ELÄMÄÄ AISTIEN

*Kaupallinen yhteistyö;Aisti ErioilMinifitness_aistielama_erioil

Viimeinen kuukausi on ollut täynnä hetkiä ja tunteita, joita en olisi kokenut ilman tätä tekemääni matkaa. Sanotaan, että joskus on mentävä kauas nähdäkseen lähelle. Sanoisin kuitenkin itse oppineeni myös sitä, kuinka joskus on hyvä astua ulos nähdäkseen kokonaiskuvan joka on jossakin paljon pidemmällä. Ymmärrätkö mitä tarkoitan?

Kuukauden aikana tuli pohdittua elämää monelta eri kantilta ja näiden ajatusteni myötä oivalsin paljon asioita itsestäni, sekä myös läheisistäni. Nyt kun palasin kotiin, koen kiitollisuutta ja iloa monista asioista, joita saatoin pitää jo itsestäänselvänäkin ajoittain – ne menevät tämän lauseen alle, josta juuri mainitsin. Näen myös lähelleni.

Tuntuu että olisin herännyt henkiin. Osaksi se johtuu varmasti niistä lukuisista päänsisäisistä keskusteluista, mutta osa energiastani kumpuaa Suomen luonnosta – se on herännyt henkiin! Sen voiman olin jo ehtinyt unohtamaan. Olen kokenut tämän kahden päivän aikana enemmän tunteita ja ajatuksia kuin monesti kuukauden aikana. Tiedättekö kun joskus tuntuu että ajatukset juoksevat kirkkaana ja energiaa riittää loputtomasti? Nyt on se vaihde! Koen jonkinlaisen muutoksen olevan käsillä. Voin tuntea sen.Minifitness_Flow_liput_arvonta Minifitness_lola Minifitness_morning

Ikävöin….Minnan tai Sinin keittämiä aamumunia. En kovinkaan montaa munaa keittänyt viimeisen kuukauden aikana. Luksusta

Iloitsen…ystävistäni. Heitä oli aivan mieletön ikävä!

Haikailen…kiireettömien treenien perään

Muistelen…lämmöllä uusia kokemuksia, ihmisiä ja ajatuksia

Nautin…yksinolosta ja omista pienistä hetkistä arjen keskellä

Parasta…on herätä karvaköörin vierestä

Tunnen…olevani entistä parempi versio itsestäni

Missä, milloin tai miten sinä aistit elämän? Osallistu kilpailuun ja lähde ystäväsi kanssa kesän upeimmille Flow Festivaaleille! Lisää kuviisi Instagramissa häshtägi #aistielämä ja tägää ystäväsi jonka kanssa haluaisit tämän kokemuksen jakaa. AistiErioilin tiimi valitsee parhaimman ja aktiivisimman Instagrammaajan, joka pääsee @aistielama-lähettilääksi Flow Festareille. Tämän lisäksi parhaimmat kuvat palkitaan Aisti Erioil -tuotepaketeilla! Kilpailu päättyy 31.5.2016.

Lisää infoa löydät täältäMinifitness_kilpailu_aistielama_erioil

Kiva olla taas kotona -E <3

[Debug tracking pixel: http://eas3.emediate.se/eas?camp=252390;cre=img;EASTblogiyhteistyo=erioil-minifitness-1;EASTpostID=15332]

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

12 vastausta artikkeliin “ELÄMÄÄ AISTIEN”

  1. Hei! Sulla ja sun kaverilla on ne samanlaiset mustat nahkatakit, mustä ne on ostettu? Aivan ihanat 🙂 kiitos jo etukäteen 🙂

  2. Tämähän ei tietänkään meille lukijoille kuulu -vai kuuluuko, kun niin julkisesti kaikesta itse omasta halustasi kerrot? Mutta toivon todella ettei se muutos ole ero? Olen ollut vaistoavani rivien välistä jo pitkään, että häitä ei ole tulossa. Säälittää Dan, jos niin käy, julkisen kosinnan jälkeen =( Itse jätin kihlattuni alle vuosi kihlautumisesta ja itkin silmät päästäni, minkä häpeän hänelle ja itselleni siinä tuotan, mitä perhe ajattelee, että nyt ne sitten jo erosi. Ja olihan se aikamoinen paukku kaikille. Mutta siitä selvittiin ja parempi niin. En silti voi edes kuvitella, mltä tuntuisi tehdä moinen liike julkisuudessa!

    • Pitääkö kaiken ison liittyä aina negatiiviseen? 🙂 Se ei ollut ainakaan oma ajatukseni tässä. -E

  3. Oi ihana Eevi <3! Oot niin kaunis ja sulla on hyviä postauksia. Ja arvaas mikä on mun lempiohjelma? No tietenkin Fitnesspäiväkirjat! Oot siellä ihan mun lempityyppi! Ja muuten, Lola on ihan sika söpö <3. Voisitko joskus tehdä Lolasta erillisen postauksen?
    ♡: Viva 🙂 (ei oikea nimi)

    • Ihana Viva <3 Lollopoota näkyy aina välillä, mutta eiköhän me hänestä saada lisääkin postauksia! Kivaa kesää -E

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta