360 AAMIAISMUFFINIT

*kaupallinen yhteistyö;voimaruokaMinifitness_leivonta_terveellinen_resepti_muffinit

Reseptejä on toivottu ja niitä olisi taas tarjolla! Tänään innostuin aamiasmuffini ajatuksesta. Innostukseni syntyi alunperin Las Vegasin aamiaiseltamme. Tähän aamiaislautaseen kuului paljon kaikenlaista, mutta mieleeni jäi erityisesti muffinssi. En tiedä olenko vain poikkeuksellinen yksilö, mutta aamut ovat siitä harvinaista aikaa itselleni, ettei silloin tee koskaan mieli mitään liian makeaa. Lähdinkin siis kehittelemään täydellistä aamiaismuffinia, josta löytyisi sopivan makeuden ja maun lisäksi kunnolla ravintoaineita . Näistä löytyy myös ihanasti kosteutta.

Terveelliset muffinit yllättävät vaativankin maistelijan, sillä aamiainen ei voisi oikeasti enää paremmalta maistua. Huomenna on monella vapaapäivä, jolloin leipominen saattaa innostaa moniakin – tätä ei kannata passata! Minifitness_aamiaismuffinit_resepti_terveellinen

360 AAMIAISMUFFINIT

(noin 25 kpl)

2 pussia Voimaruoan 360 Wholefood-sekoitusta (vanilija)

2 rkl kookosöljyä

2 dl kaurahiutaleita

3 munaa

1 dl mantelimaitoa

2 banaania

1 rkl sitruunamehua

vaniljajauhetta

kardemummaa

Makeuta haluamallasi tavalla esim 1rkl taatelisiirappia

ripaus suolaa

vadelmia

Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen. Aseta muffinikipot valmiiksi. Sekoita ainekset blenderissä tai sauvasekoittimella (taikina jää juoksevaksi). Lisää taikinaan vadelmat ja kaada seos vuokiin. Siirrä muffinit uunin keskitasolle hieman uunista riippuen 10-15 minuuttia kunnes pinta on kauniin rusehtava. Anna jäähtyä ja nauti viileänä!

Minifitness_healthy_breakfast_easy_baking Minifitness_wholefoods_voimaruoka_leivonta

360 Wholefoods-sekoitus on kätevä niin smoothie-pohjana kuin soijajugurttiinkin sekoitettuna. Erityisen paljon olen käyttänyt sitä matkustellessani sen kätevän annospussin ansiosta. Käytin tätä ensimmäistä kertaa leivonnassa ja toimi todella kätevästi siihenkin tarkoitukseen. Se on loistava ja terveellinen korvike jauhoille ja seos sisältää yli 40 % proteiinia, tärkeitä kuituja, mineraaleja sekä hyviä rasvoja ja hiilihydraatteja. Täydellinen superfood-mix aamiaiselle – helpottaa leivontaakin huomattavasti ja hyllyihin ei tarvitse ostaa monia eri tuotteita.

Astetta kovempi muffiniresepti! -E <3

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

5 vastausta artikkeliin “360 AAMIAISMUFFINIT”

 1. Kuulostaa hyvältä 😋 täytyy joskus kyllä testata!

  Tykkäisin todella paljon jos erikoisemmista ruoka-aineista olisi mainittuna ostopaikka. Esim. voimaruokaa taitaa olla ainakin Citymarketissa?

  • Moikka Emmi,
   Hei kiitos loistavasta palautteesta! 🙂 Varsin aiheellinen toive. Voimaruokaa saa monista ruokakaupoista ja tottakai Punnitse & Säästä ja kaikki luontaistuotekaupat myyvät myös. -E

 2. Paljonko yhdessä annospussissa on painoa? Ajattelin, jos kokeilisi jollakin toisella protskujauholla mitä kaapista löytyy! 🙂

  • Moikka Rose,
   Yhdessä pussissa on 50 g 🙂 Pussissa sisältää; Heraproteiini (maidosta, 46 % heraproteiinikonsentraatti 1 % heraproteiini-isolaatti), mantelijauho 21 %, kaakao 8%, kookosmaitojauhe, pellavansiemenjauho, auringonkukan siemenet, seesamin siemenet, chian siemenet, psyllium-kuitu, luontainen aromi, kurpitsansiemen, ravintohiiva, stevioliglykosidi – joten ei välttämättä tuo prodejauho ihan toimi samalla tavalla. Mutta jos kokeilet niin huikkaa miten toimi? 🙂 -E

 3. Onkohan tuollaiset ihan terveellisiä, tuo voimaruoka? Tai siis muuten alkoi kiinnostaa, mutta ainesosaluettelossa on tuo ravintohiiva. Meillä on perheessä mahavaivaisia, joten tämäkin tuote saa jäädä hyllylle. Harmi sinänsä, näin jo sieluni silmillä erilaiset pirtelöt joihin olisin piilottanut tuota voimaruokaa 😀

  Muuten kuulostaa ihanalta tuo ohje

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta