MULTITASKING WEEKEND

Minifitness_Gowithyourgut_MINIViikonloppu oli aivan mahtava, vaikka sää ei suosinutkaan odotetulla tavalla ihan koko viikonloppua. Perjantaina meillä oli Danin kanssa treffipäivä, johon kuului perinteeksi muodostunut illallinen Sushi Bar + Winessa. Perjantain sää oli kuitenkin onneksi vielä suhteellisen hieno ja maisteltiin uutuus makirullia keskellä Korjaamon suojaisaa terassia. Lämpötilat tosin saisivat pian nousta, sillä minusta kesässä on parasta kun voi istua pitkään ulkona mekossa ilman vilunväreitä!

Ajatuksena oli käydä kurkkaamassa paljon puhuttu Löyly, mutta olimme molemmat  jotenkin aivan liian poikki ja tultiin kotiin tuijottamaan elokuvaa viime kesänä hankkimaamme riippukeinuun. Olimme pitkään haaveilleet mukavasta riippukeinusta, johon mahtuisi molemmat mukavasti. Muistatteko tekin ne valkoiset reikäset, varsin epämukavat riippukeinut lapsuudesta? Se mikä kippaa todennäköisesti aina. Tämä aikuisuuden riippukeinu tilattiin siis umpinaisella kankaalla ja extra leveydellä. Jalusta takaa sen ettei tämä tyyppi kippaa. Todella mukava täytyy sanoa ja tekee erityisen hyvää selälle! Illan elokuva The do-over oli täydellisen humoristinen ja hauska elokuva, joka sopi tuohon kepeän kesäiseen olotilaan.

Viikonloppu jatkui johtavana, sillä lauantaina meillä oli Minnan kanssa puutarhapäivä. Ideana oli laittaa muutama uusi kukka istutuksiin ja siivoilla pihaa siitepölystä! Sitä on aivan liikaa. Erityisesti mustilla pinnoilla varsin ahdistavaa. Niin siinä sitten kävi että neidit innostuivat astetta rajummin ja hommia paiskittiin oikein urakalla illan hämärtymiseen saakka. Toppatakit päällä ja jaloissa aina yhtä ihanat Crocsit.

Kolmisen tuntia siinä lakaisemisessa ja istutuksissa taisi vierähtää. Löysin itsestäni piilossa lymyilleen maalaisen, sillä koin tuon puuhan varsin miellyttävänä ja rauhoittavana. Niimpä päätimme että jatkamme pihan duunausta tällä viikolla. Harkitsen ihan kohta aloittavani pihasuunnitelun jopa naapureille, sillä sen verran kovalta näyttää tämä ostoslista. Siimaa, rautalapio, kela, maalia, saha (ehkä moottori). Danin varaan tätä pihasuunnittelua ei nimittäin kannata jättää, vaikka herra olikin istuttanut muutaman Orvokin matkalla ollessani. Mielestäni aika kova suoritus mieheltä. Tästä ropisi lukuisia miespisteitä!Minifitness_weekend_cruising_MINI

Sunnuntai olikin kunnon sporttauspäivä, oikeastaan vähän vahingossa. Milla oli tulossa meille pakoon remonttiaan ja minä sain jälleen hyvän syyn majoittaa yhden ystävistäni. Minusta on aivan ihanaa jos talossa on väkeä! Käytiin Millan kanssa vetämässä alkuun rinta-olkapää jumppa ja siihen perään Hiittiä fillareilla. Linda liittyi tähän kolmikkoon ja tottakai seurauksena oli pelkästään kovaa suorittamista. Iltapäivällä homma lipsahti vielä lisää urheilun puolelle, sillä päädyimme Danin ja Millan kanssa pelaamaan tennistä kahdella mailalla. Yhden tehtävänä oli juosta kadonneiden pallojen perässä. Haluaisin ihan oikeasti tennismaikan! Aavistelen sisälläni asustavan astetta taitavamman pelaajan. Teen nyt nimittäin oikein lähinnä vahingossa.

Kotimatkalla me kaikki kolme haistoimme letun tuoksun, josta tulikin sitten himo. Niimpä paistelin kasan proteiinilettuja koko sakille ja seuraavaksi leffavalinnaksi valikoitui Colonia, jota voin suositella myös lämpimästi! Leffa perustuu tositapahtumiin, jossa nuori nainen liittyy pahamaineiseen lahkoon pelastaakseen poikaystävänsä, jonka lahko on siepannut. Oli muutamaan otteeseen jännäpissat tuloillaan!

Viikonloppu oli tehokas mutta aivan mielettömän hauska. Toivottavasti päästään nauttimaan pitkästä aikaa kunnon kesästä <3

Loistavaa uutta viikkoa -E

 

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

5 vastausta artikkeliin “MULTITASKING WEEKEND”

  • Moikka Ilona,
   Tilattiin ne netistä, en nyt saa päähäni mistä mutta niitä löytyi yllättävän hyvin 🙂 -E

 1. kuulostaa ihan minun viikonlopuilta (täynnä fiksua ja järkevää tekemistä) =)
  saisimpa itekki jostain motivaatiota nuihin hiukka parempiin/kevyihin ruokiin yms jne.. 😀 liikuntaa piisaa ihan liikaaki kohta,,, ei siis vielä mutta kohta ja kovasti tekis mieli korjata tuo ruokavalio, mutta kun ei tiedä miten sen nätisti aloittais, ettei käy sitten niin että joku maistuuki ällö-pahalle ja inspis loppuu siihen seinään sitten,
  Mitä protskujauheita käytät esim leivonnassa- ja ruoanlaitossa, mä vasta testasin hera-isolaatti-pussin ja se nyt on ihan hyvä noin niiku aamulla kun ei taho oikein maistua mikään mutta ei se uppoa pitkin päivää, sitähän kyllästyy siihen mansikan makuun aika äkkiä sittten 😀 😀
  -sari- 🙂
  ps. mukavaa kesää kaikille! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta