KESÄN VATSAHIIT ILMAN VÄLINEITÄ

Minifitness_joogaVatsatreenitkin voivat olla varsin hikisiä! Tein reissussa ollessani aikamoisen vatsatreenin, josta löytyy jos jonkinmoista liikettä. Haastavuutta on helppo modata oman kunnon mukaan. Saat siitä tarvittaessa todella rankan! Ideana on tehdä kaikki liikkeet putkeen jos vain mahdollista. Toistomäärät kannattaa pitää 10-40 välillä, mutta voit toki modata tätä tarvittaessa. Lepona toimii lankutus 😉 Lankussa voit ”levätä” joko polvet ilmassa tai maassa. Minä määrään treenin, sinä tahdin! Sitten hikoilemaan ja palikat esiin – täysin ilman välineitä.

 

Hyviä treenejä tyypit <3 -E

eevi

Blogissani kirjoitan itselleni tärkeistä aiheista, kuten treenaamisesta ja terveellisestä ruokavaliosta. Myös koko kehon hyvinvointi, sekä elämän pienet ilot nostavat päätään kirjoituksissani. Tämä blogi on maustettu myös ripauksella huumoria, vaikka paljon vinkkejä ja informaatiota sisältääkin. Tervetuloa seuraamaan positiivista ja tehokasta meininkiä, josta toivon teidän saavan motivaatiota ja inspiraatiota omaan elämäänne!

5 vastausta artikkeliin “KESÄN VATSAHIIT ILMAN VÄLINEITÄ”

  1. Moi, millainen on normaali treeniviikkosi? Kuinka monta treeniä ja mitä? Ihanaa kesää

  2. Ihanaa nähdä jollakin vihdoin oikein tehty lankku! Kuulen aina kun esim. töissä lankuntamme, että perseeni ei ole tarpeeksi matalalla, vaikka muilla alaselkä notkottaa ja perse nousee itseasiassa tällöin juurikin korkeammalle kuin alaselän korkein kohta. Huippua nähdä että en ole ainoa joka kokee lankun oikeaksi juuri näin, että selkä tosiaan on suora, alaselkää myöden. Googlaamalla lankku, suurimassa osista kuvia alaselkä notkottaa ja koonto puuttuu. On sulla kova tatsi hommiin, siistiä katsoa kun liikkeet tehdään oikein, eikä kokoajan valiteta kun ”meni käsi/selkä/reisi… salilla”, hurjaa miten monet (ihan tv:ssä näkyvistä) pt:t antaa ihmisten tehdä liikkeet väärin, kunhan on vaan tekemisen meininkin. Määrä ei korvaa laatua. Ihanaa kesää ja tsemppiä treeniin!

  3. Mun tekis mieli laittaa tähän hirveesti sydämiä ja peukkuja koska ihanaa kuulla jonkun muunkin käyttävän tota minä määrään, sinä teet -fraasia 😁 ja ihan täysin off topic, mutta yks albiinosinivalas pyöräili tänään rannalle uusissa bikineissään (ja shortseissa, jotka oli viime kesänä ihan sopivat, mutta nyt joutuu hyppimään ne jalkaan että saa hanurinsa niihin sisään, what?!). Jostain kumman syystä tuli mieleen Eevi ja Eevin hikikannikat, kun irrottelin takalistoani siitä pyörän satulasta 😂

  4. Nämä treenivideot ovat niin hyviä ja niistä on ollut paljon apua! Parasta se, että sopii monen tasoiselle liikkujalle ja itseään voi kuitenkin haastaa ja kehittää! Kiitos! ❤️💪🏼

  5. Kuinka monta kierrosta tätä olisi hyvä tehdä, jos päivän ainoa treeni?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 1
Tykkää jutusta