KAVERITREENI OSA II

Seuraavassa treenivideossa käydään läpi kaveritreeniä, jonka voi tehdä vaikka salilla treenin päätteeksi. Tämä sopii myös loistavasti kesätreeniksi vaikka puistossa! Välineinä toimivat kehonpaino ja pieni voimapallo (2-6 kg). Treenissä käymme läpi koko kehoa, joten sinä määräät kuinka tiukan treenin tästä teet! Kierroksia voit nimittäin tehdä 3-5 ja toistomäärät voivat olla 10-30 välillä. Uskalla siis haastaa itsesi ja kaverisi! Hauskaa treeniä <3

Ihanaa sunnuntaita tyypit! Meikäläinen suuntaa täältä kotiin jo ihan hetken päästä.

-E

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

6 vastausta artikkeliin “KAVERITREENI OSA II”

 1. Heips! Kysymys palkkariin liittyen: kuinka pian kunnon ruoka pitäisi/kannattaisi syödä palautusjuoman jälkeen (hera80 30g + banaani)? Olen normaalisti syönyt tunnin päästä, mutta aina silloinkaan ei vielä ole kunnon nälkä, niin onko esim. 1h 30min liian pitkä väli?

  • Tunti on aika hyvä 🙂 Mutta ei tuo puolitoista h mitään kaada omasta näkökulmastani -E

 2. Hei Eevi!
  Olisi mielenkiintoista tietää minkämoinen ”ruokapäiväkirja” sinulla on yhden päivän.
  T.Darja

  • Moikka Darja,
   Nitä itseasiassa löytyykin jo 🙂 Kannattaa kokeilla tuosta Haku-kentästä! -E

 3. Heippa!
  Ei liity postaukseen, mutta miten sulla pysyy reissussa noin hyvän vaaleina hiukset? Eikö sulla ala kellertämään auringosta tai vihertämään vesijohtovedestä / uima-altaan vedestä jne? Olisi kiva, jos viitsisit kertoa vinkkisi miten pidät hiuksesi noin kauniin vaaleina. Itselläni on siis ihan kirkas platinablondi lähes luonnostaan, mutta heti pienikin aurinko tai vääränlainen vesi muuttaa näiden väriä..

  • Moikka A,
   Alkaa kyllä :/ Mutta erilaiset silver maskit on ollut mukana ja tekee ihmeitä! Goldwellin hopeavaahto ja ihan paras on myös Color Maskin Silver-hoito!
   Ei tarvitse olla koko ajan värjäämässä <3 -E

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta