VIDEO – KAVERITREENI

Minifitness_Kaveritreeni_ilman valineitaOn jälleen aika treenille! Mikään ei ole hauskempaa kuin hikoilla kaverin kanssa. Usein aikuistuttuamme, unohdamme sisällämme kytevän lapsenmielisen leikkisyyden johonkin. Nyt kytketäänkin päälle tämä hupivaihde ja nostetaan kehonpainolla tehtävät harjoitteet hauskanpitoa unohtamatta seuraavalle asteelle!

Tämä treeni on parhaimmillaan yhteistyötä, jossa myös nauruhermot saavat runsaasti huomiota. Tähän et tarvitse välineitä ja voit tehdä treenin myös ulkona!

Tänään oli aika hyvästellä Minna ja lähettää hänet kohti Suomea. Haikea fiilis, mutta onneksi me näemme pian Suomessa. Nyt nautin kuitenkin viimeisistä hetkistä täällä ja keskityn näihin upeisiin treenimahdollisuuksiin. Selailin tässä juuri viiden viikon verran valokuvia, joista tuli ihan mielettömän hyvä fiilis. Olen kyllä todella kiitollinen tästä matkasta ja kaikista uusista kokemuksista <3 -EMinifitness_underarmour_training

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

2 vastausta artikkeliin “VIDEO – KAVERITREENI”

  1. Moi eevi !! Tämä ei liity postaukseen mitenkään mutta katsoin tässä juuri eilisen fitnespäiväkirjojen jakson ja en voinut olla ihailematta hyvää ihoasi!! Kasvosi oikein hehkui puhtautta ja raikkautta! Toivonkin että saisimme sulta ihonhoito postauksen! Eli miten ja millä sä hoidat ihoasi arkisen joka päiväisesti!! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta