TILANTEITA

Minifitness_DeathValley_travellingTässä reissun varrella on tullut vastaan monia erilaisia tilanteita. Ollaan ihmetelty suut pyöreinä ja joskus naurettu pissat housuissa. Joskus tilanteet ovat vaatineet uudenlaista luovuutta! Tässä muutamia pomintoja…

 • Lukuisia puskapissoja jopa ilman tätä oleellista pusikkoa. Joskus myös täysin alasti, sillä jumpsuitin läpi ei kannata pissata. Kerran jännitettiin yöllisiä kissaeläimiä saapuvaksi niin kovasti, että oli pakko jättää auto käyntiin ja ovet auki
 • Olen vuokrannut ensimmäistä kertaa ikinä talvitakin! Tämä takki oli ehdottomasti 9 dollarin arvoinen. Mammoth Laken plus neljä astetta pääsi yllättämään
 • Jatkuva ihmettely ei vain lopu. Liikkuvat crosstrainerit kaduilla ja käsipainojen kanssa lenkkeilevä mies ovat muistamisen arvoisia. Hahmoja riittää!
 • Isompi on aina halvempi. Iso limonadi on halvempi kuin pienempi
 • Vaihtoehtojen määrä jaksaa yllättää ruokakaupoissa ja ravintoloissa. Vaihtoehtojen lukematon määrä saa myös pään sen verran sekaisin, ettei lopulta tee mieli yhtään mitään hyvää. Ei vaan osaa päättää!
 • Luovuutta on saanut käyttää mitä erilaisemmissa tilanteissa niin ruoan kuin kauneuskikkojenkin suhteen. Kuivashampoon loputtua tukkaan tungettiin kätevästi talkkia! Toimi hätätilanteessa ja tulos ok
 • Las Vegasissa aamiaisella minulle tarjottiin maidon sijaan Baileysia. Täällä kun on tottunut siihen että mantelimaitoa ja soijamaitoa löytyy jopa maustettuina. Las Vegas on keskittynyt hieman eri asioihin kuin maitovalikoimaan. ”Do you have soymilk or Almondmilk”. ”No ma’am, but we have Baileys”. Kello oli tuolloin 10 aamulla…
 • Las Vegasissa viina on halvempaa kuin vesilasi
 • Syntymäpäivänäni ravintolassa tarjottiin ilmaiset synttäriskumpat ravintolan puolesta. Suomi voisi ottaa tästä ystävällisyydestä mallia! Pieni lisä asiakaspalvelussa on asiakkaalle iso juttu. Myös ylimääräiset jälkiruoat kynttilällä muistettiin Minnan syntymäpäivänä. Kuka voisi olla tyytymätön kahden jälkiruoan jälkeen?
 • Caesar Palacella pelkät puurokupit (tyhjät sellaiset), maksavat enemmän kuin uudet kupit kaupasta. Koska posliinista ja askeleista on tullut näin kallista tavaraa? Nerokkaana nappasimme lähimmästä Whole Foodsista mukaamme salaattikippoja, jotka olivat täysin ilmaisia! Aamupuurosta ei voi luopua
 • Olen täällä rakastunut jääkahviin. Koska tuota kahvia saa täällä lipittää tavallista enemmän suomalaisen kofeiinihimojen tyydyttämiseen, homma saattaisi taipua turhan kalliiksi. Ratkaisu? Säästä saamasi kuppi ja suodata kuuma vesi hotellihuoneen kahvikoneen läpi. Lisää pikakahvia veteen ja lisää jääpalakoneesta jäitä. Kaada sekaan mantelimaitoa, jota olet lilluttanut jäävedessä
 • Tärkein huomiomme; Jenkit eivät kävele mihinkään. Keskeltä aavikkoakin löytyy parkkipaikka!

Minifitness_death Valley_travelling_roadtrip Minifitness_roadtrip_death valley

 

Viimeisiä päiviä viedään <3 -E

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

8 vastausta artikkeliin “TILANTEITA”

 1. Wautsi mikä kuvauspaikka!! Ihan huippu toi eka kuva! *sydänsilmä-emoji*

  Musta on ihan hullua toi, kun paikallisporukka tosiaan ajelee vaan paikasta toiseen. Näin suomalaisena tuntuu että varsinkin uusia paikkoja näkis paljon enemmän jalkaisin. Naurettiin kaverin kanssa jopa Helsingissä pyörähtäessä (näin Lappeenrannasta kun ollaan) sitä, kun kysyttiin reittiä johonkin paikkaan, kävellen. Paikalliset katsoivat kieroon ja pari jopa ääneen ihmetteli että aiotaanko me tosissaan kävellä. Siinä hölmönä katsottiin toisiamme ja vakuuteltiin, et kyllä me tosissaan aateltiin kävellä :’D

 2. On siellä sitä lääniäkin hiukan enemmän ja välimatkat välillä todella pitkiä, ettei ihan joka puolelle ole tarpeellista saada jalkakäytävää. Tosin meidän piti joskus mennä hotellista tien toiselle puolelle autolla, koska välissä oli kuusi kaistaa ja motarilta laskeutuva ramppi päättyi siihen. Jos siis halusit kahvilaan, niin aja 100 u-käännös 😀

 3. Moikka! Sulla on ihan mahtavat pohkeet oon niitä jonkun aikaa tässä jo ihaillut, voisitko kertoa miten olet niitä treenannut, millaisilla painoilla ja monta sarjaa/toistoja jne? 🙂

 4. Yks kuivashampookikka lisää: 2 rkl ruisjauhoja (voi kuulemma korvata muillakin, jotkut käyttää vehnä- ja jotkut mitä jauhoja nyt sattuu käsillä olemaan) + 2 rkl ruokasoodaa. Sekota ja pistä päähän kuten kuivashampoo yleensäkin 😄 mulle ainakin toimii, mut huomiona se että tää on vaan blondeille. Tummista hiuksista ruokasooda pilaa/vaalentaa värin. Punapäät voi korvata ruokasoodan kanelilla, muista väreistä en tiiä kun en oo muita kokeillu 😊

  Mä ite käytän tätä, jotta saan kemikaalikuormaa pienemmäksi. Ei kestä iho edes tavallista shampoota (tai kampaamoversioita, paras ois kun ei tarvis pestä tukkaa ollenkaan), ni kuivashampoo siihen päälle on takuuvarma keino saada päänahka ruvelle ja kutisemaan. Muutenkin oon välillä kuin mikäkin kirpunsyömä koira, kun kaupassa/salilla/kirjastossa/leikkipuistossa joku on keksinyt kylpeä hajuvedessä, tuoksusaippuassa, pyykinpesuaineessa, hiuslakassa ja ihovoiteissa ennen sinne lähtöä (ja dödöä on suihkuteltu oikein urakalla, koska tokihan se pitää paremmin kun sitä laittaa enemmän), ja mä reagoin siihen kemikaalipilveen kutinalla. Siinä sit yrittää selittää että tää on tosiaan allerginen reaktio ja toivoo ettei kukaan kysy mille mä oon allerginen, ettei tarvi sanoa että sulle 😂

  • Moikka! Bongasin sun kommentin liittyen, että sulle ei perus shampoot tee hyvää. Jos sun kotikaupungissa on ekokampaamo niin käy sieltä kysäsemässä hyviä serfioituja tuotteita. Muutamia hyviä merkkejä ja kotimaisia EkoPharma, sekä Cutrinilta löytyy omat tuotesarjat herkälle päänahalle. Ja vaikka ekotuotteita suosittelin niin laitan samaan kommenttiin että ei kuitenkaan kammats mitä vaan luomua/ekoa ostaa, sillä jossain voi olla liian korkea pH. Tässä muutama vinkki, ehkä jo paljon tiedätkin ja olet kokeillut, mutta kuitenkin.

 5. Tosi hauska postaus taas kerran Eevi! Ootan aina innolla sun päivityksiä 😊 On itekin tullut matkailtua paljon Amerikassa ja ruokakaupassa käynti on aina yksi ihmeellisimmistä kokemuksista! Esimerkiksi joka paketissa tuntuu lukevan ’less sugar’ tai ’ 50% less calories’ yms. 😅

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta