauan 😀 kiitos, jos viitsit vastata! Ihanaa reissun jatkoa, oot huikee mimmi! 🙂 <3

  4. San Franciscossa jos on aikaa niin suosittelen visiittiä Muir Woodsissa! Lautalla Sausalitoon ja sieltä bussilla tai jos on auto käytössä niin autolla koko matka. Oli mielestäni mahtava paikka! Mukavaa reissua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta