ROCK SOLID

Minifitness_CaliforniaKoen olevani jatkuvassa kehitysprosessissa itseni kanssa. Työni altistaa minut jatkuvalle arvostelulle lukijoiden, kilpailemisen ja median toimesta. Kuinka käsittelen tämän kaiken?

Tämä kaikki on vuosien varrella laittanut minut pohtimaan kuka minä itse haluan olla oikeasti? Olen siitä kaikesta vain kiitollinen, sillä ilman tätä kaikkea olisin jäänyt ihmisenä paljosta paitsi. Olen ottanut palautteet, niin positiivisen kuin negatiivisenkin vastaan ja pyrkinyt myös kehittämään itseäni niiden kautta. Työni on ollut myös matka itseeni ja siihen kuka minä olen ja millainen ihminen haluan olla.

Kaikkea palautetta ei missään tapauksessa tule ottaa edes oman päänsä sisään, mutta tähän kaikkeen kasvaa oma sisäinen suodatin. Kun tuntee itsensä ja on tyytyväinen elämäänsä, ei kritiikkikään tunnu painavalta säkiltä niskassa. Läheisillä on myös iso rooli siinä millaisen tuen ja tsempin heiltä saa.

Blogiini tulevat kommentit menevät julkiseksi automaattisesti – miinus roskapostit. Siihen on juuri tämä syy; kritiikkikin kannattaa. Siinä voi itse pohtia onko tässä mahdollisesti pointti, jota minun kannattaisi aidosti miettiä, vai koenko sen olevan vain jonkun muun mielipide. Me jokainen voimme itse päättää mihin nämä kaikki kommentit ja mielipiteet lokeroimme. Koen myös, että velvollisuuteni on olla lukijoitani kohtaan mahdollisimman rehellinen ja siksi haluan pitää viestintäkanavan avoimena molemmin puolin.Minifitness_California_Cachumalake

Iän mukana oma ajatusmaailma ja tavoitteet muuttuvat. Se on jatkuva prosessi koko loppuelämän. Pääasia on kuitenkin, että ulkoiset tekijät eivät muokkaa minäkuvaani. Tiedän kuka olen ja millainen haluan olla juuri nyt. Se mitä olen ajatellut 20-vuotiaana, on aivan erilaisen Eevin ajatusmaailmaa. Nämä tämän päivän ajatukset tulee ottaa vastaan nykyisenä sinuna, ei entisenä sinuna.

Kannaatko olla joku muu vai oma itsensä? Jos tähän juoksuun lähtee, saa sitä omasta mielestään täydellistä minäänsä jahdata hamaan loppuun saakka – ilman että olisi koskaan ollut aidosti tyytyväinen itseensä ja elämäänsä. Lopeta juokseminen. Sinun ei tarvitse miellyttää ketään muuta kuin omaa itseäsi. 

Pysähdy hetkeksi. Mieti kuka sinä haluat olla ja mitä arvostat elämässä? Oletko siellä missä toivoisit olevasi itsesi kanssa? Mikä on sinun syysi herätä aamulla? Älä mieti mitä muut haluaisivat tai olettaisivat sinun olevan. Ole se mitä olet tänään.Minifitness_Nelly_jumpsuit

Be you -E <3

Haalari / NELLY*täältä Kengät / NELLY*täältä Lasit / Max&Co.

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

5 vastausta artikkeliin “ROCK SOLID”

  1. Pärjäät mun mielestä oikein hyvin . Asetat kumminkin rajat sekä itsellesi , että meille lukijoille . En voi sanoa tuntevani sinua , mutta viihdyn tämän blogin parissa . Ja tämä on varmasti tarkoituskin , voittihan tää juuri vuoden 2016 viihdyttävimmän blogin tittelin . Täältä ammennan myös liikunta vinkkejä jotka on mulle tärkeitä . Arvostan sua juuri näiden tietojen ja rajojen asettamisessa ja jakamisessa . En minäkään kaikista blogeista tykkää ollenkaan . En myöskään käy mölisemässä mitään , sitä varten mul on tää Päivi -serkku , Tampereen lahja ja vanha kunnon Popedantodistaja . Mä hänellekin aina sanon , et : Mee Päkä illalla Ripan kaa saunaan . Kato otatte kiukaan kanssa kilpaa lämpöä ni kyl se taas siitä . Ja jossei viilene ni soitat sitte mulle , nääs . Mut ei puhuta musiikista , siinä menee taas mun raja . Kevät on täällä suomessa ! Nautitaan ihmiset ! Hymiöitä en käytä , mutta tähän kohtaan : Hymiö .

  2. Hienoa tekstiä taas. Voin todeta että ajattelen näistä asioista ihan samalla tavalla. Tuntuu että tuo Amerikan reissu on varmaan ollut antoisa sinulle Eevi. Vähän kateeksi käy kun itsekin tykkäisin tehdä tuollaisen irtioton ja siitä olen haaveillut. Toistaiseksi se ei ole mahdollista perheen ja sitovan työn takia mutta ehkä vielä joskus.

  3. Moikka! Teijän jjb smoothie oli huippuhyvää, nam! Ainesosista en yhtäkään söisi yksittäin, mutta smoothie oli nappivalinta! Kiva bonus kun on myös hyväntekeväisyyttä mukana.

    Ihanaa kevättä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta