PIKAVOITTO MINUN SILMIN

Minifitness_outfit_BikBokPikavoitto-postaukseni herätti paljon tunteita ja keskustelua. Osa ymmärsi ajatusmaailmaani ja tekstini pointteja hyvin, osa taas koki tekstin jopa tekopyhäksi.

Voin ymmärtää molempia kantoja. Se mitä näkyy ulospäin esimerkiksi lavakisaamisessa, ei ole minulle (eikä kovin monelle muullekaan) arkipäivää, mutta ulkopuolisen silmin tähän on helppoa tarttua ja määrittää millainen ihminen mahtaa olla kyseessä. Treenaaminen on asia, jota teen monista eri syistä. Joskus osa unohtaa, että se on myös työtäni. Kisapäivä on tavoite mihin tähdätään, enkä koe sitä luonnollisena hetkenä. Se ei ole sitä. Pakko myös mainita, että aikaisemmassa postauksessa mainitsemani mm. dieettipistos ja kisadieetti ovat nyt täysin eri asioita.

Edustamani laji ymmärretään aivan liian usein kokonaisvaltaisena itsensä tuijottelemisella ja ehostamisella – ei, en näytä siltä kuin muutaman päivän vuodessa. Suurimman osan ajasta olen verkkareissa ja ilman meikkiä, mutta kyllä tykkään että kynteni ovat siistit ja ripsien pidennykset ovat yksi arkeni isoimmista helpottajista. Jatkuva treenaaminen ei nimittäin nostata mitään jiihaa huutoja meikkaamiselle! Kisojen ulkopuolella eletään lähestulkoon aivan toisessa ääripäässä varsinkin noin ulkonäöllisestä aspektista tarkasteltuna. Voi kun nämä glamourilla kyllästetyt vaaleanpunaisten lasien takaa katsovat ymmärtäisivät tämän…Minifitness_top_bikbok_summer Minifitness_ulkonako_Los Angeles

Luonnollisuuskin on katsojan silmissä. Luonnollisuus voi mielestäni nykypäiväni sisältää esimerkiksi ripsien pidennyksiä tai tukan värjäystä. Tämä on minun mielipide ja jokainen saa olla mitä mieltä itse haluaa. Koen kuitenkin että siinä vaiheessa kun lähdet muokkaamaan koko ulkonäköäsi erilaisilla leikkauksilla/pistoksilla etkä muistuta lainkaan itseäsi – vaan lähinnä näytät samalta kuin vieressäsi samalla tukan värillä varustettu nainen – ei luonnollisuutta näy enää missään. Persoonallisuus ja erilaisuus kunniaan! Ehostus on asia erikseen.

Pääpointtini aikaisemmassa tekstissäni oli pitää omasta ulkonäöstään ja terveydestään huolta niin, että se on myös kauaskantoista. Terveys on aina ensisijaista. Kauneutta ei kannata tavoitella ikinä terveyden kustannuksella, mutta itsestään saa pitää huolta. Kannattaa miettiä mitkä vaikuttavat omaan hyvinvointiin. Kun omassa olossaan viihtyy, välittyy se elämänlaatuunkin.

Nämä aikaisemmassa tekstissäni kertomani asiat ovat omat omia kokemuksiani ja fiiliksäni paikoista, joissa itse vierailin täällä Jenkeissä. En yleistä missään tapauksessa, vaan toin esiin omia mietteitäni ja kokemuksiani, kuten blogissani on ajatuksena. Ihanaa että tämä aiheutti keskustelua, sillä tämähän on myös blogien idea! Koemme varmasti myös saman paikan jonkun muun kanssa täysin eri tavalla. Toivon saavani myös erilaista vertailupintaa matkani aikana muista kaupungeista, sillä uskon niiden poikkeavan paljonkin toisistaan. Tärkeintä on myös huomata, kuinka kiitollinen olen joistakin asioista Suomessa.

Losissa keskityttiin hyvin vahvasti ulkonäköön joskus myös kyseenalaisin keinoin. San Diegossa koin pikaratkaisujen voimakkuuden ja huonolla tekniikalla tehdyt harjoitteet paremmalta näyttävän kropan toivossa. Näissä molemmissa tapauksissa se oma pääpointtini kaikkeen katoaa, sillä oma terveys on molemmissa ”uhattuna”. Nämä molemmat kun voisi tehdä myös fiksusti! En kuitenkaan tarkoita että kaikki täällä tekevät näin, mutta nämä pomppaavat omille verkkokalvoilleni lähinnä siksi että tätä näkee poikkeuksellisen paljon. En ole nähnyt mitään näin kärjistettyä missään muualla, vaikka olenkin matkustellut paljon. Siksi varmasti koin myös halua jakaa kokemukseni ja mietteeni aiheesta kanssanne.

Olen saanut monesti täällä ollessani kommenttia salipiireissä siitä, kuinka luonnollinen heidän mielestään olen. Aluksi hieman hämmennyin, mutta siinä vaiheessa ymmärsin jutun pointin kun minulle tarjottiin jo kolmatta kertaa suihkurusketusta. Täällä minut ”leimataan” luonnolliseksi, Suomessa samoissa vermeissä helposti pynttäytyneeksi. Nämä ovat niitä eroja, joita on hauska huomata matkustellessa.

Positiivista oli kuitenkin huomata, kuinka monet lukijani tuntevat ja tietävät millainen oikeasti olen. Mitä arvostan ja mitä pidän tärkeänä. Peace out <3 -E

Housut – TOPSHOP / Toppi – BIKBOK / Kengät – NELLY*täältä / Takki – GT

/ Koru – LINDEXMinifitness_shoes_nelly

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

9 vastausta artikkeliin “PIKAVOITTO MINUN SILMIN”

 1. Olen samaa mieltä kanssasi, aitous ei ole se miltä näytät, vaan tulee sisältä päin. Jos haluat näyttää samalta kuin kaikki muut, et luultavasti osaa olla oma itsesi. Se on surullista, miten etenkin nuoret tytöt voivat kadottaa itsensä halutessaan olla samanlaisia kuin muut. Onneksi tuo on yleensä ohimenevää ja sitä sitten ”löytää” itsensä uudestaan 🙂 joku tykkää meikistä, pidennyksistä ja tekoripsistä ja käyttää niitä. Joku taas ei. Jos taas ei pidä ja käyttää silti tai pitää ja ei kehtaa, se on mielestäni enemmän ongelma.
  http://byveera.blogspot.fi/

 2. Juuri näin . Tämä on sinun työ , elämäntapa ja varmasti myös intohimo ja jonain päivänä tämäkin laji luetaan urheiluksi . Samalla tavalla muutkin lajit näyttäytyvät kisa tilanteessa , se on muutamassa sekunnissa ohi vaikka siihen hetkeen tarvitaan vuosien työ sekä sitoutuminen . Vaikkapa uimahyppy tai jousiammunta . Tai mikä tahansa urheilumuoto . Vaatii semmoista kurinalaisuutta johon minusta ei olisi . Tämän kun hiffaa , niin voi nauttia urheilijan suorituksesta ja nähdä sen taitavana taiteen lajina . Näin minä sen koen , enkä ole väärässä tai oikeassa .

 3. Ei helvetti! (Pahoittelut kielenkäytöstä) Luin tässä aamutuimaan viitaamasi postauksen kommentteja… Voi herranjumala että ihmiset on tyhmiä! Mielipiteensä saa toki ilmaista, mutta rajansa kaikella. Siellähän sinua syyteltiin raskaanaolevien naisten paineiden asettamisesta ja koulukiusaamistakin oli osittain pidetty sun syynä.. Noh on kuitenkin hienoa kuinka pysyt aina rauhallisena ”rakentavasta kritiikistä” huolimatta😂❤️ Aurinkoista kevättä! ps. Mitenkäs sen kirjan kanssa😊?

 4. Hyvä teksti, kuten oli se edellinenkin aiheesta. Pakko kuitenkin kommentoida noihin ripsienpidennyksiin, joita mainitsit pitäväsi luonnollisena. ( Ja tietenkin olet oikeutettu mielipiteeseesi). Itseäni huolestuttaa mm. ripsienpidennyksissä juuri se, että mitä enemmän ne yleistyvät, sitä enemmän niistä tulee ”normi”. Itse erotan ne kaukaa luonnollisista ripsistä, ja hyvä niin. Siinä vaiheessa kun nämä lisäosat ovat normi ja luonnollista, niitä ”vaaditaan” yhä useammalta, ja lopulta se oikeasti luonnollinen ei enää riitä. Näin näen itse asian ja tästä syystä myös vastustan kaikkia irtoripsiä, tekohiuksia ym. Toisaalta voi myös toivoa, että lisäosille tulee vastarintaliike ja luonnollista kauneutta aletaan yhä enemmän arvostaa.

  Suomessahan on hämmentävän paljon näitä ”lisäosia” käytössä, ei tarvitse kuin ylittää joku rajoistamme ja tilanne on toinen. Eurooppalaiset ja venäläisetkin naiset alkavat olla hyvin luonnollisia suomalaisiin verrattuna. Tutkimusten mukaan meillä onkin ääripäitä naisten tavoissa kaunistua: toisaalta niitä, joita ulkonäkö ei kiinnosta ollenkaan, toisaalta niitä, joilla on kaikki lisäosat. Se on itselleni ainakin ollut hämmentävää.

 5. Jos haluaa nähdä ja tietää mitä on luonnollisuus, niin kannattaa käydä suviseuroissa. Siellä sitä näkee harvinaisen paljon.

 6. Hyvä kirjoitus! Oon monesta asiasta samaa mieltä, mutta tuosta ripsijutusta en. Ripsienpidennykset ovat haitalliset juurikin pitkällä tähtäimellä ajateltuna. Ne vaikeuttavat silmien luonnollista toimintaa ja voivat aiheuttaa kuivuutta ja tulehduksia. Lisäksi omat ripset ovat todella kovilla.

  T: Kiti
  http://www.lily.fi/blogit/katso-tarkemmin

 7. Eevi, musta on hienoa, että kirjoitit tän postauksen. Kannat vastuuta asiasta, josta sun ei edes tarvitsisi – juuri sitä mä sinussa myös niin paljon arvostan. Että otat kantaa, etkä jätät asioita vain olemaan; se kertoo paljon sinusta ihmisenä ja sellaista hyvyyttä soisi maailmaan mieluusti enemmänkin.

  Ihmisillä on ihan kummallisen suuri tarve kommentoida ja antaa palautetta asioista, joista he eivät välttämättä edes tiedä. Oma mielipide tuntuu olevan pirun tärkeä asia ja se pitää tuoda esille sen enempää asiaa ajattelematta, tai nimenomaan asiaa ajatellen; tarkoituksena vain loukata. Se on aika syvältä. Kuitenkin me kaikki, jotka olemme tekstejäsi alusta alkaen lukeneet, voimme todeta, että sä olet positiivinen esimerkki. Sinulla on mielipiteitä, niin kuin pitääkin olla. Sinulla on oma tapasi ohjata ja neuvoa, mutta olet myös lempeä. Olet elämäniloinen ja tavoitteellinen, ja sitä jos mitä on ihana seurata. Ja toisaalta, sitä jos mitä on niin helppo myös kadehtia.

  Kun nuo tahmeakieliset peikot heittävät päällesi ämpärillisen ilkeyksiä, muista, että nekin ovat vain toisen ihmisen mielipiteitä (jotka todennäköisesti kumpuavat kaikesta muusta kuin hyvästä). Me ollaan kaikki ihmisiä ja jostain syystä joidenkin on kamalan vaikea tulla toimeen keskenään. On myös osin huvittavaa, että ihmiset, joilla on mukamas niin negativiisia ajatuksia sinusta, jaksavat nähdä sen vaivan, että lukevat tekstisi ja vaivautuvat kommentoimaan. Niinpä niin, ovatko he edes lukeneet? Tai ainakaan enempää kuin tuon yhden? Minusta olisi ihan kohtuullista, että ihmiset pitäisivät suunsa kiinni niin kauan, kunnes heillä olisi todellista näyttöä mielipiteilleen. Yksi nopeasti luettu postaus ja oma nurinkurinen mieli ei mielestäni oikeuta sellaiseen. Mutta toisaalta, ehkäpä nämä tyypit saavat siitä helpotusta ololleen (vaikkakin tiedän, etteivät saa; tämä teksti todennäköisesti v*tuttaa niitä kaikkia aivan pirusti. 😀 ).

  Olen itse asunut Jenkeissä ja ymmärrän täysin mitä tarkoitat. Olet oikeassa Eevi.
  Ja minun silmissäni sinä olet luonnollinen. (Ja tämä on paljon sanottu minulta, joka itse ajattelin sinusta joskus aivan muuta. Silloin oli vain pakko ymmärtää lukea kaikki postauksesi alusta alkaen ja oivaltaa, ettei ensivaikutelmaan aina voi, tai edes saa antaa itsensä luottaa. Kirjoitin tästä sulle joskus mailin mutta liekö tullut koskaan perille.. )

  Irvistetäänpä yhdessä noille peikoille ja mennään naama aurinkona kohti viikonloppua! 🙂

  Kiitos, että olet epäitsekäs ja kirjoitit tämän tekstin. Kiitos, että et piilottele omien sanojesi takana tai yritä vetää mitään takaisin. Kiitos myös asiaa koskevasta edellisestä tekstistä, se osui ihan oikeasti keskelle napakymppiä. 🙂

  – Lola

 8. Onhan se nyt päivänselvää, että uskottavuus siinä menee, kun sanoo tekoripsien, -kynsien, -hiusten ja -rintojen olevan ok, mutta kauneusleikkauksien ja muiden ”feikkien” asioiden olevan pahasta. Tai kritisoi laihduttamista ulkonäön takia terveydestä piittamatta, kun itse kilpailee lajissa, jossa laihdutetaan ulkonäön takia terveydestä piittaamatta. Eevi yrittää sekä syödä että säästää kakkuaan niin sanotusti. Kaikkea ei voi saada. Ei voi samanaikaisesti käydä itse kauneusleikkauksissa ja kritisoida toisia kauneusleikkauksista, jos ei halua saada tekopyhän leimaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta